Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)
Raspunsuri - Pagina 30
eva03 spune:
Sanse eu luam normoponderol. Este din plante.
Despre cantitatile de mancare: cata puteam sa mananc fara sa ma umflu sa nu ma mai misc.
Cea mai grea zi era cea cu fructe la pranz
De la ultima tura de Scarsdale am pastrat in avantaj, totusi, 4 kg, din 6 care le-am dat jos.
http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs - poze noi
clauclau spune:
Buna fetelor, iata-ma in a cincea zi de regim, maine dimineata o sa ma cantaresc sa vad cat am slabit. La prima tura in prima saptamana am slabit 1 kg si in a doua 2 kg. Sa vad acum!
Ma duc sa-mi fac spanac pentru pranz si o sa-l mananc cu putina branza.
Spor la slabit!
CLAU
astept surioara de Razvanel
clauclau spune:
Buna dimineata fetelor, m-am cantarit in aceasta dimineata si exact ca si data trecuta am slabit doar 1 kg in prima saptamana. Nu-i nimic, nu ma debusolez caci stiu ca saptamana viitoare o sa dau mai mult jos. Abia s-a obisnuit organismul cu noul regim, ii trebuie si lui putin timp...
Voi cum stati fetelor? Aveti rezultate bune sau ati lasat-o balta?
Oare Brianamica mai intra, caci trebuie schimbat capitolul...
Spor la slabit!
CLAU
astept surioara de Razvanel
pako spune:
bine v-am gasit...sau bine v-am regasit,caci eu am mai tinut odata regimul asta la prima sarcina cand am reusit sa dau jos 4 kg.
pe 2 iunie sunt nasa...ieri am umblat prin magazine sa-mi iau si eu o rochie frumoasa insa socul a fost puternic cand am vazut ca nu incapem in nimic ce-mi placea.
asa ca acum la 3 luni de la nastere(a doua)vreau sa merg alaturi de voi cu dieta.
va doresc multa vointa!...si mie la fel...![]()
pako spune:
deci...dimineata cantarit-64kg
-papat dimineata 2 morcovi rasi(m-a luat pe nepregatite dieta)
-la pranz piept de pui cu o rosie(nu-mi prea plac rosiile dar cand ti-e foame te faci prieten cu ele)
-seara juma de conserva de ton cu salata asortata
-doar 3 cani de apa....aici mai trebuie lucrat, stiu
va pup
pako spune:
helaaau!!....sunt singura pe aici??!!
dimineata m-a luat cu ceva ameteli dar m-am restabilit repede
azi am furat o mica bezea si un covrigel mic, mic salatini(ca manca fim-ea cu o pofta...)
pako spune:
...adica am ramas singurica la dieta asta :(
dimineata m-am cantarit...in 3 zile am dat jos 1 kg jumate...daca as continua asa ar fi mai mult ca bine.
Ce sa fac!? ma incurajez singura...ca n-am cu cine...
miria_cristina spune:
'Neata!
Eu nu pot sa dau jos!!

O sa continui, insa!
Nu stiu ce am.
Cantarul se incapataneaza sa arate 60kg, iar eu vreau sa slabesc 5 kg.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bits spune:
helloooo ma primiti si pe mine?![]()
de maine m-am hotarat sa incep si eu cura caci nu se mai poate.astazi m-am cantarit si m-am speriat.am nascut de 3 luni jumate dar parca sunt gravi in 4
.din cauza kg in plus am probleme mari cu spatele(hernie lombara) iar doc m-a sfatuit sa dau repede 10kg jos caci altfel pot sa ajung la cutit.inca mai alaptez,mi-e mila de pici dar mai mila imi e de mine.
va pupic si astept sa ne sustinem in lupta cu kg-mele!
eva03 spune:
Pako,
te urmarim, stai linistita. Incearca sa nu mai ciugulesti nimic ca sa ai rezultate maxime.
Eu l-am tinut de doua ori: prima data nu am slabit prea mult pentru ca am ciugulit, chiar insesizabil in mod normal, dar a doua oara am slabit 6 kg, dar nu am incalcat cu nimic programul. Singura abatere era salata de morcovi, adica morcov ras cu lamaia si sare si nimic mai mult.
Bits o sa te intampin eu cu "bine ai venit" si ...spor la kilograme in minus!
http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs - poze noi