Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna ziua, fetelor!
Mersik Chris27 [/b]pt incurajari!Sper sa fie ok cand le voi spune insa acum exista o problema si anume:cele 2 colege ale mele de birou pleaca in 15 zile si raman singura la contabilitate.Problema e ca sefa tocmai mi-a spus ca ma va invata mai multe cica.Inca nu stie.Dar fisa mea de post e una iar ceea ce fac fetele e mult mai mult!La draq cu firma lor!Parca mi-am ales cel mai prost moment!Sunt terminata deja!Astia or sa ma termine de tot dc imi baga in carca ceea ce initial au facut 5 persoane in acest compartiment.Si eu si pun toate alea la suflet!Chiar simt ca e o problema!Sa mai aiba tupeu sa-mi dea peste ceea ce fac deja dupa ce le voi spune de sarcina?

[b]Vas
, pacat ca suntem in aceasta situatie dar tb sa iesim cumva!Eu n-as vrea sa raman si dupa sarcina la ei dar pana atunci....trebuie!As putea sa-mi iau concediu nu mai devreme de 4 luni inainte de nastere, nu?Ma gandesc la tot felul de solutii.Am abia 5 luni in firma asta si 10 luni de continuitate!

Maine ma duc la doctor!Abia astept!

Va pupik!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna din nou mamicilor de mai-iunie 2007. imi pare bine sa vad cat de mult s-a marit lista.

eu m-am intors din luna de miere, dar cu vesti proaste: nu a fost sa fie! mai asteptam...

pupici la burtici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Alyna,sa ai mare grija cu medicalele!stiu ca nu ai voie sa ai peste 90in ultimele 12 luni (pana la prenatal).ar fi pacat sa pierzi dreptul de a sta acasa cu cel mic 2 ani.dupa 90 de zile trebuie sa treci pe la o comisie.Sfatul meu e sa intrebi medicul de familie.Eu am intrebat si asta am inteles asa ca iti scriu,poate te ajuta...in privinta locului de munca;ceea ce fac ei este un abuz ,dar se intampla frecvent la noi.Ocazionale sunt locurile in care nu se intampla.Uita-te la situatia mea;nu m-au mutat din toxic decat dupa 2 sapt,chiar daca acel loc de munca ma solicita si fizic.Ei au puterea,noi suntem pionii si vor gasi mereu o portita de iesire,cand legea va incerca sa te apere.Nu stiu ce sfat sa-ti dau.Mi l-as fi dat mie ,mai repede.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Multumesc Androix! intre timp m-am prins si eu ce se intampla cu mesajele mele.Vezi tu chiar si in comparatie cu tine UM-ul meu este 13.08.2006 ????...Cand se va termina bajbaiala asta..
Voi incerca alt test peste cateva zile, dar sa fie tot Barza alta firma? ca eu nu mai stiu.

Pupici

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Cu putin timp in urma am primit un mesaj de la o persoana draga mie,a carei suferinta o inteleg pe deplin...nu mi-a scris nici un cuvant si cu toate astea am inteles tot ce-ar fi vrut sa spuna.Stiu ca ar fi vrut sa fie aici la mamici de mai,nu gasesc nici macar un cuvant care s-o aline acum,dar cred mult in ea ,o pretuiesc foarte tare si daca se va uita (intamplator pe aici)va stii ca despre ea e vorba si ca sper sa fie colega noastra de iunie.Un desen,un gest ,o floare,valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte.I-am spus ca n-am sa-i mai scriu(stiu c-o rascolesc)dar vreau sa stie ca ma gandesc la ea si ca-i doresc tot binele din lume...Si sa vina in Iunie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micam spune:

Salutare ! Fetelor, numai ce spuneam ca nu prea am simptome , uite ca m-au "napadit". Azi toata ziua mi-a fost raaaauuu, cu stari puternice de greata, cu soooommnn de imi vine sa pun capul pe birou. Cu toate astea, imi aduc aminte ca sunt gravida si parca nu mai par asa de rele.
Amely tu cum te mai simti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am fost la Sensiblue cu reteta de la medicul de familie pentru Utrogestan si No spa. Tratamentul pentru 1 luna - 4 cutii de utrogestan si 4 de no spa. Valoare totala 1.300.000 am platit doar 117.000 lei

Mica 5+
vai ce iubesc graviduta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Micam, multumesc de intrebere, de simtit ma simt bine... dar m-a terminat rezultatul beta hcg. Nu a dublat cum trebuie. De la 9000 a crescut doar la 14000. Simt ca mor... Oare sa conteze faptul ca nu l-am facut la aceeasi ora? Pe al doilea l-am facut cu 4 ore mai tarziu, deci la 44 de ore. Dar e greu de crezut ca ar fi crescut cu inca 4000 in doar 4 ore.

Asta e... ma resemnez.

Va pup.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Buna dimineata,

Alyna, am citit mesajul tau, si parca ma vad pe mine in urma cu cativa ani cand lucram la o firma mare pe un salariu urias, dar cu 7 manageri..Munceam 12 ore pe zi, 6 zile..si dupa 3 luni de chin am aflat la fel ca 2 colege pleaca in concediu ..deci totul ar fi fost in carca mea. Eram deja obosita rupta, si am crezut ca innebunesc..Pe de-o parte nu vroiam sa pierd un job bun, pe de alta parte sanatatea imi era deja subrezita din cauza orelor multe si a responsabilitatii.
M-am supersolicitat pentru inca 4 zile si a 5-a zi m-am trezit in spital...cu diagnostic extenuare...toate analize de sange proaste..psihicul la pamant..Nu mi-am revenit o lunga perioada.
Tine cont ca nu eram insarcinata.
In cazul tau, as face tot posibilul sa pun cartile pe fata.. ceva de genul: fratilor sunt insarcinata, si deja mi-e rau, sincer mi-as dori sa va ajut dar nu sunt fizic in stare.
In momentul in care le spui ca esti gravi nu pot legal sa te dea afara, ca altfel poti apela la un avocat si sa demostrezi ca te-a dat afara ca esti gravida(dar nu vei ajunge la asta)...

Sa-mi mai povestesc inca ceva. Cu prima sarcina lucram la o spa, si faceam makeup la bogatase...ore intregi in picioare..apoi aveam de despachetat/carat zeci de cutii grele cu produse cosmetice...zi de zi...Mi-a fost frica sa le spun, dar cand am inceput sa sangerez(dupa ca am carat un aspirator uris pe scari ca nu mergea liftul) am regretat enrom. Nu vreau sa zic ca am pierdut sarcina de la carat..dar stiu sigur ca nici bine nu mi-a fost.
Te rog sa intelegi ca pentru ei(angajatori) suntem ca o lamaie,,,te storc cat pot, apoi cand nu mai este zeama te arunca...alta la rand!!!
Nu le pasa si te exploateaza cat pot.
Dar tu trebuie sa-ti cunosti interesul si sa te pui mai presuspe tine si pe bebe, ca in fond ESTE DOAR UN JOB...iar daca te vor da afara ca esti sincera si le-ai marturisit adevarul insemna ca nu te merita sa lucrezi pentru ei...Stiu cat de greu este fara job si pentru o perioada scurta. Noi de 3 luni am trait pe salariul meu, si tare greu a fost. Dar ai sa vezi ca va fii bine.
Scuza-ma daca te-am cicalit prea mult, dar sincer ma doare sufletul sa vad cum unele firme isi bat joc de angajati.
Curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Amely,

Linisteste-te!!! Uneori HCG-ul nu dubleaza perfect. Se zice ca trebuie sa se dubleze la 2-3 zile, deci daca mai asteptai putin se dubla perfect.
Citeste pe internet despre valorile HCG..spune clar, se dubleaza la 2-3 zile.
Este nemaipomenit ca a crescut!
Cel mai bine este sa te duci sa vezi la echograf.

Mergi la inceput