Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burticilor,

Felicitari Vas, Amely, MicaM si OanaCaludia pentru testele pozitive! Sa fie intr-un ceas bun pentru toata lumea. V-am trecut pe listuta, sper sa fi facut bine, avand in vedere ca e prima data cand fac asa ceva.
Celor care nu sunt inca sigure, va tin pumnii sa fie cu ochisori.

Eu azi ma simt bine, dupa 3 zile de greturi...si sper sa o tin tot asa .

O zi usoara va doresc,
Madi

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna ziua la burticutze.
se pare ca ne inmultim cu fiecare zi ce trece. foaaaarte frumos.

in legatura cu serviciul. daca va este teama faceti o instiintare scrisa, o inregistrati si o depuneti la mapa (bineinteles la voi o copie), apoi nu are ce sa va mai faca, sunt obligati prin lege sa va schimbe locul de munca in cazul in care acesta dauneaza copilului si de dat afara nici nu poate fi vorba.
curaj, nimic rau nu se intampla.

eu am anuntat la mine si nu sunt probleme, dar ma chinui de cateva zile sa fug la un centru sa-mi fac analizele si nu reusesc. de cate ori vreau sa-mi iau cateva ore dimineata apare cate ceva.
sper ca nu e nimic grav daca intarzii cu analizele o saptamana, nu?
voi le-ati facut??

pupici multe

diana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

buna dimineata fetelor. va multumesc pt primire calduroasa.Dar am si eu o intrebare la care nu am primit raspuns:cand se vede la eco daca sarcina este prinsa in uter si nu pe trompa ?caci imi este tare frica de extrauterina.va rog frumos sa imi spune daca stiti.
Androix data ta de um nu este in august ? ca apare sept.
va pup si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

Buna Oana,
Mie medicul ginecolog mi-a spus ca sarcina ar trebui sa apara in uter cam la 21 de zile de la concepere...insa nu la toata lumea e la fel. La mine la fix 21 de zile s-a vazut punctuletul...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

OanaClaudia:la mine UM a fost31 iulie.Pe 30 aug se vedeau la eco semne indirecte ca sunt gravi.Pe 4 sept ouletul era in drum spre uter,nu se asezase inca in uter.Pe 9 sept am avut confirmarea ca e la locul lui in uter.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Oanaclaudia, la mine, in a 5-a zi de intarziere a menstruatiei deja se vedea sacul gestational in uter, ca un punctulet negru. Avea 5,1 mm. Dar nu uita, nu este o regula, depinde de momentul ovulatiei si apoi al implantarii

Androix fata.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

iti multumesc cris.Deci eu dupa calculul meu ar treb. sa ma duc sa fac eco pe 29 sept ca atunci ar fi 6 sapt. Asta e mai am doua sapt de incertitudine. Azi ma duc sa imi iau rezultatul la al doilea beta hcg sa vedem cat de mult a crescut valoarea in 4 zile.
Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Amely iti multumesc . Eu am avut ovulatia in ziua a 18 deci astazi ar fi 2 sapt si o zi de la ovul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Amely are dreptate.eu am avut ovulatie tarzie z17.eu abia astept sa vad mai mult decat saculetul,medicul mi-a explicat ca sunt cazuri(f.rare)cand saculetul e gol..dar atunci are o forma alungita si...oricum nu e cazul nostru,nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mirella76, nu-ti vezi mesajele pentru ca pana la 10 mesaje esti moderata ceea ce inseamna ca un moderator iti aproba mesajele dupa ce le trimiti. Asta inseamna ca mai dureaza cateva minute, uneori chiar ore pana iti apare mesajul.
Cu testul eu iti sugerez sa incerci inca unul maine dimineata sau chiar poimaine. Daca nu vin rusii oricum nu ai de ce sa te grabesti cu teste buluc.
Ba da, UM-ul meu e 19 AUGUST 2006, sunt tare zapacita de cand cu burtica.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput