Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Alyna24 scumpa ce tare ne mai seamana situatiile. E singura temere care nu ma lasa in pace , chestia asta cu serviciu. De fapt daca stau si ma gandesc nu ma intereseaza catusi de putin, dar asa se intampla cand candesti prea mult, ce o sa zica ala si cu celalalt, dar lasa ca trecem noi si peste asta. As vrea sa le spun cat mai repede sa scap de ganduri, pe de alta parte zic ca mai bine sa afle mai tarziu , si asa am sa si fac.Mi-am programat sa le spun prin 12 saptamani.
acum sa trecem la lucruri serioase , ma duc azi pe la medic sa-mi fac programare, si poate ma duc la Eco cat mai repede sa vad prichindelul.
eu nu am greturi decat foarte vag, si ma mai inteapa ovarele cateodata, in rest mi-e bine. Foame si somn.
DAR SUNT FOARTE FERICITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaahhh, si am uitat sa va spun incepe sa se evidentieze un pic de contur la burtica, foarte putin dar cum sunt slabuta imi dau foarte repede seama, deci cred ca se face maricel samburelul. vaiii ce incantata sunt.
5+

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Multumesc pentru sustinere Arthurana! Dar din nou sunt total neajutorata, parca totul este impotriva mea. Am facut una bucata test Barza in Z38 sincer la prima vedere e negativ, dar daca privesti mai atent se vede o umbra vaga. Nu stiu ce sa mai cred.
MI-as fi dorit enorm sa ma inscriu pe lista voastra, si totusi speranta moare ultima. Consider ca atata timp cat nu au aparut rushii nu e totul pierdut. Va rog, am nevoie de o parere! Sa mai astept sa fac alt test? Sa merg sa fac un test de sange? Voua v-au iesit teste 'negative' inaintea celor clar pozitive?
Va doresc o zi excelenta! Sper sa mai gasesc un pic de ragaz sa fiu alaturi de voi. ( sunt la serviciu, unde bineinteles ca azi am intarziat, din cauza testului care m-a debusolat total)
Pupici

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Katthy si fetele, multumesc mult de primire...

Incerc pe cat posibil sa imi distrag atentia de la gandurile negative, care nu au ce cauta in mintea noastra acum. Aveti dreptate, bebicii simt tot

La mine cred ca e psihologic, astept sa treaca saptamana cu pricina (sapt. 7), cand am pierdut prima sarcina, ca sa ma mai linistesc. Altfel, totul pare ok, s-au mai potolit si durerile de burtica. Dar oare de ce nu am greturi? Nu era normal sa inceapa? La voi au inceput?

Astazi iau rezultatul beta hcg. Sunt cu inima stransa, sper sa iasa bine...

Arthurana, nici nu stii cat ma bucur ca ti-ai vazut bebelinul, cred ca e o senzatie minunata sa vezi cum bate inimioara micuta, si sper sa o traiesc si eu cat de curand, cu voia lui DD.

Mai am 9 zile pana la eco, parca ar fi 9 ani...
Fetele, voi tot asa, n-aveti rabdare? Ca eu nu am deloc, stau ca pe arcuri. Si inca ceva, nu simt nimic special, in sensul ca nu ma simt gravida, mai ales ca nu mi-e nici rau, dimineata cand ma trezesc imi trebuie cateva secunde bune sa ma dezmeticesc si sa ma asigur ca e real ce mi se intampla, ma uit repede la testele de sarcina... Ce mai, paranoia curata!

Saptamana viitoare vreau sa refac zoonozele, ca a trecut 1 an jumate de cand le-am facut ultima oara.

Mirela76, bine ai venit si ai incredere, de data asta sigur va fi bine!

Fetelor, sunteti minunate, toate... este un suport extraordinar aici, la voi

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

da Amely asa sunt si eu , nu mai am rabdare deloc, am zis la inceput ca ma duc vineri la spital acum ma duc azi, deci iti dai seama. o femeie care isi doreste un copil cu adevarat iti spun eu ca asa procedeaza. De la vorbitul cu berzele si verificatul testelor, e clar problema, dar de BINE. Eu acum sunt la stadiul de a imi studia burtica, sa vad unde se umfla. de abia ma abtin sa nu spun inca la toti cu care ma intalnesc, dar dupa ce ma duc la spital zic la cei mai apropiati.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Super tare! Am scris un ditamai mesajul cu raspunsuri pentru fiecare in parte si l-am pierdut. Nu mai am rabdare sa reiau...
Amely, bine ai venit! Te-am citit la aspirante si m-am bucurat mult pentru tine.

Fetele cu teama de a spune la serviciu: daca e un job pe care nu vreti sa-l pierdeti ganditi-va de pe acum cam cum puteti sa faceti ca sa nu se intample asta. Eu in locul vostru cand as merge sa anunt nu as lansa bomba sec, ci as zice pe langa ca m-am gandit si la cateva "masuri" (sau nu stiu cum sa le numesc) care sa ma ajute sa impac ambele lucruri importante: bb si job. Daca nu e un job la care tineti foarte mult pana va hotarati sa va intoarceti nu au ce sa va faca. Mai putin daca se restructureaza posturi. Daca se desfiinteaza postul vostru atunci e naspa. Dar nici asta nu e asa de simplu. Sa desfiintezi un post inseamna sa nu mai ai in toata firma un om care sa faca acelasi lucru ca cel cu postul desfiintant, indiferent daca cele doua pozitii poarta denumiri diferite. Dar, concluzia este ca in cazul unui angajator gretos, noduri in papura se gasesc asa ca dupa cum va cunoasteti sefii cam stiti la ce sa va asteptati.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Am incercat mai devreme sa va spun cat de debusolata sunt. Nu stiu ce s-a intamplat ca nu-mi vad mesajul.Deci o iau de la capat.
Arthurana multumesc pentru sustinere, asa am si facut azi z38 am facut una bucata test Barza. Asta m-a descurajat, nu stiu sigur daca este negativ. La prima vedere ar fi negativ, dar daca esti mai atent se vede vag o umbra!?.....
Amely si eu am simtit acelasi lucru ca de data asta va fi altfel, va fi bine. Si am mai simtit ca aici sunt niste fete exceptionale si de aceea mi-am facut totusi curaj sa-mi fac simtita prezenta.

Acum sincer nu stiu ce sa mai cred!..Va rog voi ce ma sfatuiti sa mai astept sa fac un alt test sau sa merg sa fac un test de sange?...

Va doresc o zi excelenta pupici

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Felicitari celor care ni s-au mai alaturat.
Arthurana am tot ezitat sa iti scriu si sa iti spun ca totul va fi bine. Trebuie sa te odihnesti si sa crezi in Dumnezeu.
La cate saptamani se poate auzi inimioara?
Nu vreti ca de fiecare data in semnatura sa trecem si numarul de saptamani??? Asa: 5+
Citesc la voi ca aveti greturi, ca l-ati vazut pe bebe dar nu stiu cate saptamani aveti.
Eu sunt inca foarte ok. Nu am celebrele greturi de dimineata. Si cateodata ma ingrijorez.
Saptamana asta sunt in concediu. Nu stiu de ce, dar pur si simplu am simtit nevoia sa stau acasa, sa dormn, sa citesc, sa stau in pat.
Saptamana viitoare merg la doctor. La 6,5 saptamani. Credeti ca voi auzi inimioara???

Va pup

Mica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Tocmai am venit din turul dat cu cutia de bomboane ...ca sa dau vestea cea mare. Am primit pupaturi multe si felicitarile aferente...:)
Pentru ca la sarcina asta se pare ca vizitele la doctor vor fi la fel de dese ca si la Maria trebuie sa anunt lumea sa stie la ce sa se astepte...:)

Asa ca va invit la o bombonica virtuala...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

Buna fetele!
Astazi aproape ca nu am putut sa ma trezesc de dimineata!!! Nu stiu ce am ca ma cam inteapa in partea dreapta, asa ca niste junghiuri. Sper sa nu fie nimic. Greturi..mai putin, dar ieri le-am simtit ceva mai bine.
Astazi mi-am propus sa merg la medicul de familie si sa vad ce imi mai spune. Cam atat, nu am planuri marete...ma tot gandesc la bebe: daca e ok, daca fac cumva ceva care ii poate face rau....off, gandurile astea...
Va pup fetele! Si o zi usoara sa aveti!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

aaa....si mai am o problema. Cam de cand am ramas insarcinata am inceput sa ma constip. Am mai avut problema asta dar de vreo 2 ani se rezolvase.(beam zilnic ceai verde si ma ajuta). Nu stiu ce s afac. Am inceput sa beau seara un amestec cu o lingura tarata+ o lingura ulei de masline+ o lingurita miere+ 100ml apa. Sper sa nu ii faca nimic lui bebe. Ca altfel nu stiu ce sa fac cu constipatia asta....si n-as vrea sa apelez la laxative.

Mirela

Mergi la inceput