Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 10
micam spune:
Amely,Arthurana are dreptate. Cateodata Bhcg-ul nu se dubleaza perfect si e bine ca a crescut ! Ai rabdare pana la urmatoarea echo ca o sa fie bine !
p.s. noi de ce nu suntem pe listutza????
oana cretu spune:
Am trecut pe la voi sa va urez sarcini usoare si fara probleme si sa o felicit pe Androix!
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
chris27 spune:
Arthurana,imi pare rau ca nu te-am prins cat erai pe-aici...Ce mai faci?e totul bine?Am dormit de-amiaza cu Albert...Fetelor,imi pare rau ,dar nu ma pricep la testul de sange...nu am facut niciodata.dar mi se pare ca a crescuut destul.Ce sa zic...Si laboratoarele mai fac greseli...cateodata mult mai mari...Mamico,pastreaza-ti optimismul!si nu inteleg,draga mea de ce te-a pus sa repeti analiza...Ori poate sunt batuta in cap...am intentii bune...As vrea sa zic ceva sa te linistesti...Dar ma pierd in chestia asta...De ce nu ti-a facut eco?sa fie sarcina prea mica?Pe prima mea hartie de la doctor scrie;sarcina incipienta,2-3 sapt...ma intreb doar,de ce a trebuit sa repeti analiza?
pistachio spune:
mirella76, eu zic sa-ti faci un clear blue! astea sunt cele mai sigure(cred eu).
si mie a inceput sa-mi fie cam rau, o stare de greata mai tot timpul dar nu
intr-un fel cred ca daca as m-as simti mai bine dupa...nu stiu, sa vedem cum o mai fii...
dar, lasa ca or sa treaca si starile astea de rau si la final ce e mai frumos decat sa ne tinem in brate puisorul!
va pup si zile cat mai usoare(fara prea multe stari de rau )
poze
cristalina spune:
Amely, a crescut foarte bine!
Exista gravidute la care se dubleaza abia la 5 zile si totul e bine...
De aia iti dau niste domenii de valori asa de mari, pentru ca sarcinile sunt extrem de diferite. Oricum, din ce am vazut eu, tu stai foarte bine...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
oanaclaudia spune:
Mirella76 de ce nu te duci la medlife sa faci un beta hcg ca astia iti dau raspunsul dupa o zi si costa 35 lei noi. Este undeva pe calea Grivitei putin mai sus de statia de metrou Grivita.Si in felul asta vei inlatura orice suspiciune caci asa am facut eu si mi-a iesit valoare de sarcina inca din inaintea datei presupusei urmatoare a menstre.
mamidevladut spune:
Buna seara fete scumpe,
Eu am absentat ceva vreme, dar sa stiti ca motivat. De vineri am o sangerare, la care oarecum ma asteptam, si cu Vladut am patit la fel, si tot in saptamana a7a.Am fost la echo, bb2 e foarte bine, e un inimos(sau o inimoasa), rasunau bataile inimioarei in tot cabinetul dr.Acum sunt pe tratament de sustinere cu pregnyl, utrogestan, magne B6 si aspenter, si bineinteles repaus la pat. Deja sangerarea e mai mica cantitativ si sper in cateva zile sa treaca.
De fapt, am intrat mai mult, sa o cert pe Amely, ca nu e cuminte si nu e deloc ascultatoare. Ce e cu nelinistea asta a ta? Nu te mai stresa si fii increzatoare, ca nu se intampla nimic rau, o sa vezi. Ai incredere in tot ce iti spune Tutu, si priveste totul cu optimism.Chiar mi-a soptit un porumbel ca aseara la intalnire erai speriata rau, pai asa ne laudam noi? Nu suntem noi pacientele optimiste ale lui T?In ceea ce priveste hcg, nu e regula sa se dubleze in doua zile, ecografia e cea care iti spune cel mai bine cum e bb. Asa ca, eu zic, capul sus, optimism si o sa vezi ca trecem impreuna prin aceste frumoase luni de care o sa ne aducem mereu aminte.
multi la toate mamicile de mai-iunie si zile de toamna cat mai frumoase.
Mamidevladut 8+
Amely spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt. incurajari... intr-adevar, dupa ce m-am mai linistit un pic cu nervii, m-am apucat de rascolit pe net si am gasit pe niste site-uri in engleza ca pe masura ce inainteaza sarcina si creste valoarea beta hcg, timpul de dublare creste si el, ajungand chiar pana la 3-3,5 zile prin saptamanile 6-7. Dar pe site-urile romanesti nu am gasit NIMIC, nici o informatie concludenta... Ba chiar, dr. Tutunaru spune intr-un articol din Eva ca daca beta hcg creste doar cu 2/3 si nu cu 100% la interval de 2 zile, sansele ca sarcina sa nu fie bine sunt foarte mari.
Iata articolul:
http://www.eva.ro/sanatate/articol301.html
Oricum, mi-am promis ca orice ar fi, sunt tare si nu ma mai las dusa de val, pt. ca daca e sa fie bine sarcina, sigur ii fac rau lui bb cu paranoia mea.
Iar voi sunteti niste dragute si m-ati mai linistit. Arthurana, Chris, Micam, Cristalina, Mamidevladut multumesc
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela