Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 11
mirela05 spune:
salut fetele!
Nu imi spune si mie nimeni, nimic in legatura cu problema mea: constipatia!! Sau nu se mai confrunta nimeni cu asta?!
Va pup!
5+
mihamora spune:
buna fetelor. datele mele sunt DN 11.03.1976 UM 20.08.2006 DPN 27.05.2007, Ma bucur sa fiu cu voi. si eu am scurgeri maronii de 2-3 zile, dar sper sa fie ok.
va pup si numai bine tuturor
Amely spune:
Bine ai venit, Mihamora, si sarcina usoara!
Mirela05, pt. constipatie sunt foarte bune pastilele Herbalax, sunt 100% naturale, din plante si nu fac rau in sarcina. In plus, nu creeaza vreo dependenta.
http://www.naturaplant.ro/produse/254/Herbalax
Prima data sa iei cam 2-3, ca sa aiba efect. Le gasesti si la Helpnet, daca nu ma insel
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
katthy spune:
Mihamora bine ai venit printre burtici de mai. In sfarsit o ieseanca
BetaHCG analiza de sange ce indica cu probalilitate f. mare mare daca esti gravida si cam ce varsta are
Beta hcg (daca gresec corectati-ma fetelor) este hormonul de sarcina.
Poti sa faci la MedCenter, Praxis sau la Cuza Voda.
Eu am facut la spital (prin ceva relatii) si am avut rezultatul in 2 ore.
Amely nu meriti tu bataita ?
Sa panichezi toate burticile inclusiv pe tine?
Cum ramane cu calmul ? Ai promis !
Incearca sa te relaxezi ar trebui sa te simti
katthy
Alyna24 spune:
Mersik mult, Arthurana pt incurajari!Sper sa fie ok dupa ce le voi spune insa nu acum, categoric!Probabil in 2 luni jumate incolo!
Azi ma duc la doctor!Sper sa fie bine!
Va pupik!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
Gina M spune:
Buna mamicilor,
Tot seara tarziu am reusit sa intru sa vad ce mai faceti insa, de aceasta data va scriu, de la casa cea noua.
Ma bucur asa de mult ca voi putea fi alaturi de voi ceva mai mult si in acelasi timp ma bucur, de marea oportunitate de ami asculta din nou,postul de radio preferat prin intermediul internetului.
Amely - micaM - oanaclaudia & mihamora Bine ati venit in mijlocul nostru.
Felicitari pentru burtici
Astazi, am reusit in sfarsit sa dorm ceva mai mult si a fost asa de bine! De la munca din ultimile zile m-am ales cu o febra musculara zdravana iar acum ,imi prinde asa de bine putina odihna.
Starile de rau inca ma ocolesc si sper,sa stea tot mai departe de noi.
Arthurana, ma bucur tare mult sa vad ca totul este bine cu -ul tau.Imi imaginez cat de placute si pretioase iti sunt momentele in care l-ai vazut si i-ai putut asculta inimioara!
Ma rog ca Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa, ducem sarcina la bun sfarsit si doresc ca totul sa fie bine cu toti bebelusii ce acum, cresc in burticile noastre.Va
My baby development!
POZE NOI
Madi spune:
Mihamora, bine ai venit si o sarcina usoara!
Te-am trecut si pe tine pe listuta!
Madi
“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Amely spune:
Neata, burtici! Eu sunt chiauna, nu reusesc deloc sa ma odihnesc noaptea... Mai nou, adorm seara normal, dar pe la 3-4 dimineata ma trezesc si nu mai pot sa adorm pana cand suna ceasul. Dupa care ma apuca un somn cumplit, exact cand trebuie sa ma ridic sa plec la servici. Practic, de cand am aflat de, nu am mai dormit nici macar o singura noapte ca lumea. Apropo, stie vreuna din voi un remediu bun pt. insomnie in sarcina? va rog...
fetele
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
mirela05 spune:
Neata fetele!
Multumesc mult Amelie pentru raspuns...cred ca am sa incerc niste herbalax...sper sa fie ok.
Azi am reusit sa ma trezesc ceva mai usor decat ieri...ca ieri nu am putut sa ma ridic din pat...picam inapoi de somn.
Am fost ieri la medicul d efamilie si mi-a dat carnetul gravidei in care a completat cate ceva. Mi-a dat si ceva trimiteri pentru analizele de rutina. Nu mi-a pomenit nimic despre analiza pentru toxoplasmoza sau rubeola si doar dupa ce am intrebat-o eu...a spus ca da, se fac....
O zi usoara sa aveti astazi!
Si sarcini usoare la toate fetele si de la prima pana la ultima inscrisa pe listuta!!
5+