Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 12
Androix spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Am trecut pe la voi sa va urez sarcini usoare si fara probleme si sa o felicit pe Androix!
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Oana, multumesc mult!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
paky spune:
buna ziua dragi viitoare mamici.
vad ca ati avut treaba nu gluma. ce bine de voi ca aveti timp liber, eu sunt un pachet de nervi si la servici si acasa.
ma bucur pentru voi ca sunteti bine, asa sa fiti pe tot parcursul sarcinii.
pupici
diana 6+
cristalina spune:
Buna ziua burtici!...:)
Mirela, eu sufar de constipatie si am suferit de cand ma stiu...si cand eram insarcinata cu Maria.
Doctorul mi-a dat Duphalac sirop...tare bun, rezolva problema...numa' ca la mine e de lunga durata.
Eu folosesc supozitoare cu glicerina, l-am intrebat pe doctor si mi-a spus ca e okay!
Amely, remediu impotriva insomniei in afar de lapte cald...nu prea stiu...:)
Maria mea e virusata, are temperatura 39-40 care scade tare greu...Taica-su a luat-o iar eu trebuie sa-i pun pe amandoi pe picioare. N-am prea apucat sa dorm az'noapte.
Asta pentru incepatoare, ca sa stiti ce va asteapta...:)
O zi frumoasa!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
doroti_5 spune:
Buna viitoare mamici de mai-iunie2007.
Sunt si eu o mamica de mai-iunie doar ca e 2006.
Cu un an in urma aflam si eu ca urmeaza sa fiu mamica, am plins ca nu eram pregatita inca, dar acum cind imi amintesc rid si imi zic ca eram proasta.
Si sa stiti ca am avut o odisee foarte frumoasa si usoara, ceea ce va doresc si voua.(doar ca sa nu aveti sperieturi).
Am nascut usor in 4ore(am impins 3 ture de 3 ori si mau urcat pe masa dupa care am mai impins 2 ture de 3 ori si a 3 tura o data si a esit Guguta), nu mam rupt deloc si dupa ce am nascut(cu toate ca durerile au fost mari de credeam ca mor acolo si strigam ca numi trebuie copil), dar nu e mortal si e un lucru foarte frumos si ce fericire chiar dupa ce am nascut!!!Ca puteam sa mai nasc o data chiar atunci.
Va doresc ca povestea mea sa se repete la toate(se poate si in varianta mai usoara)!!!
Cum vau mai spus colegele mele de odisee daca aveti intrebari sunteti binevenite la noi la Cirese de mai-iunie2006.
-ici la burtici.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
paky spune:
doroti ce frumos si ce norocoasa ai fost. sa dea DD asa o nastere la toate fetele.
eu sunt ingrozita de momentul nasterii, stau seara si-mi imaginea ca fac stop cardiac atunci, ce mai, mi-e frica f tare. cred totusi ca o sa fac cezariana.
sau cine stie... daca o sa am norocul tau ...
diana 6+
mirella76 spune:
Salutari burticute!Multumesc de sfaturi fetelor, asa am sa fac.
Amely si eu stiu tot de un lapte caldut dar cu o lingurita doua de miere de albine. In plus aeriseste foarte bine camera inainte de culcare si incearca sa-ti formezi ca un fel de ritual inainte de culcare(adica anumite lucruri sa le faci de fiecare data).
Fetele ma bucur ca lista se lungeste..Pastrati-mi va rog si mie un loc.. Sa dea DD asa sa fie pina la sfarsit sa nu se piarda pe drum nimeni...Sa dea DD sa va tineti puiutii frumosi si sanatosi in brate.
Sper sa nu se ocupe toate locurile pina voi afla si eu daca sunt sau nu, declar z39 si nici urma de rushi, parca exista si niste simptome.
Ma scuzati sunt un pic mai mult zapacita, abia m-am intors de la ITMB
unde inspectoarea a pierdut de curand o sarcina la 6 luni si ceva.
Am avut un soc cand nu i-am mai vazut burtica..Cand ma gandesc ca mai avea un pic si putea macar sa nasca prematur.De ce oare aud tot mai des de asemenea cazuri?...Scuze nu vreau sa va intristez si pe voi..pe mai tarziu..
pupici
mirella
vas spune:
buna ziua fetelor scumpe, sunt intr-un moment cum nu se poate mai prost, m-am certat cu seful cel mare al meu, care am constatat ca e un nesimtit.Mare nesimtit, ce mai sunt uluita de ce am putut vedea.
Acum sunt ambitionata mai tare si astept sa treaca cele 7 luni sa plec,si lui nu am sa-i spun niciodata nimic. O sa-i spun sefei mele si el n-are decat sa constate ca imi creste burta.
Fetelor la mine acum incepe paranoia , daca nu ajung la medic azi intru in crize, nu am probleme deloc dar asa sunt cei care cunosc prea multe, cand stii prea multe probleme care apar.
pentru fetele care ati mai nascut: Cand incepe sa creasca burtica , cam prin ce saptamana?
va pup dulce si mi-am calculat acum mai bine si sunt in 6 sapt. cu +.
6+
O sa fiu si eu mamica
Madi spune:
Amely nici eu nu pot sa ma mai odihnesc bine noaptea de cand am ramas insarcinata. Probabil tot hormonii sunt de vina. Inainte dormeam toata noaptea neintoarsa, nu aveam probleme. Acum am nopti in care dorm asa agitat ca am impresia ca nu am dormit deloc.
Remedii, nu prea stiu. Eu as vrea sa ma duc la un medic homeopat, insa la doctorita la care ma duceam eu se fac programari de-abia peste 3 luni si nu stiu daca voi putea sa imi fac o proramare de urgenta.
Pakysi mie mi-e frica de nastere si as tinde spre cezariana...dar sa ajungem acolo. Pe de alta parte, prietena mea a nascut cu cezariana si am vazut la o zi, si tare rau ii era. Mi-a povestit ca in noaptea de dupa a avut dureri groaznice...Asa ca depinde acum...Eu am totusi peste 30 de ani si voi vorbi cu doc sa vad cum o fi mai bine.
“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Amely spune:
Mai burticutelor, care mai sunteti insomniace ca mine, am intrebat la plafar zilele trecute si mi-a dat extract din muguri de tei argintiu, cica nu face absolut nici un rau in sarcina, in schimb are proprietati calmante... In prima seara cand am luat vreo 50 de picaturi, am dormit ca un prunc. Dar dupa aia nu l-am mai folosit, am zis sa-l iau totusi numai la nevoie, fara exagerare, ca dupa aia ma obisnuiesc si cu el si ce ma fac?
Dar cred ca am sa revin la picaturile astea, ca vad ca alta cale nu e... Chestia cu laptele cald e minunata, dar nu pt. stresate ca mine
Katthy dulce fata si merci mult de incurajari...
Maine inchei 6 saptamani dupa calculul meu. Dupa calculul dr. sunt cu 3 zile in urma... Degeaba i-am explicat ca am ovulat in ziua 12
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
katthy spune:
Salutare
Paky nu stiu cat de dureroasa e o nastere normala da printr-o operatie am trecut si doar laparoscopica. Sincer parca nu as vrea sa mai trec prin asta.
Trezirea din anestezie, starea de buimaceala, voma, nu prea te poti deplasa 1,2 zile, perfuzii, sonda, dureri de gat de la intubare......
Parca as vrea sa fiu fresh pt.bb mai repede.
Am timp sa ma razgandesc daca va fi f. voinic.
Amely asa imi place sa te vad.
Fetelor utrogestanul este gratuit cu reteta de la medicul de familie la orice farmacie (daca mai au fonduri).
Am luat 2 cutii cu 0 lei.
Doctorita de familie mi-a dat trimitere pentru primele analize la sange si urina. E prea devreme?
Cata 5+