Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Vas, sa fii multumita ca nu esti printre cele carora le creste burta de zici ca-s in luna a cincea de cum vad cele doua liniute pe test...ca mine...

Katthy, nu e prea devreme pentru analize. Astea din primul trimestru apreciaza starea de sanatate a mamei ca un fel de referinta.
Mie, de exemplu, pentru ca am facut de fiecare data analize inainte de bebe nu mi-a mai dat doctorul sa fac analize in primul trimestru...

Vas, am uitat sa zic. Burtica se vede la fiecare graviduta diferit. Daca nu esti genul care sa se ingrase cu totul atunci se vede tarziu, numa' ca talia se ingroasa de prin luna a treia, trebuie sa-ti cumperi niste pantaloni mai largi in talie.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

tuturor

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Are cineva, sau a vut in sarcinile precedenta o durere ca si musculara, ca o intepatura brusca, o impunsatura..Ieri am avut in zona ovarelor, si parca si inauntru..de vre-o 3 ori, atunci cand m-am lasat brusc in jos si ridicat, sau stat pe scaun si ridicat in picioare..Am 2 colege se servici care abia au nascut(3 sapt), si au venit cu bebelusi sa-i arate la lume si eu repede am sait sa le intreb...Amandoua mi-a spus ca din sapt. 5 uterul, cervixul..si toata zona se hipervascularizeaza..bla bla..plus incepe sa se intanda..
Sper sa aiba dreptate, ca ieri am crezut ca e de rau..
Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Arthurana mie mi se intampla destul de frecvent sa simt o intepatura cand ma ridic brusc dupa ce am stat
relaxata mai mult timp. Am mai intrebat si se pare ca e normal.

Cata 5+

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Bubuleano scumpa,unde esti?!N-ai aparut inca la noi cu vestea cea mare?!Hai repede uite,iti fac galerie sa prinzi curaj iar dupa tine, adu-o si pe Irlandeza .
Abia astept sa fiti printre noi!Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Katthy - mie mi-a dat medicul ginecolog da saptamana trecuta sa fac analizele de sange si urina (la 4+). Ideea este ca dureaza 10 zile pana sunt gata. Saptamana viitoare, miercuri, merg sa le vad. SI am niste emotii.
Arthurana si eu am intepaturi in ovare. Sper ca sunt normale.

Mica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am uitat sa pun gravitutza.
Si o iubesc atat de tare.

Mica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Gina M din pacate Bubu a anuntat la aspirante z2.

Noi o asteptam sa apara la mamici de iunie, nu-i asa?

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Katthy ma bucur mult pentru vestile bune. Ti-am trimis un email, pe care sper sa-l primesti.

Eu sunt o viitoare mamica de noiembrie si am trecut prin ceea ce treceti voi acum. Imi permit, cu voia voastra, sa va raspund la cateva nelinisti pe care le aveti in aceasta perioada.
Este normal sa aveti crampe si intepaturi in zona pubiana, inghinala. Uterul vostru se intinde, la fel si ligamentele care il sustin. Pentru a mai reduce din durerile acestea, puteti lua doar No-Spa, pastilute care ar trebui sa va insoteasca pentru dureri de orice fel de-a lungul intregii perioade de sarcina. Puteti lua maxim 4 tablete pe zi!!

Pentru ca sunteti la inceput, este bine sa luati acid folic (sau orice multivitamine prenatale de genul Elevit sau Materna Centrum - care au in componenta acid folic). Atat Elevitul cat si Materna se acorda gratuit la gravidutze, asa ca profitati. Eu am luat Elevit de cand am aflat ca astept un bebelush si mi-a fost foarte bine; in privinta greutatii am luat in greutate doar 15 kg (zic eu ca e normal).

Carnetul de gravidutza il primiti de la medicul de familie la care sunteti in evidenta.

Daca mai pot sa va ajut cu ceva, va rog sa-mi trimite-ti un PM si va voi raspunde.

Sarcini usoare si fara greturi!

Ramona 33 fix Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by katthy

Gina M din pacate Bubu a anuntat la aspirante z2.

Noi o asteptam sa apara la mamici de iunie, nu-i asa?

katthy

Phuuuuuuiiii.... ce veste!Parca nici nu-mi vine a crede!
Offff... dar lasa ca, in fata ii sta o luna plina de noi posibilitati si sper din toata inima ca, minunea va avea loc cat mai curand.
As vrea macar Irlandeza sa ne dea o veste buna luna aceasta.
Irlandeza, cum mai esti?!Mai da-ne ceva vesti despre tine ca, nu mai stim nimic.Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput