Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 6
katthy spune:
Burticute maine ma duc la medicul de familie pentru o reteta de utrogestan.
Pot sa iau 2, 3 cutii odata?
Spunea cineva ca la farmaciile Sensiblu utrogestanul e gratuit cu reteta?
Manu e posibil sa-i auzi inimioara. Ce emotii vei avea!!!!!
katthy
Arthurana spune:
Chris buna!
Multumesc ca m-ai tinut de manuta, Te rog tine-ma de mana pana la capatul sarcinii..Am incredrea in tine!!!
Am vazut pe bebe si inimioara batand. Este prima oara pentru mine sa vad asta.
Doctorul a spus ca totul este bine. Mi-a luat tensiunea si pulsul si pulsul era enorm...m-am hiperventilat de emotie...Promit sa fiu cuminte sa nu ma mai panichez pe viitor ...dar asa sunt eu.
Arthurana spune:
Mirela,
Te intelg perfect prin ce treci! Dar du-te si cumpara un test.
Te astept sa ne spui cum a fost.
Poti sa-ti descarci sufletul aici la noi..ca marea majoritate a fetelor de pe site stiu ce inseamna durerea pierderii...
Eu am pierdut 2 sarcini ("norocul" meu f. devreme) si acum sunt insarcinata si cu toate ca totul e in regula pana acum sunt f. negativista si speriata...
Te pupic
Arthurana spune:
Fetelor imi ceri mii de scuze!!! Iertaciune!!!
Am citit toate mesajele voastre de la pagina 3 si va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine!!!
Sunteti niste dulci si va pup si am mare nevoie de voi.
Arthurana spune:
Referitor la mesajul pt. Chris...tine-ma de manuta, este ceva f. ciudat. Chris mi-a spus ca are o presimtire ca voi fi mamica de mai iunie.si eram in ziua 26....si jur, nu ne cunoastem..doar o premonitie de-a ei...
ASa ca fetelor daca aveti intrebari, nelamuriri, indolieli...adresativa la MAMA CHRIS...medium paranormal...La mine a functionat!
Chris..sper sa nu te superi..
Laura Ioana spune:
Arthurana ma bucur ca l-ai vazut pe bebic si ca e bine, sanatos! Sarcina usoara in continuare si nu te mai stresa atat
Chris te-a recomandat Arthurana ca fiind clarvazatoare As vrea sa stiu daca sunt graviduta Haaa? Ce zici? Sunt? Sunt Z 24
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
chris27 spune:
Dragele mele,regret daca va dezamagesc...Nu sunt medium....si ..am mai scris candva asta...Am doar o sensibilitate mai mare ...si simt doar lucruri ce se arata singure sufletului meu...In gen. am presimtiri legate de cei dragi.Pe Arthurana nu am vazut-o niciodata...Dar asa a fost sa fie sa-i spun eu.Nu am nici un merit,nu stiu cum s-a intamplat.Asa ca nu va pot spune nimic.Nu a tinut de concentrare,ori altceva,am simtit pur si simplu si i-am spus inainte de testul ce ii iesise negativ,inainte de orice confirmare...va doresc din inima binele!Laura Ioana,iti cunosc povestea,am citit-o si am plans,nu sunt o sarlatana si nu stiu ce sa-ti spun.Cred ca D-zeu va fi de partea ta de data asta...cuvintele mele sunt de prisos si nu vreau sa-ti amintesc Durerea!ai incredere ca va fi bine!...Va pup !
mirela05 spune:
Superr Arthurana!!!! Ma bucur tare mult pentru tine!!! Sarcina usoara in continuare si cat mai putine ganduri rele!(cred ca e valabila pentru noi toate aceasta urare)
Ce ma bucur ca se mareste lista noastra!! Bun venit pentru toate burticile inscrise astazi! Sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi!!
Mirela
Alyna24 spune:
Multumesc mult pentru sfaturi!Voi citi Art. ala despre drepturile gravidutelor la locul de munca.Insa tot imi este teama!Sper sa am curaj sa le spun, dar nu inca!
Abia miercuri ma duc la doctor.Voi fetelor cand ati facut analizele de sange si ecografia?Dupa ce ati fost la doctor pt prima data banuiesc, nu?Am emotii!Sper din tot sufletul sa fie OK.
Parca nu ma pot bucura foarte tare din cauza problemei de la serviciu.Dar sper sa fie OK dupa ce le voi spune si sa nu reactioneze urat!
Sarcina usoara fetelor noi inscrise pe listuta!
Sa aveti bebici sanatosi si frumosi!
Va pup!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
chris27 spune:
Buna dimineata tuturor!Alyna,nu are nici un rost sa te stresezi;nu au ce sa-ti faca.esti intangibila cat esti gravida.si daca nu vrei nici nu esti obligata sa-i anunti,deocamdata.Nici macar in caz de restructurari nu au voie sa te dea afara.Asa ca...linisteste-te.ai legea de partea ta!