Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 5
vas spune:
fetelor scumpe vreau si eu IN LISTA. am dat datele mele dar vi le mai dau odata. DN 22.01.1981 UM 10.08.2006 DPN 17.05.2007.
eu in rest ma simt bine nu am greturi si cred ca nici nu am sa am dupa cum ma simt, dar fetelor mi-e o foame de as manca orice, si mi-e tare somn. Ieri in schimb am fost plecata cu masina la undrum mai lung si am vomitat totusi, nu am rezistat. Dar toate acestea le fac cu zambetul pana la urechi. Ce frumos e, nu?
la sfarsitul saptamanii intru deja in saptamana 7 asa ca ma duc la eco sa vad omuletul.
Arthurana nu cred sa fie asa mari probleme, nu te stresa mai mult dacat trebuie, vazi ce zice doctorul intai.
Alyna 24 nici eu nu am spus la nimieni la munca si nici nu o sa spun decat prin luna 3 . Nu au cum sa ma dea afara eventual sa comenteze ca de o luna am un nou post si poate o sa le para rau ca mi l-au dat mie, dar am imediat 26 de ani, lucrez de aproape 2 asa ca.....
si oricum un BB e mai important decat comentariile lor.
va pup dulce si sper sa fim proietene bune astea 40 de saptamani.
O sa fiu si eu mamica
mirela05 spune:
Salut fetele!
Arthurana iti tin pumnii pentru maine, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ne dai vesti bune!
Eu ma simt mai bine, nu ma mai doare burtica asa tare, am luat utrogestan si parca s-a mai calmat..acuma nu stiu daca din cauza asta ori ba...dar cert e ca mi-e mai bine. Dimineata si aseara am avut ceva senzatii de greata...dar nu mare lucru. In rest si mie mi-e somn, rade sotul meu de mine...ca sunt asa somnoroasa.
In rest toate bune!
Cred ca ar trebui sa merg sa imi fac si eu niste analize saptamana asta....
Va doresc o saptamana usoara si frumoasa!
Mirela
Amely spune:
Fetelor, in sfarsit... imi fac si eu curaj si ma inscriu pe listuta voastra...daca ma primiti
datele mele sunt: DN 19.11.1976, UM 13.08.2006, DPN 18.05.2007
Am ezitat mult, pt. ca sunt foarte speriata, am mai pierdut o sarcina acum 1 an si jumatate, la 7 saptamani, iar pe asta am obtinut-o asa de greu... incat acum suflu si in iaurt. Dar cititnd aici, la voi, constat ca toate trecem prin aceleasi stari de neliniste, de ingrijorare la orice semn cat de mic. Si eu am avut dureri de burtik, ca la CM, toata saptamana trecuta. Abia aseara s-au mai potolit. In schimb, nu am greturi, sensibilitati, mirosuri... sau sunt asa de trecatoare, ca nici macar nu sunt sigura daca se datoreaza sarcinii. Am facut beta hcg sambata si a crescut cum trebuie, era 9080, la 5 sapt + 1 zi. L-am repetat astazi sa vad daca dubleaza. Maine iau rezultatul. La eco, miercuri, s-a vazut punctuletul. Dar pana la urmatoarea eco, pe 27, stau cu inima stransa... mi se pare ca mai e o vesnicie.
Arthurana, astept cu infrigurare si cu pumnii stransi sa vii cu vesti bune de la eco, draga mea. Sunt sigura ca atat timp cat ai greturi si sani durerosi, totul este ok, ai sa vezi!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
micam spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine?? Uite ca mi-am facut si eu curaj sa ma inscriu pe listutza desi am un test pozitiv de mai bine de 1 saptamana (mi-a dat curaj Amely )
Simptome putine ... de ieri un pic greatza de dimineata, sanii f. usor mariti, mersul la baie mai des...
Datele mele : UM - 7.08.2006, DPN - 14 Mai 2007; DN - 06.03.1976
Va pup si de-abia astept sa fiu si eu pe listutza.
oanaclaudia spune:
buna fetelor . am si eu curajul sa intru dinnou pe forum pt ca nu am mai fost de foarte mult timp . Dar acum am venit cu o veste buna:sunt insarcinata in sfarsit dupa 2 ani de asteptari si iluzii desarte! As vrea sa ma inscriu si eu la "mamici de mai-iunie 2007"daca ma primiti desigur . Iata datele mele DN 05.12.1976 ,UM 18.08.2006, DPN 25.05.2007. Dupa testul beta hcg as fii in 4 sapt si 3 zile iar dupa momentul ovulatiei doar 2 sapt , voi ce credeti cand s-ar putea vedea bebe la eco ?sau macar cand s-ar putea vedea daca este fixat in uter si nu in alta parte ? eu stiu sa nu cumva sa fie extrauterina doamne fereste.va pup pe toate si doresc sarcinii usoare si bebei sanatosi.
cristalina spune:
Buna ziua burtici!
Dupa ce ieri am avut o hemoragie serioasa timp de 4 ore am fost de urgenta la doctor si la ecograf si la analize (pentru care ma programasem pe miercuri).
Am vazut bebe mic...:)
Asa ca ma trec si eu pe listuta, ca avem samburica mica...:)
Sper sa fie bine pana la capat, iau o sacosa de pastile dar asa a fost si la Maria...
Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
chris27 spune:
Bun venit noilor mamici!Felicitari pentru reusita!Cristalina,ma bucur ca s-a rezolvat cu bine...Ce ti-a spus doctorul,de ce ai sangerat?Bine ca ai ajuns la timp la el...Arthurana,cum a fost la eco?Ai vazut pe bebe mic?Se mareste listuta noastra in fiecare zi...N-am vazut,mai e cineva din Timisoara?caut colega de salon...Gina,ai grija sa nu faci mult efort cu mutatul...Va pup!
mirella76 spune:
salut tuturor fetelor deja gravidute sau in devenire. am descoperit acest forum in urma unei traume in viata mea (sarcina oprita evolutie 13 saptamani, avort spontan 5 saptamani). treptat am invatat de aici ca trebuie sa merg inainte si sa o iau de la capat.am trecut treptat de la fericire la nefericire si chiar agonie totala (prima sarcina era gemelara - un mare vis al meu de a avea gemeni.am plans in dreapta, am plans in stanga si am luat-o de la capat.a trecut o luna ...doua si nimic...de la o vreme totul era impotriva mea, in fiecare luna ciclul meu era tot mai lung 29,30,32,35 ...am invatat tot ce cred ca as fi putut invata despre preconceptie, fertilitate, ovulatie..si totusi intr-o luna pe care o credeam pieduta cred ca pot sa incep sa sper...sunt in ziua 37. imi este si frica sa spun cuiva ceva... bineinteles ca nici test nu am mai facut...aproape ca i-am ascuns si sotului meu..va pup pe toate... simt dupa foarte mult timp un aer de fericire....am asteptat destul cred ca voi face un test. si sper ca maine va voi spune ca va sunt alaturi...
mirella
katthy spune:
Bun venit noilor mamici .
Amely abia asteptam sa te inscrii. Sincere felicitari. Iti doresc o sarcina linistita si frumoasa. Gata cu gandurile negre, trebuie sa gandesti pozitiv simte tot.
Si apoi, pana in mai e cale lunga.....
toate
katthy
ManuC1010 spune:
buna mamici
cum va mai simtiti? cand mai mergeti la doctor?
eu voi ajunge joi, exact in ziua in care afcem 7 saptamani. am emotii.