Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele,

Sunt cu psihicul la pamant!!!
M-am trezit dimineata si am vazut ca am o scurgere maronie.
Sunt convinsa ca e de rau. Asa a inceput cand am pierdut si celelalte doua sarcini. De data asta nu am nici o durere asta este diferenta, si am toate simptomele de sarcina, voma, sani f. durerosi..
Daca asa vrea Dumnezeu asa va fi.. Nu am ce sa fac.
Maine la 8 dim. am prima intalnire la ecograf cu doctorul...Nu am nici o speranta...Off...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Arthurana,numai asa ceva nu ma asteptam sa aud...in afara de No-spa,utrogestan(intravaginal),si scobutil nu stiu ce sa iei.Nu cred ca iti vor face rau.In romania sunt cele uzuala pt mentinerea sarcinii.Trimite-l pe al tau la farmacie si stai cuminte in pat.te pup.....tine-ne la curent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragele mele, va citesc de curand. Nu am curaj inca sa ma inscriu la mamici mai-iunie 07, pentru ca mi se pare devreme. Dar am toate simptomele pe care le-am avut acum 2 ani, cand am fost insarcinata cu Ema. Adica somnolenta, greata mai ales dimineata, reactii la tot felul de mirosuri, am si vomitat o data iar de 2 zile ma dor sanii. Am facut un test acum cateva zile dar a iesit negativ. La fel am patit si la Ema, am facut 5 teste pana sa iasa pozitiv; toti imi ziceau ca mi se pare, dar eu o tineam una si buna ca sunt gravida. Si asa a fost. Cred ca e la fel si tura asta si tare ma bucur.
Arthurana, nu te speria! Si eu am avut o scurgere maronie acum 2-3 zile. La fel am avut si la Ema si mi s-a explicat ca se intampla adesea sa apara sangerari cand se nideaza ovulul fecundat. Daca oricum ajungi maine la doctor, iti va putea spune mai multe. Mult curaj si Doamne ajuta!

Va voi da datele mele cand am totusi certitudinea, daca nu din test, macar din vizita la ginecolog pe care o planific peste 2 saptamani.
Pana atunci va pup si rezistati simptomelor!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Chris,

Aceste medicamente nu se gasesc aici, si in nici un caz fara prescriptie medicala.
Dar eu sunt pe progesteron(pastile) 300 mg pe zi..zilnic de 1 luna, plus multe altele.
Acum este 4.30 dupa amiaza si vad ca de dimineata s-a oprit. Era ca o scurgere apoasa dar de culoare maro pe hartia igienica.
Se pare ca progesteronul in cantitati mari poate produce aceste scurgeri, dar maine cand ma duc la doctor voi afla.
Am prietene si chiar verisoare in familie care au sangerat primele luni si au copii sanatosi, dar toate au fost f. speriate...Este lucru de care ii este teama oricarei gravidute..sa vada pete(de orice culoare)...
Sa speram ca maine voi vedea inimioara lui bebe batand si ca totul va fi bine.
Multumesc lui Dumnezeu ca nu ma doare nimic.
Data trecuta am avut dureri mari...ASa ca am sperante!
Va spun ce am facut maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lapinou spune:

Draga Arthurana chiar m-am intristat cand am citit mesajul tau dimineata, dar acum citindu-l pe al doilea am vazut ca esti mai obtimista.

Eu am o prietena care pe la 2 luni a sangerat mult si acum totul este ok, este in 5 luni...deci trebuie sa fim obtimisti.

Maine iti tin pumnii la doctor si abia astept sa aud vesti bune de la tine.

Te-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

O saptamana excelenta burticute frumoase

Arthurana ma bucur ca esti mai bine. Stai cumintica in pat si totul o sa fie bine.

Anca Micaela te asteptam cu vesti bune.

Fetelor voi cum o mai duceti. Eu am intrat ieri in saptamana 6. Sanii sunt tari, umflati si durerosi dar in rest mai nimic. Nu tu greturi sau . Este oare motiv de ingrijorare?

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna dimineata dragele mele .
ce de treaba ati avut in we

pt mamicile noi venite le urez si eu bine au venit la noi si sarcini cat mai usoare.

carnetul de gravida se ia de la medicul de familie.

nici eu nu am greturi si nici ameteli, dar ma doare burtika f, f tare.
maine ma duc sa-mi fac analizele la sange.

arthurana sa nu iei medicamente fara prescriptia medicului si nu mai te intrista, chiar aseara citeam intr-o carte ca sunt normale sangerarile in primul trimestru de sarcina. dar cel mai bine e sa mergi la medicul tau sa vezi ce zice.

pupici.

diana6+

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Arthurana, imi pare tare rau ca esti nevoita sa treci prin asa grele incercari.Este normal sa te intristezi cand vezi cea mai mica pata insa, gandeste pozitiv ca totul va fi bine.Sunt cu inima alaturi de tine prin tot ceea ce treci.
Eu sunt bine, iar cu mutarea mai avem ceva pana va fi completa.
Am grija in schimb sa nu depun prea mult efort.Acum,trebuie sa ma reintorc in fuga mare la responsabilitati.
Sa aveti grija de voi si, sa auzim numai de bine. Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Dragi mamici de mai-iunie 2007,

Bine ati veniti in Odisee! Bucurat-va de ea! Indiferent cu va fi, mai usor sau mai greu, sa fie bine la sfarsitul celor 9 luni! Si sa "tricotati" bebei sanatosi, frumosi, destepti - aveti o gramada de lucrat la ei, puteti sa nu mai faceti nimic altceva!

Paflo, vad ca ti-ai facut curaj si ai aparut pe forum! Fetelor, Paflo e nasa de botez a nazdravanei de Ana, fetita mea. Cum si-a dat acordul sa-mi boteze fata, cum a ramas insarcinata!

Katthy, eu - ca semne de sarcina - n-am avut nimic altceva decat dureri de sani (au creeescuuut!) si ceva dureri de burtica (atunci cand crestea uterul), somnolenta si foame mare. Nu trebuie sa te simti rau ca sa fie bebe bine, stai linistita!

Arthurana, intr-adevar, mici sangerari pot aparea, la inceputul sarcinii, atunci cand se "cuibareste" oul in peretele uterului. Totul e sa nu curga decat putintel sange!

Pupici tuturor! Cand aveti ceva de intrebat, ne gasiti la "cirese de mai-iunie 2006"

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Buna dimineata tuturor!cum va simtiti astazi?sper ca sunteti bine...eu mai sunt in medical azi si maine,apoi la lucru cu mine!am stat destul,imi lipseste serviciul desi este destul de lucru si acasa.astazi fac chiftelute din dovlecelul urias,cu branza si marar inauntru.ne-am gandit ca pe fetita noastra o va chema Alma-Daphnee.Practic ne-am oprit asupra acestui nume inca inainte de conceptie...Cand eram gravida cu Albert-Damian(delfinutul Abe)nu gaseam nicicum nume de fete sa ne placa la amandoi.Eu cred in semne;mocheta am cumparat-o de la magazinul (nu scriu ca fac reclama),apoi am vazut un supermarket.....si sa nu uitam de castravetii mei preferati..........toate 3 semnele in aceeasi zi.acum 5 ani cand am aflat ca vom avea un bebe a murit bunicul meu dintr-un sat din Ardeal.acum o luna cand am ramas a murit unchiul meu din acelasi sat.Cand m-a intrebat al meu ce simtome de sarcina am i-am zis:mi-e somn mereu ,ma dor sanii....si....a murit unchiu Petrea...

Mergi la inceput