Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna fetelor,

Eu azi nu ma simt prea bine, de dimineata ma roade stomacul si mi-e greta, asa ca nu sunt prea in forma. Sper sa nu fie asa chiar 3- 4 luni...

Eu la serviciu nu vreau sa spun deocamdata, intentionez sa anunt pe la trei luni. I-am spus doar unei colge cu care lucrez in birou, tot cu conditia sa nu mai spuna la nimeni.

V-am pupat,
Madi

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

Salutare!
Sunt noua pe aici, de fapt va urmaresc de ceva vreme, dar nu eram sigura daca voi reusi sa ma inscriu. Acum insa pot sa spun ca, cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt si eu o mamica de mai 2007. Sper ca va fi totul bine si voi reusi sa parcurg tot drumul. Nu mi-e greata, doar seara putin si nu in fiecare zi. Dorm mai mult decat pana acum. Am fost la doctor si mi-am vazut "punctuletul" la ecograf.
Inca nu am sarbatorit...parca ne e frica. Mai am si unele dureri de burta care ma supara, ma balonez foarte usor si am usoare ameteli. In rest toate bune.
Sper ca si cu ajutorul vostru sa ajungem la capat cu bine.
Va doresc sa duceti sarcina cat mai usor.

Mirela

Mergi la inceput

aaa...sa-mi dau si eu datele...sa ma treceti in lista, ca abia dupa ce am citit tot forumul m-am prins cum se face.
DN: 25.01.1976; UM: 10.08.2006; DNP: 18.05.2007
Va pup!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai salut
Ma bag si eu pe la voi sunt mamica de mai 2005 si de mai 2007
Mirela, bine ai venit pe DC. E normal sa fii balonata si sa ai dureri de burtica. Si eu la fel sunt.
La prima sarcina eu n-am avut ameteli, acum vad ca am. Sarcinile sunt diferite, se spune. Nici eu n-as vrea sa ma plictisesc stiind tot ce ma asteapta. Dar nici nu vreau prea multa adrenalina.
Bagati-ma si pe mine in listuta DN 27.04.78; UM 19.09.06; DPN 26.05.07
Astept sa ni se alature cat mai multe aspirante!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Am si eu o intrebare. Medicul meu mi-a spus sa ma duc sa ma vada la ecograf la 6 sapt.
Sunt putin derutata. De fapt ce inseamna 6 sapt? 6 sapt de la prima zi de CM sau varsta gestationala.
Folosind un calculator de pe net am aflat ca sunt 6 sapt. Intreb asta pentru ca nu vreau sa ma duc la eco si sa nu vad nimic si de fapt sa fie sarcina prea mica pentru a vedea.
Voi cum ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Arthurana exista o conventie internationala dupa care varsta sarcinii se calculeaza incepand de la prima zi a ultimulului cm. Pe la 6 saptamani ar trebui sa fi iceput si activitatea cardiaca a , daca nu ma insel.

Mirela bine ai venit la noi
Androix sa-ti traiasca - ii. Iti urez si tie bun calduros bun venit. Cred ca data um este 19-08-2006.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Bun venit mirela05 si Androix!felicitari si sarcini usoare!Arthurana,eu am aflat ca sunt insarcinata testandu-ma zilnic.apoi,in ziua in care trebuia sa-mi vina am fost la ginecolog(se vedeau semne indirecte,foliculul spart,mucoasa ingrosata).peste 5 zile se vedea la eco ouletul,undeva pe trompa,mi s-a spus ca nu a ajuns inca in uter si mi s-a dat Gravibinon pt. nidare.Peste o saptamana,la spital s-a vazut sacul gestational in uter,dar nu si embrionul caci era prea devreme.Sapt6 de la Um,asa se socoteste.ai grija de tine .Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna Fetelor,
Tot seara tarziu am reusit sa intru sa vad ce mai faceti!
Bun venit noilor gravidutze.Felicitari mamicilor
V-am trecut pe listutza.
Eu, tot in plina mutare sunt iar, la mijloc este vorba de munca si iar munca...
Acum sunt asa de obosita ca, abia mai vad tastatura.
In general insa, sunt foarte bine.Nu ma simt rau, nu vomit si mare imi este mirarea!!!
La celelalte doua sarcini daca bine imi amintesc, cam prin acest timp vomitam de nu stiam ce-i cu mine...
Ce bine ar fi sa fie tot asa pana la sfarsitul sarcinii!
Tot in acest timp, am fost cu pisicile la doctor.Le-a luat sange pentru analize in privinta toxoplasmozei,si am primit deja rezultatul care este negativ la amandoua.Nici urma de toxoplasmoza - sunt pline de sanatate.
Rezultatul analizelor mele inca nu l-am primit insa, nu ma ingrijorez.Sper ca totul sa fie bine.Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

arthurana, si am fost la eco la excat 6 sapt si nu s-a vazut decat sacul!...o pata mica neagra...mi-a zis ca e totusi prea devreme si sa ma mai duc peste 3 saptamani. dar a masurat saculetul si a zis ca e normal si e unde trebuie(pozitia)....cam atat la 6 sapt....cu primul meu baietel am fost la 7 sapt si am vazut un omusor mic-mic cu manute si picioruse , cu un cap maaare si o burtica care se misca toata(inimioara!)....deci o sapt face diferenta...am auzit la alte mamici ca ele au vazut deja puisorul la 6 sapt...nu stiu, sper sa fie totul ok...mi-e tare teama pt ca eu mai am o sarcina pierduta...primul nostru copil!!! asa a fost sa fie! dar apoi a venit alex si-i multumesc lui DD pt el!!

va pup

poze

Mergi la inceput

Multumesc pentru primirea calduroasa!
Ma bucur ca exista forumul asta, deja parca e totul mai usor de purtat. Am citit atatea lucruri despre ce insemna sarcina si alte de astea....dar acum cand s-a intamplat parca nu mai stiu nimic si nu stiu cum sa interpretez ce simt. Cert e ca simt o mare bucurie, desi v-am spus ca inca mi-e teama sa ma bucur...
Va pup!
Si sarcini usoare in continuare la toate mamicile de aici si de oriunde.

Mirela

Mergi la inceput