Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sunt Z 18 , cu test de ovulatie pozitiv in Z 14. Si temperatuira mi-a crescut in fiecare zi. (daca vrei intra la Aspirante ca ti-am raspuns acolo)

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,tocmai am primit rezultatul analizelor.Totul este foarte bine
Programare la, ultrasound si medic am abia pe: 12 Octombrie. Pe atunci voi avea 11 saptamani.Acum, sunt in a 8-a saptamana.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Buna seara tuturor!
A trecut mult pana m-am hotarat sa va scriu, dar pana la urma am reusit!
Am citit cu mare interes mesajele voastre si am descoperit ca multa lume e in situatia mea.
Ca sa va dati seama pot sa va zic ca am pierdut o sarcina acum 2 luni si acum astept un alt bebe (UM 28.07.2006), deci as cam fi prin saptamana 9 (chiar daca eu stiu exact cand a avut loc ultimul contact...)!
De data asta am luat sarcina mult mai in serios si am fost la doctor de vreo 3 ori deja! Cel mai mult m-am speriat cand am avut o sangerare acum 2 spatamani. Dar am stat cuminte si dimineata nu a mai curs. Am fugit repede la doctorul meu, care mi-a zis ca pe el nu-l intereseaza sangerarea, ci doar vrea sa vada daca exista sau nu activitate cardiaca! Si, slava Domnului, bebe al meu are de data asta inimioara! Am luat vreo 10 zile utrogestan si acum pare sa fie totul bine! Maine ma duc iarasi la doctor sa vad daca totul e OK! Credeti ca ar trebi sa-mi mai fac griji? Mai este cineva in situatia mea?

Va multumesc daca puteti sa-mi raspundeti!

Mergi la inceput

Cheburashka,Felicitari pentru sarcina si bun venit in mijlocul nostru!
Daca inimioara bebelusului batea eu cred ca,acesta s-a prins cu putere de tine, de viata.Gandeste pozitiv, odihnestete cat poti mai mult. Ai avut UM in aceeasi zi cu mine!
Scrie-ne si data nasterii tale + DPN (data nasterii a copilului) sa te putem trece pe lista.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Multumesc Gina M pt raspuns!
Pai ce sa zic despre coincidenta, sa dea Domnul sa fie totul bine pana la urma la toata lumea. Ma bucur ca e cineva in acelasi stadiu cu mine, ca sa pot sa mai intreb si eu una alta...
Datele mele ar fi urmatoarele: DN:14.09.1979; UM:28.08.2006; DPN:02.05.2007;

Cu drag,
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

salut burtici .eu nu am mai scris de mult pt ca nu mi-a mers calc dar pot sa spun ca am mai citit pe la serviciu ce ati scris(nu tot)noi ne simtim destul de bine dar locul meu de munca este cumplit. sunt psiholog la o directie generala unde este si comisia de expertiza pt pers cu handicap si nu pot sa va spun cate "prostii" vad in fiecare zi. nu mai vreau sa ma duc la serviciu, nu mai vreau sa intru in contact cu aceste pers cu handicap, murdare , bolnave , tigani etc
vroiam sa va inteb daca stiti cat putem sa ramanem acasa in timpul sarcini si daca vreo una din voi s-a mai gandit sa ramana acasa cum facet?
am uitat sa va spun ca fac si naveta 60 de km cu trenul ma trezesc la 6 ajung acasa la ora 6 si iau in mana 415 ron
merita tot acest sacrificiu?
astept raspunsul vostru si multa sanatate .
maine marg la eco
sper sa-i vad inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sunt normale intepaturile alea pe care le aveti, fetele. Si eu am acum si am avut si la prima sarcina.
Intreba cineva de constipatie: numai retete babesti. Adik: prune uscate inmuiate in apa si bauta apa aia pe stomacul gol, un pahar de apa calduta indulcita cu o lingura de miere tot pe stomacul gol, alimentatie bogata in fibre, miscare etc. Sfaturile generale. Alte remedii nu prea putem folosi...
Apropo de miscare: vreuna din voi v-ati gandit sa faceti ceva miscare in timpul sarcinii? Eu am ramas de la prima sarcina cu 5 kilograme si mai aveam dinainte inca vreo 15 (minim ) peste greutatea la care sa ma simt cat de cat ok. La prima sarcina am luat 15 kg, si dadusem jos 10 pana am ramas iar, dar foarte greu mi-a fost. Asa ca mi-am pus in cap sa nu iau mai mult de 10 kg sarcina asta si pentru asta vreau sa fac sport. Oricum eram in plina campanie de slabit, faceam winsor pilates + 30 min de bicicleta minim 5 zile pe saptamana. Astept sa ajung la medic ca sa-mi dea ok-ul si ma intorc la deprinderile mele. Voi ce parere aveti? Vi se pare un moft ce zic eu aici, avand in vedere ca voi aveti alte ingrijorari?

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Gina , bine ca esti bine. Tine-o tot asa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cheburashka

Multumesc Gina M pt raspuns!
Pai ce sa zic despre coincidenta, sa dea Domnul sa fie totul bine pana la urma la toata lumea. Ma bucur ca e cineva in acelasi stadiu cu mine, ca sa pot sa mai intreb si eu una alta...
Datele mele ar fi urmatoarele: DN:14.09.1979; UM:28.08.2006; DPN:02.05.2007;

Cu drag,
eu

Cheburashka,Te-am trecut pe lista!Pe ce data ai avut ovulatia?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns -MiReLa- spune:

Si eu proaspat mamicuta
Salut fetili cu burticute mici. Eu sufar de insomnii...in rest, totul ok.

Mergi la inceput