Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

'neata la burtici

am si eu o intrebare. mi-a dat ginecologul sa fac analiza de estradiol si pe buletinul de analiza sunt doar valorile de la ciclu nu si cele pentru sarcina. asa ca habar nu am daca a iesit bine si ce semnifica atunci cand nu e bine.
a mai facut cineva estradiol in sarcina?
plizzz luminati-ma si pe mine.

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

neata iubitele mele

astazi sunt taaaaaaaaaaaare fericita, mi-am luat masa pt calculator, o nebunie, o bijuterie de masa. e un birou metalic deosebit, mi l-a adus cineva din belgia (75 euro).
buuuuun, deci masa am ...mai imi trebuie calculator...no problem, rezolv eu zilele astea.
in rest cu sarcina toate bune si frumoase ( sa dea DD sa fie asa pana in mai).
maine ma duc la analize.

pupici si o zi cat mai frumoasa.

diana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Buna dimineata burtici

Manu din pacate despre valorile estradiolului in timpul sarcinii nu prea stiu nimic.
Si asta devine o problema?

Pentru burtici din Iasi: Laboratorul Praxis din Tg. Cucu ofera analizele gratuite toata luna septembrie ( fara toxoplasmoza ) cu trimitere de la medicul de familie.

Fetelor cu probleme de faceti si voi ca mine : mancati struguri reci din frigider apa minerala si apoi ceva lactate (la alegere) si sigur rezolvati problema - eu cel putin am stat ceva la baie noaptea trecuta.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

katthy iubita mea, struguri de frigider... ai grija sa nu carecumva sa racesti.
eu am avut o mica raceala si am crezut ca mor, nu ai voie sa iei nimic. asa ca mai bine te feresti.
imi pare rau ca sunt burtici cu insomnii, eu una dorm de sparg, mai e cineva ca mine??
pupici

diana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Paky si eu dorm bine (mai putin asta noapte).
In general sunt f. obosita. Programul de 8-16 nu prea imi da posiblitatea sa dorm la pranz (adorm tarziu noaptea).

katthy 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela05 spune:

'Neata fetele!
Si eu dorm de rup, si ziua si noaptea as dormi....desi inainte nu eram neapart o somnoroasa.
Multumesc tuturor pentru sfaturile in privinta constipatiei..tare e enervanta, ca simti ca ai o burta umflata...
In rest toate bune. Si eu mai am unele intepaturi, dar s epare ca e in regula sa fie...vagi senzatii de greata, nu foarte puternice si doar in anumite momente a zilei. Trebuie sa ma duc sa imi fac si eu analizele...desi nu stiu cand....
Inca nu am reusit ca ma hotarasc asupra unui medic ginecolog, am fost la cineva pana acum...dar parca nu prea am incredere in ea ca te trateaza in functie de toane. M-am gandit si sa merg la Bucuresti...normal ca nu am nici cea mai vaga idee la cine as putea merge....e o varza totala in capul meu. Tot sper sa nu am prea multa nevoie de medic, dar e bine sa fie cineva la care sa apelezi oricand ai nevoie.
Va pup burtici si o zi usoara!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Paki, eu sunt cam ca si tine de abia astept sa vina sambata sa dorm cat vreau.La orice ora sitm patul sub mine - SOMN. Nici nu mai zic noapte buna, nimic, mai simt cand se culca sotul meu si-mi da un pupic. Zice ca sunt atat de dulce cum adorm. Cand inca nu stiam ca sunt cu BB se enerva pe mine ca nu stau deloc cu el la nici un film, acum intelege situatia.
Am fost ieri la medic dar nu am reusit sa ma programez iar asistenta a zis ca e mai bine sa mai stau vreo 2 saptamani daca nu e nici o problema. medicul meu de familie are program doar dimineata si nu vreau sa plec de la servici ptc. isi vor da seama.
in rest totul e bine. Mici senzatii de greata dimineata dar pap ceva si-mi trece, si sete serioasa. ah, si mici intepaturi cand ma misc brusc, dar e totul ok.
Cristalina multumesc de raspuns. Deci mai am de asteptat pana se vede burticutza.
7 fix

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by ManuC1010

'neata la burtici

am si eu o intrebare. mi-a dat ginecologul sa fac analiza de estradiol si pe buletinul de analiza sunt doar valorile de la ciclu nu si cele pentru sarcina. asa ca habar nu am daca a iesit bine si ce semnifica atunci cand nu e bine.
a mai facut cineva estradiol in sarcina?
plizzz luminati-ma si pe mine.

o zi frumoasa

ManuC1010, eu am facut estradiolul la 5 sapt. si 3 zile (acum 3 zile) si mi-a iesit valoarea 559,9 pg/ml . Cand i-am intrebat care sunt valorile de referinta pt. sarcina, mi-au raspuns ca nu exista, estradiolul nefiind relevant in sarcina

In schimb, progesteronul mi-a iesit >60 ng/ml, ceea ce am inteles ca e normal, in sarcina tb. sa fie cat mai mare. De ce le-am facut? nu ma intreba, ca oricum nu stiu sa le interpretez, va tb sa le arat dr-ului cand merg la eco.

De curiozitate, tie cat ti-a iesit estradiolul?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

De dimineata incerc sa ma documentez despre estradiol si sarcina.
Am cautat si in mesajele mai vechi din forum si se pare ca nedumerirea asta au mai avut-o si alte fete.
pe site-urile in limba romana nu a gasit chiar nimic, dar sunt cateva site-uri in englesa care spun cate ceva. in cateva cuvinte estradiolul ar arata cresterea, dezvoltarea uterului in sarcina si valorile lui trebuie sa creasca.
intervale de valori nu am gasit pe net, dar mi-am adus aminte ca acum vreo 2 ani cand mi-am facut niste analize hormonale fara sa fiu insarcinata, la estradiol era o lista foarte mare de valori normale in ciclu si in sarcina. Atunci nu am bagat de seama, dar acum am rascolit in hartiile vechi si am gasit.
scriu aici cateva:
sapt 5-6 intre 625-1400
sapt 7-8 intre 870-2210
sapt 9-10 1000-3070
sapt 11-12 1430-4150

dupa ce mai crestem, mai scriu :)
si linkurile:

http://www.drary.com/a1.htm
http://www.paternityangel.com/Articles_zone/Hormones/Hormones3.htm
http://www.childrenscentralcal.org/content.asp?id=1063&parent=1&groupid=G0064
http://en.wikipedia.org/wiki/Estrogen

mie mi-a iesit 1012 si am 7 saptamani incheiate azi.
diseara merg la medicul ginecolog si daca aflu mai multe va spun

sanatate la burtici si samburei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cheburashka si eu am pierdut o sarcina acum 4 luni. Sarcina oprita din evolutie la 6.5 saptamani.

Acum sunt din nou in 5+ si astept cu nerabdare analizele de saptamana viitoare.

Si eu am avut sangerari acum la inceputul sarcinii dar doctorul mi-a spus ca totul este ok. S-a vazut ceva si la ecografie iar betahcg a iesit super ok.

Si eu sunt constipata, insa nu imi fac prea mari probleme. Si inainte eram daca mancam mult seara sau noaptea.
Insomnii am si eu. Ce ma supara foarte tare e ca nu mai pot dormi pe burtica - pozitia mea favorita de somn.

Mica 5+

Mergi la inceput