In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 8
piccaflor spune:
Cici sa-i ia naiba ca-s mai multe specii...si tigrii si d-aia normali si d-aia cu picioroange ...noua nu ne-au dat pastile primaria...au dat acum vreo luna cu insecticid, o data....fara nici-un rezultat...
Si tot arunc banii pe spray-uri,tavolette,zampironi si tot degeaba...
Taci cu placinta ta dobrogeana ca-i moartea mea si poftesc rau...si cum n-am de un' sa iau si nici nu ma incumet sa fac,o sa mi se faca rau si-o sa ma ai pe constiinta ...
Angie sa ai spor la brinzoaice!...
Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!
cicina spune:
Iti dai seama ca asta vara am trecut pe langa satul de vacanta din mamaia unde le fac cele mai bune, dar cand am deschis gura ca vreau sa oprim, au sarit toti cu gura pe mine. Era o inghesuiala ca au tinut direct Bucuresti. Mama lor, de rai, plang si eu nu sant capabila sa fac ...
cicina
crista-s spune:
Buna dimineata ...
Problema tzintzari si la mine . Erau ca si disparuti cind a venit frigul si acum ca iar e soare si plin de balti si de noroi au aparut iar. Dar ai mei sunt MUTZI !! eu asa tzintzari nu am mai vazut, nu bizziie , nici nu simti cind zboara pe linga tine. Nu ii vezi , stau ascunzi pe sub mobile, prin colturi intunecoase, in faldurile perdelelor ... eu stiu de acasa ca aprindeam lumina si tzintzarul se aseza pe perete ...astia nu .. sunt mai destepti. Mama lor de tzintzari !! Singurul moment in care mai reusesc sa prind cite unul e cind sunt atit de satui ca se umfla si devin aproape rotunzi ,zboara mai greu si cind se aseaza pe tine ( ca tot ar mai minca ceva ) ii simti de grei ce sunt . Asta e .. astept sa vina toamna si frigul si vor disparea ( sper !! ).
Angi imi pare rau ca tot trebuie sa te operezi. Iti tinem pumnii !!! macar sa scapi. O sa iti scriu pe PM retete ( dar vrei sarata sau dulce? mai bine iti zic mai multe idei si alegi tu ce vrei). Si cu raceala ... bea ceaiuri cu miere si lamiie, maninca multe cruditati .. Ai grija de tine!
Picca ieri tanti Edelfa se baga si ea in seama in fata telecamerelor... am lesinat de ris .. parea ca are capul turtit , ca cineva i-a strins capul in menghina si din nou m.am enervat ca era fata aia locul 2 de anul trecut asa frumoasa ( cred ca era sicilianca ) si eu tot ma intreb de 1 an de zile .. Edelfa asta "cu cine si-a tras-o ??? ca pe merit sigur nu a capatat nimic!"
Cici poate ne intilnim azi .. eu mai intram mai ieseam si am vazut tirziu ca esti si tu ( de fapt cind eu trimiteam mesajul tu ai intrerupt ... deci am fost chiar in contratimp ).
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Sa īnteleg ca Drumul Taberei e un fel de Little Italy al Bucurestiului ?
Danangie, ma bucur c-ai rezolvat cu asigurarea si-ti tin pumnii pt. operatie. Cīt va dura recuperarea de dupa?
Eu-s mai bine, dovada ca si Piersicuta si-a reluat vechile obiceiuri culinare, adica papat la intervale mici. A crescut si pe zi ce trece tot mai frumusica se face.
Dovada: http://www.deneske.blogspot.com
Spor la lupta īmpotriva tīntarilor!
E.
crista-s spune:
Wawww ce mare s-a facut Dora! si ce cuminte sta la pozat ... -ce multeeeeee
Cristina
Carmi spune:
Buna dimineata la fete !
Enn, ce scumpa si vesela e micuta domnisoara, tare frumusica.
Picca, incearca www.weightwatchers.it poate merge asa.
Voi aveti tantari, la noi sunt paienjeni mari, uriasi, mai ales cand ploua...da macar sunt inofensivi. Pe aici e ceata, frigulet (11 grade) si ploaie. Tocmai bine de stat in casa.
Beau cafeluta buna
Am uitat, eu am “emigrat“la 14 ani din Dr.Taberei in P-ta Cosmonautilor, da sufletelul meu tot acolo a ramas...
Va pup,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cicina spune:
Enn, dulcica foc, sa-ti traiasca.
Cri, dar cand te trezesti tu? Esti asa mattiniera? La ora aia abia ma intorceam pe partea cealalta.
Carmi, inca se mai sta bine pe la noi cu timpul, e taman asa cum imi place mie, nici pre cald nici prea frig, si se doarme bine.
cicina
crista-s spune:
la 5:30 suna ceasul zilnic dar eram cu ochii larg deschisi dinainte, azi ... eu nu am dormit dimineata niciodata, nici macar dupa Revelion, daca nu ma culc pina in 4-5 dimineata nu mai pot dormi deloc .. si chiar si asa mai tirziu de 8-9 nu stau in pat "ca parca ma arde" .
Iar daca am ceva important de facut a 2 zi ( mai demult examene acum plecari in Ro, sau in vacanta, mers la ambasada sau alte cretinatati .. ) eu nu inchid ochii toata noaptea .. nu pot .. nu imi stau inchisi .. sunt "cu capul" rau de tot . Nu dorm noaptea nici cind schimb locul... sau dc sunt singura in casa...
Cristina
Tizabela spune:
Enn ai o comoara frumoasa foc si zambareata deja in fata aparatului foto deci fotomodel o faci!!!
Si la mine temperatura este ok nici cald nici rece numai bine de facut o vacanta cred ca am inceput sa am halucinati cu vacantele astea,dar nu reusesc sa imi revin dupa cele doua luni de lapte si miere acum cotidianitatea ma face sa !!!
Va
POZE NUNTA