In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 9
iriale spune:
Enn, felicitari pt micuta si splendida Dora... pare asa buuunaaaa si dulceeee si parfumataaaaa....
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
dumid spune:
Salut tuturor!!!M-am intors.Din pacate nu am cum sa va povestesc nimik pt moment din lipsa timpului.Am gasit mult de lucru dupa o absenta de aproape 3 sapt.
A fost frumos dar a trecut repede.
Promit ca va impartasesc impresiile de calatorie cat de curand!
O seara buna !!
dragos
piccaflor spune:
Enn/b] nu vrea Doricica ta sa vina in vacanta in Italia,la matusa Piccaflor,si sa stea vreo 20 de ani?
E frumoasa foc!!!...sa va traiasca si sa v-aduca numai bucurii..
Carmi am reusit sa intru de data asta!...multumesc! e interesant!
Crista si eu tot ca tine...daca am treburi importante a doua zi,stau cu okii-n tavan toata noaptea ...si doar iarna se intimpla sa stau in pat pina pe la 9,in rest ma trezesc cu noaptea-n cap...mama si ce ma oftic,mai ales cind sint libera si as putea sa ma odihnesc...
Am vazut-o si eu aseara pe Edelfa...vai de steaua ei...are niste sprincene...eu cre' ca-i ruda cu Albulescu...
[b]Cicina poate data viitoare o sa ai mai mult noroc cu placinta...sau poate se intimpla o minune si invat eu sa fac si-ti trimit ..
Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!
cicina spune:
M-am specializat in a taia merele, pus pe pasta sfolia, bagat la cuptor, iesit shtrudel, mancabil. Uraaaaaaaa.
Picca daca o convingi pe Enn, facem juma-juma?
Iri, l-am intrebat pe al meu cand mergem la Messina? Raspuns: cand vor face podul.Cred ca la sfantu asteapta ca tot se mai cearta astia. pe acolo ce se mai aude?
cicina
crista-s spune:
Buna dimineata ... la noi cred ca a venit iar vara .. ieri era tare caldut chiar si seara , acum ( adica acum 1 ora mai exact ) era placut afara nu racoarea ca in alte zile...
Picca cred ca sunt noi Cristinele matinale ... si cu insomnii. E rau doar cind dormi in aceeasi casa sau ai prieteni/amici cu care pleci in vacanta sau mai stiu eu unde si ei vor sa doarma mult .. Eu sunt de groaza si in vacanta, la camping eu ma trezeam la 6 dimineata sau chiar mai devreme, ma tinea al meu cu forta in cort ca sa nu trezim vecinii macar pina la 7 .
Cicina mai vorbim azi pe messenger .
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Carmi spune:
Buna dimineata si de la noi !
Si aici s-a indreptat timpul, mai vede okiul un soare acolo...un cer senin.
Va pup, “combat“cu o cafeluta buna si caldutza...
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
iriale spune:
Buna dimineata...
Cici, intrebare grea asta cu podul...aici nu se mai aude nimic, adica unii il vor, altii nu...si oricum se vorbeste de atat de multa vreme despre el si tot nu l-au construit, incat incep sa cred ca este doar o himera.
Altfel, dragutelor, zi cu soare, ca si ieri de altfel...
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
enn spune:
Dragelor, multumim pt. invitatie, venim sigur, dar ... probabil numai īn vacanta. Doricica se pare ca va fi febletea matusilor. Si sora-mea, careia īi si seamana un pic, e topita dupa ea.
Dragos, bine ai revenit si asteptam fotografies apo tin Ellada
La noi, dupa ce īn ultimele zile viata de familie s-a desfasurat mai mult īn baie, a avut loc īn sfīrsit marea realizare Suntem foarte mīndri de baiatul nostru!
Va doresc o zi cu soare!
E.