In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 7
crista-s spune:
Carmi am murit de ris ... imi amintesc de pe vremeuri stravechi ( inainte de '89) cind una dintre colegele noastra participa la concusrul de miss , intii pe sector, apoi pe municipiu si mai incolo pe tara... Nu avea voce si deci cintatul cadea din start, dupa ce s-a chinuit bine de tot sa invete o poezie din care pina la urma nu mai avea nimeni nici o pretentie si se ajunsese doar la prima strofa ... a zis ca mai bine la proba asta de aptitudini face ce stie ea mai bine : mimeaza ca se fardeaza ... si uite asa a ajuns sus de tot in clasament .. Tin sa precizez ca mai toate au avut aceeasi idee : mimatul
Am stat la Valea Ialomitei colt cu Aleea Parva ... deci la capatul troleibuzului .. Nu stiam ca si tu esti din dr.taberii ... Si Irina e !! In spate la Materna...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crista-s spune:
Aoleeeeeeee mea culpa .. pe tine te-am uitat vecinicooooooooo!!
scuzeeeeee
Cristina
Tizabela spune:
quote:
Originally posted by crista-s
Aoleeeeeeee mea culpa .. pe tine te-am uitat vecinicooooooooo!!
scuzeeeeee
Cristina
Nu face nimic...ti-am reamintit eu ca suntem vecinici in RO!!!
POZE NUNTA
iriale spune:
[red]Drumul Taberei... HIP HIP URAAAA!!![/red]
Deci: Carmi - Compozitorilor, Iza - Raul Doamnei, Cri - Valea Ialomitei, iar eu - in spate la Materna (Al. Lunca Cernei, langa sc. gen. 76)
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
dana_popescu spune:
Eu azi am recuperat somnul pierdut duminica seara...
Am vazut si eu Miss Italia aseara si m-am distrat de minunte.O concurenta din nordul Italiei cerea ajutorul celor care votau spunand "va rog sa ma votati,,,pentru ca cele din sud ne asasineaza".
Cred ca procentul candidatelor din sudul Italiei este de 80%, oricum sunt mult mai frumoase decat cele din nord.
piccaflor spune:
Seara buna la fete!
Carmi merci pt link...am incercat sa-l accesez insa nu-mi gaseste pagina:(...uffa! si ma roade curiozitatea...
Cristinule si eu am oroare de miss Italia de anul trecut...e la fel de urita precum numele pe care-l are,Edelfa ...
Danap confirm! cele din sud sint mai frumoase...
Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu tintarii astia...vara asta a fost dezastru....am folosit 'nspe mii de produse contra lor,insa tot ei bazaie victorie...
Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!
danangie spune:
Salve la toate,
IZA nu am mai intrat din cauza unor probleme. Ceva probleme cu un genunchi, munca, si acum sunt racita bocna si chiar si asa tre' sa merg la munca. Viroza respiratorie....
Pana la urma trebuie sa fac artroscopie la genunchi. Am un corp strain la genunchi. Cine stie de unde a mai aparut si ala. Deci, ala se plimba de voie buna prin genunchiul meu si de asta mi se bloca tot timpul. Numai ca acum am 8 zile genunchiul a incetat sa mi se mai blocheze si acum nu am curaj sa ma operez. Dar mai mult ca sigur pe 16 octombrie voi merge sa ma operez. Asta e. Macar bine ca nu-i meniscul sau ligamentele.
CRI am ceva zile de cand ma gandesc la branzoaice. Sigur stii cum se fac. Imi poti trimite un PM cu reteta cand reusesti?
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
cicina spune:
Picca, si la tine tot tigrii sant? Eu am reusit in parte sa-i mai raresc dupa muuulti bani cheltuiti pe produse. CE Sandokan ! Frectii.
De la comuna ne-a dat niste pastile, urat mirositoare, care le punem in canale si asa omoara larvele, numai ca trebuie sa-mi dau seama cam la cat timp sa le pun.
Si in rest stropesc cu Baygon, costa mai putin, tine mai mult si vad ca e eficient.
Dana, tot cu prajituri te delectezi?
Danangie, m-ai terminat cu branzoaicele. Am o pofta de nu stiu unde sa intorc. Sau de placinta dobrogeana cu iaurt. Ahhh , sant sadica, imi fac masturbatii mentale.
Fa-ti operatia, nu te lasa.
Cri, nu ne-am brodit azi. Am avut un du-te, vino pe la doctori.Un pic de probleme.
cicina