In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 6
crista-s spune:
Mersi fetelor de raspuns ( Iri si Iza ). Inca nu am depus juramintul, in octmbrie ma va suna tanti de la primarie ca e singura acum si cica sunt nu stiu ce serbari si ea e implicata .. cica tb sa faca programare in functie de primar ( ca juramintul il fac cu el ).
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Tizabela spune:
Cri daca tu ai o zi speciala in minte care poate are o semnificatie pt tine si nu este primarul poti vb cu doamna repectiva pentru ca are voie si viceprimarul sa oficializeze juramantul tau!!!
Eu vroiam sa fie pe 21 pentru ca era ziua de nastere a sorei mele si nu era primarul,dar stiind ca din pdv legal poate sa o faca si viceprimarul i-am explicat ca eu vreau sa fie facut in ziua aia si asa a fost!!!
P.S. Oricum ai timp 6 luni...imi amintesc ca m-am amuzat teribil dupa ce citisem pe foaia aia de instiintare ca dupa cele 6 luni trebuie sa iau totul de la inceput
POZE NUNTA
cicina spune:
Bravo fetele, are Italia nevoie de votul vostru.
Tot de-a lor nu santem, sau poate eu ca am un accent ciudat.
cicina
crista-s spune:
Buna dimineata ...
Iza ai dreptate cu alesul zilei, dar la cite peripetii am avut eu pina acum chiar nu mai vreau sa imi fortez norocul. Cind o sa vrea tanti si primarul va fii ok. Daca ma lasa si pe mine sa aleg, eu as alege simbata ca sa nu isi mai ia Fabiutza liber de la servici.
La noi de ieri dupa amiza a iesit soarele. Si cica si azi o sa fie frumos afara . Bine ca s-a terminat cu ploaia insa acum au inviat tintarii iar - ca dehhhhhhh e cald .Asa ca sunt iar ciuruita de intepaturi.
Cristina
karmenutza spune:
Buna dimineata, fetelor!
Am o mare rugaminte la voi, fetele din Italia, mai ales cele din Milano sau care au fost pe acolo: Stie cineva daca si unde exista o biserica ortodoxa in Milano? Am o prietena care este acolo si vrea sa-si boteze fetita. Ea e mai de curand venita acolo si nu stie unde este, nu cunoaste bine orasul.
Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna!
Catalina
iriale spune:
Buna dimineata... dupa ce pe la 4:00 incepuse sa ploua, acum e soare, ce-i drept si un pic de racoare, dar cred ca va fi o zi frumoasa.
Ati vazut cumva filmul "Chiedi alla polvere"? E de anul trecut, eu nu am apucat sa il vad, acum este din nou la Cineforum si nu stiu de ce, m-am convins de una singura ca tre' sa fie frumos. Poate pt ca imi place titlul, am mai citit si cate ceva in internet despre film... dar daca l-ati vazut, imi spuneti cum vi s-a parut?
Karmenutza, sigur este o biserica pe acolo, mi se pare ca povesteau fetele. Iti vor spune ele mai sigur, cele din Nord... eu sunt mai inspre Africa
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
Carmi spune:
Buna dimineata la fete!
Am dormit putin, ca ne-am chiombit la Miss Italia pana noaptea tarziu. Ne-am amuzat teribil, cat de sarace cu duhul erau unele participante.
Picca, uite aici: http://www2.weightwatchers.it/, daca vrei iti pot trimite un material complet despre ww, e in franceza.
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
crista-s spune:
Karmenutza pe pagina www.mitropolia-paris.ro/index.php?subject=parohii/index&Italia" target="_blank">asta sunt toate bisericile romanesti din Italia ( mergi mai jos pe pagina si la litera M le gasesti pe cele din Milano si imprejurimi - Monza de ex..). Vezi ca pagina se deschide aiurea ... deci tb sa alegi mai intii ro ca limba si apoi cind apare harta alegi Italia ... Ai adresele bisericilor, nr de telefon al preotilor si chiar adresa de email . Cred ca e indicat sa ia legatura la telefon pt ca bisericile ortodoxe functioneaza de cele mai multe ori in cladirile celor catolice si risca sa ajunga la usa si sa o gaseasca incuiata .. deci sa intrebe cidn e cineva acolo .Din pacate nu e ca in Ro unde biserica are usa larg deschisa cit e ziua de lunga .
Carmi era macar frumoasa cea carea cistigat? Sau nu s-a terminat inca? Aia de anul trecut era infioaratoare si mindra de uritenia ei si de faptul ca a avut pile asa de mari ..."imi venea sa ii trag numai pumni in nas" ..
Irinusha da un ochi www.askthedust-movie.com/indexflash.html" target="_blank">aici
Cristina
Carmi spune:
Cri, pai cica tine 4 zile, le tot triaza. Noi ne-am uitat pentru ca era distractiv (si, oricum, cu Duracell in plina activitate e greu sa urmaresti filme sau chestii serioase), erau 100 de fete si faceau sfide intre ele, doua cate doua. Fiecare trebuia sa impresioneze intr-un fel publicul, cu ce stie sa faca mai bine. Alea care au cantat sau dansat, treaca-mearga, da erau unele (care cica vroiau sa devina actrite)absolut penibile, toate in rolul sotiei inselate, se isterizau pe scena, am ras de ne-am prapadit. Azi e continuarea
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi spune:
Cri, am citit acum ca ai stat in Drumul Taberei. Si eu ! Pe str. Compozitorilor. Tu erai mai inspre strand, nu?
Carmi