In Italia (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

orez fiert gol, Iza ?? sau poti sa mai adaugi cit ceva ?? daca imi zice ce poate iti mai dau idei .Nu stiu cit de tare a fost virusul tau , dar eu cind eram mica si o pateam cu burta ... nu tineam regim foarte strict caci cica "cui pe cui se scoate " .. si apoi cind scapi de regim stomacul va fii prea sensibil si risti sa te apuce iar .

Waw nasicooooo- matusicoo ... ce frumos.

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Eeeeh Cristinule...asa facea si bunica mea,Dumnezeu s-o odihneasca...placinta cum facea ea,n-am mai mincat pe nicaieri...nu stiu cum reusea sa faca foaia aia asa subtire....
Mereu ma intreb,oare cum reuseau sa faca bunicile noastre mincaruri si prajituri asa gustoase?...ca pe vremuri nu erau tot felul de mirodenii ca acum (mai ales la tara)...
Mi s-a facut o pofta de cozonac si cornulete de-mi ploua-n gura ,nu alta...
Carmi cum e cu WW asta?...ca n-am auzit pina acum...si suna interesant...
Iza tot extracomunitari vom fi pt ei cu toata citadinanza noastra...si d-aia nu mai ploua:)! ...important e sa nu ne mai razboim noi cu tiganii la coada la consulat,si sa trecem si noi fluierind prin aeroport pe UE:)..
Crista interesant latte fritto asta!

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

quote:
Originally posted by crista-s

orez fiert gol, Iza ?? sau poti sa mai adaugi cit ceva ?? daca imi zice ce poate iti mai dau idei .Nu stiu cit de tare a fost virusul tau , dar eu cind eram mica si o pateam cu burta ... nu tineam regim foarte strict caci cica "cui pe cui se scoate " .. si apoi cind scapi de regim stomacul va fii prea sensibil si risti sa te apuce iar .

Waw nasicooooo- matusicoo ... ce frumos.

Cristina

Cri din pacate DA este vorba de orez fiert fara nimic altceva (adika acel ceva e un pic de zeama de lamaie pe care eu nici nu o consider ceva) si am deja 4 zile de cand pap asa ceva am ajuns la exasperare....virusul asta al meu cica e "unu de zile mari" pt ca face ravagii!!!!
Dupa 7 zile de orez fiert tre sa merg din nou la doctor sa vada daca totul e ok si imi da meniul pentru urmatoarea saptamana....sa speram ca e ceva mai lung nu monotematic !

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Iza la anul te inscriem la Isola dei famosi ca vei fii deja obisnuita sa maninci orez fiert ( cu toate ca anul asta vad ca nu mai au orez ci conserve ... , dar poate isi revin la moda veche si noi o sa facem galerie pt tine ).

Eu zic ca de la anul or sa treaca si romanii pe la coada scurta UE .. sau nebunii astia vor inventa coada pt cetateni italieni si extra -italieni ( dupa modelul americanilor .. ca si aia au US- Citizen si NON... ( parca!! .. )

saptamina viitoare cind vei mai imbuanati regimul sa imi scrii ca poate inventam ceva mai placut ... eu cu improvizatul stau bine !

Picca asa e .. faceau bunicile din "rahat bici" , dar poate si pèt ca ele au trecut si prin o perioada super bogata ca cea dinainte de razboi si apoi prin razboi cu lipsurile lui.. dupa a venit si seceta si foametea ( pe la sf anilor 40).. deci au avut o viata plina de peripetii si s.au adaptat la toate ...
Cristina

Mergi la inceput

Piccaflor nu stiu ce sa zic eu am cetatenia si de atunci nu am mai avut probleme birocratice pot face stagiul la primarie lucru care imi era interzis ca extracomunitara,nu mai arunca nimeni privirea bine cunoscuta cand ii spui cetatenia mai ales cand ai de-a face cu administratia publica,iar la vama ce sa zic treci in doua secunde si fara prea multe intrebari suparatoare...deci ceva,ceva se schimba!!!

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Iza dupa cetatenie a tb sa sschimbi codul fiscal ? asta daca iti mai amintesti cumva .. Eu ma gindeam ca nu atita vreme cit oricum scrie pe el numai locul nasterii nu si cetatenia ...tare imi e lene sa mai merg la finante dar dupa cite alte drumuri am facut asta va fii unul destul de placut stiind ca e ultimul hahahh

Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tizabela

Piccaflor nu stiu ce sa zic eu am cetatenia si de atunci nu am mai avut probleme birocratice pot face stagiul la primarie lucru care imi era interzis ca extracomunitara,nu mai arunca nimeni privirea bine cunoscuta cand ii spui cetatenia mai ales cand ai de-a face cu administratia publica,iar la vama ce sa zic treci in doua secunde si fara prea multe intrebari suparatoare...deci ceva,ceva se schimba!!!

POZE NUNTA

...

Pentru Barbye-una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, codul fiscal nu il schimbi.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crista-s

Iza dupa cetatenie a tb sa sschimbi codul fiscal ? asta daca iti mai amintesti cumva .. Eu ma gindeam ca nu atita vreme cit oricum scrie pe el numai locul nasterii nu si cetatenia ...tare imi e lene sa mai merg la finante dar dupa cite alte drumuri am facut asta va fii unul destul de placut stiind ca e ultimul hahahh

Cristina

Nu Cri chiar nu a fost necesar....wow ai depus si tu juramantul deci inca o italianca avem...felicitari sa iti aduca mult noroc!!!

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Cristina mare dreptate ai tu cu biciul ala...

Alina si eu sint indragostita de Toscana,in mod particular de San Gimignano si Vinci...e pur si simplu superba zona aia...
De fapt eu cred ca Italia e frumoasa toata ....

Pentru Barbye-una

Mergi la inceput