In Italia (18)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata ....

Cum sa ne luam de cechhi asta ca e sarea si piperul grupului ...mie imi place si de voleibalista pacat ca o sa iasa sau poate nu .. dar dc nu iese ea nu prea mai are farmec insula ...

Si imi place si de " hulk " ( "denaro") ...
restul niste handibeli ... piereli aia parasuta smechera . sta muta.. si invizibila si uite asa muta-muta ajunge in finala ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata...si bine ai venit Venezia...ah, ce minunatie...dar tu locuiesti chiar in Venezia?...cum este sa stai acolo? caci ca turist, eu am ramas atat de frumos impresionata, incat imi dadeau lacrimile de cat e de frumoasa...

Azi dimineata ne-au dat astia evacuarea, caci gasisera intr-o aula o valijoara suspecta si au chemat artificierii si politia, crezand ca este incarcata de exploziv. Asa ca am profitat de situatie si am mers la banca, iar apoi la un magazin sa ii iau lui Ale o "tastiera" din acelea muzicale, deh...zice ca ii place... asa ca incurajam tinerele talente...

Altfel..de ieri a sosit cu adevarat toamna, mai devreme ploua incetisor...si e mai racoare.

Eu, dragele mele, am abolit toate reality-urile...mai demult eram fan, dar cu timpul au inceput sa ma streseze, asa ca ...out.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

slaba miscare pe aici ... o sa va trec absente in catalog

Cristina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetelor, ma innebuneste dc-ul, merge ca melcul si imi apare in dreapta ´server is too busy´, si la voi e la fel?

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

la mine nu ... merge bine ( sa nu il deochi ptiu ptiu )

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Am fost la biblioteca si am luat si eu 2 carti de Banana Yoshimoto: Honeymoon (pe care mai am putin si o termin) si Sly. Am luat si Melania Mazzuco - Un giorno perfetto, de care au vorbit cititoarele, parca si Cri a zis ceva de ea dar nu mai stiu exact.
Altfel sunt tot racita, imi curge nasul, sunt ragusita si cu gatul iritat, dar nu am febra si nici nu ma doare capul, asa ca sunt la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

SAALUUUT FETELOR!!!
Hmmm Venezia....ar fi un vis sa locuiesc chiar in oras, este o minunatie,are un ritm si o atmosfera aparte.. venezienii din pacate au ramas putini,ii recunosti dupa eleganta si jovialitatea lor..sunt tare glumeti, veseli , boemi(nu par a fi din nord)se spune despre ei ca toata averea pe care o detin este pe ei;adica damele blana de rigoare, un ineloc gigant,coafura perfecta,si daca se poate o pereche de pantofi si o geanta Gucci..in rest nada.
... eu ma multumesc cu Venezia terra ferma: am si eu canale mele, umididate, preturi piperate si avantajul ca sunt in 10 minute chiar in oras.Imi pare rau ca nu iti pot povesti mai multe Iri, noi mergeam des la Venezia ,mai rar de cand a aparut bebeul... poate cine stie cand o sa fim batranele ne cumparam si noi o casuta in laguna... hmm nu ar fi rau nici la Paris... nici la Roma...sa visezi nu costa!!
(Marcon?, quarto D'Altino? locuiesc Cicina.. ce zici imi faci o vizita? )
.....despre reality...nici eu nu ma uit...pacat ca ne-au intoxicat astia.. era distractiv (sa nu zic tare fain)Grande Fratello, si Isola...cat despre Simona Ventura ma intreb cum de place in halul asta la atata lume...mie imi este indiferenta macar nu trebuie sa dau tv mai tare cand vorbeste.
Va pup pe toate si ne auzim mai tarziu!!
PS Merit si eu un loc pe listuta daca am scris 3 mesaje?

Mergi la inceput

Ba pe listuta esti din prima zi ... si bb Andrea si el .. la tine lipseste data nasterii ( asta numai in cazul in care vrei sa ne-o zici ...). Am pus chiar in ordine geografica Venezia - asta zic pt tovarasa' profesoara Petro care ma alearga cu harta in mina .

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

Meeercic ca mi-ai spus Crista.. ca eu sufeream ca un ca nu sunt pe lista .
data nasterii este 18 mai 1979 Cluj Napoca

Mergi la inceput