In Italia (18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nico nu stiu ce acrte e aia de care zici tu.. nici de autoare nu am mai auzit ( o fii de pe lista de preferinte a lui Iri ). Eu acum citesc Giorgio Bassani, dupa Il giardino dei Finzi-Contini care mi-a placut ( mai ales pt cum descrie locurile .. Ferrara si prietenii, familia lui..) acum citesc Cinque storie ferrarese.

week end placut tuturor

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by crista-s

Ba pe listuta esti din prima zi ... si bb Andrea si el .. la tine lipseste data nasterii ( asta numai in cazul in care vrei sa ne-o zici ...). Am pus chiar in ordine geografica Venezia - asta zic pt tovarasa' profesoara Petro care ma alearga cu harta in mina .

Cristina

... ce nostima esti, cri-cri!

Si cu ocazia asta iti urez si eu bun venit, Andreea! Sedere placuta aici, cu noi !

Pupici la fete si o seara placuta!

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Wicca, aiia, aeroport? Destul de aproape, drept sa spun cea mai aproape. Nu zic nu, merg destul de des in partile alea, aeroport si Leroy Merlin. Acum e o perioada cu multa treaba, dar termin eu, asa ca am promis ca trec si pe la Bo.
Eu sant umblareata, atat cat mai tine timpul.
Picca, am pus radacina in pamant, nu ghiveci, dar se pare ca am in curte mare umiditate si nu prea mult soare fiind inspre nord si se fasaie repede. Dar am uitat sa-mi iau seminte de marar, si cu magazinul de aici... vax.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Cicina vrei sa iti trimit eu o mina de seminte e marar prin posta???
Ca am desfacut plicul si am sadit din el dar mai am seminte sa iti ofer si tie. Important e sa le pui mai rasfirate ca ale mele au fost prea dese si n-a fost bine. Si cred ca tb sa tii ghiveciul in casa ( dc pui in ghiveci ), dc sadesti afara in gradina insa mai la primavara ( prin martie)le vine rindul.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata la fete!

Niste raze de soare si de la mine pt fetele din Germania...la noi toamna inca n-a venit...e destul de frig dimineata,insa dupa 10 a fost de mineca scurta toata saptamina...
Noi azi mergem la Trieste (imi place mult orasul asta) la un meci de fotbal si-o pizza,cu fostii colegi de facultate ai sotului...
Venezia imi place mult si ea,insa n-as putea sa locuiesc acolo...prea mult haos...imi plac orasele mici si linistite(Parisul e o exceptie...in ciuda faptului ca e mare si aglomerat
tare m-as fi oprit sa locuiesc acolo...da' dupa ce-am vazut preturile la case mi-a trecut)...de fapt mi-ar fi placut sa ne permitem sa ne cumparam o casuta la tara (aici),in mijlocul naturii ...si sa am un San Bernard,vreo citeva pisici,2 cai si-o capra...a! si 3 broaste testoase...
Sotul meu mi-a zis ca daca tin neaparat imi cumpara capra si o vom tine pe terasa in lipsa gradinii...si din cind in cind o inchiriem vecinului de la parter,scapindu-l astfel de tuns iarba
Genial sotul meu,nu-i asa? :)

Va urez un we asa cum va place!

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata!
Am fost si eu la Trieste si tin minte cum ne plimbam cu sotul pe faleza si opreste līnga noi o masina eleganta, coboara un domn bine, īsi scoate costumul, camasa si cravata si se īntinde īn slip de baie, cu un volumas de Micky Mouse īn mīna, pe stīnci. De-atunci sotul tot viseaza sa-si īncheie si el la fel ziua de munca
Week-end placut!

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna fetelor,

Sunt o mamica de pe forum si sper sa nu va deranjez, daca va rog sa-mi dati un sfat.Trebuie sa ajung la Roma si as dori sa stiu la ce companie aeriana sa iau bilete (din experienta as vrea sa stiu), nici sa dau un car de bani, dar nici sa imi fie frica tot drumul. Oricum frica imi va fi ca e prima deplasare cu avionul. Si orice sfat credeti ca m-ar ajuta pentru o deplasare sigura si fara cheltuieli inutile. Multumesc mult.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Connie, eu merg de obicei cu MY AIR sau Alpi eagles, sant preturi bune, nu ai cine stie ce servicii, dar de zburat, zboara bine. Acum vezi si ce legaturi ai de la Iasi, sau te duci in Buc? Vezi ce zic si fetele celelalte, eu prefer astea ca pleaca de la Venetia si sant directe.
Cri, atunci am timp pana la primavara sa vin pe la tine, ca am un petec de gradina si le-as pune intre trandafiri. Nu rade ca am pus si salata, rucola.
Picca, ai aceleasi idei ca mine, numai ca noi am facut deja planul( sa speram nu ca tiganul) ca atunci cand iese omu' la pensie sa schimbam casa, deja ma tot uit inspre partile tale, sau Vicenza alta, ca in Trentino astia nu vand nimic. Trebuie sa iasa ceva, eu as fi vrut de acum numai ca, ar fi imposibil pt el sa se duca la munca, si asa astia cand e o urgenta il cauta.
Enn, eu ultima data cand am fost la Trieste era prin 93, ma ducem inspre casa, si m-am ratacit prin oras, nu gaseam strada spre vama, dar ce-am vazut mi-a placut.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

Fetelor un weekend placut!!!
si cu soareeeeeeeeeeeee,le-am dat prea mult celor di Germania si a disparut de la noi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Merci mult Cicina.
Sunt in perioada de documentare, desi timpul trece si la inceputul lui noiembrie tre sa plecam. Dar imi cam prind urechile cu atatea companii si variante etc. Sper sa mai primesc opinii. Va pup.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput