In Italia (18)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

Multumesc fetelor pt primire!!!
Dimineata nu am reusit sa intru.. printul meu nu ma scapa din ochi , asa ca profit acum ca este plecat cu bunicul cu bicicleta sa va scriu!
Cicina ai dreptate in ceea ce spui... mai bine stam noi la taclale si ii lasam pei ei in pace cu barfele (ignoranta)lor.. dar sa sti ca pe mine oricum ma dor chestiile astea!!
Crista ai fost super distractiva cu Gigi si Maricica!!Distractie placuta astazi!!
Carmi... imi pare rau ca este urat la voi... ce faci cu puiutul.. cum il distrezi???(vad ca avem bebelini de varste apropiate)!!!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna seara!

Wicca bine ai venit!
Cicina eu am adus seminte din tara,le-am plantat in gradina la socra-miu si au rasarit...n-a crescut f mare (am inteles ca trebuie cules des si asa creste iar),dar suficient...
Tu ai plantat radacinile in ghiveci?...am inteles ca leusteanului nu-i prieste ghiveciul...eu asa am patit cu mararul...moama si ce m-am ofticat!

Despre faptul ca romanii tin prima pagina a ziarelor m-am obisnuit...e adevarat ca sint o gramada de delicventi de pe plaiurile mioritice aici,dar de aici si pina la a fi bagat tot poporul roman in aceeasi oala e cale lunga...
Padure fara uscaturi nu exista...despre faptul ca in anumite zone din sud,italienii se impusca intre ei in miezul zilei ce-ar fi de zis?....
Dar atit timp cit sintem noi la ei in tara si nu invers e de inteles intr-o oarecare masura ,ca dau cu pietre mai intii in altii si nu in ai lor...
Eu una nu m-am ferit niciodata sa spun de unde vin...nu sint nici mindra dar nici nu mi-e rusine ca sint romanca...trebuie sa fim apreciati (sau nu) pt ceea ce sintem ca oameni,nu pt nationalitatea pe care o avem...

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele,sper sa nu deranjez daca dau buzna cu o intrebare..si poate mai multe pe parcurs:)
Mama mea e in Italia,lucreaza la o doamna mai in varsta.Eu i-am facut mamei mele card aici in Germania cand a fost ultima data ,la Post Banc.
Intrebarea mea e daca exista banca asta si in Italia,daca au ceva in comun in afara de nume si ce ar trebui sa faca mama sa-si puna salariul pe contul din Germania-si cat sunt taxele.-cand pune banii si cand scoate 100 de euro de ex.Poate stie cineva,ar fi de mare ajutor informatia.
E cineva care locuieste ..pe langa San Bernadetto?
Anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Neatza fetelor ... o zii buna va doresc ..

Mamica dulce
Cu siguranta Banco Posta nu are legatura cu Post Banc din Germania. Uite www.poste.it/bancoposta/a_index.shtml" target="_blank">aici pagina (are si in engleza )ca sa citesti mai multe. M a gindesc ca ar fii o varianta ieftina de transfer bani in Germania ( iar tu sa ii depui in contul de acolo evident dupa ce isi opreste si ceva de buzunar). Adica sa faca 2 carti Poste pay ( sunt carti de debit cu care poti retrage bani , dar poti face si plati). Costa 5 euro deschiderea , acesti 5 euro ramin acolo pe carte mereu ( chiar si cind retragi) . Deci face 2 carti poste pay , una ti-o trimite tie si una o tine la dinsa. Sa depuna bani in contul unei sastfel de carti ( ricarica poste pay ) costa 1 euro tranzactia, sa retragi bani tot 1 euro/ operatiunea ... deci e destul de convenabil. Banii ajung dintr-o carte in alta instantaneu . Gasesti tot pe site-ul ala cu banca si despre ricarica poste pay ... Daca vrei iti traduc eu ce scrie pe acolo ... trimite mail sau PM ... Insa ii trebuie carte de identitate italiana ca sa faca carta poste pay ( daca nu are ... ) adica rezidenta ... daca nu are o poate ruga pe doamna la care lucreaza sa faca asta pt dinsa . Nu are absolut nimic de pierdut . Sunt multi romani care trimit asa bani in romania ( incarca pe card in Italia, iar cardul e la rude acasa care scot cash de la bancomat).
Scrie PM daca vrei mai multe detalii !!

edit : ca eu am fost si pina in sat , m-am si intors .. iar voi tot nu sunteti ! poftiti la cafea si taclale...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Ciao ragazze si bun venit, Wicca!
La noi s-a facut toamna de-a binelea, e frig si vremea-i schimbatoare. I-am avut pe socrii īn vizita, īntr-o scurta escala īn drum spre Roma via Toulouse. Cum rezista ei īn ritmul asta la 70+ e un mister pt mine. Oricum, a fost bine c-au venit, copiii au īnflorit amīndoi.
Sanatate multa tuturor bolnavioarelor si o zi cu soare!

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cucu bau !
Andreea, pai imi distrez piticul in casa, ce sa fac? Afara e vant si ploaie, n-am cum sa-l scot. Deocamdata suntem la faza de premergator, mers in 4 labutze, ridicat in picioare si scotocit peste tot.
Ahahahah...ati vazut aseara “Isola“? Am ras de m-am prapadit.
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Eu am vazut insula .. e drept ca ma uitam in paralel ( adica ma jucam la telecomanda ) si la filmul cu Richard Gere ( chiar dc il stiam deja)...

Chiar a fost de ris aseara ... Mai intii baracuda si apoi mama aleia ... vaiiiiiiii .. parca era intoarsa cu cheitza ... si ce amenintatoare era ... astept acum sa vad la 14 pe rai2 comentariile ... sa mai rid odata .

Si dc tot eram cu mina pe telecomanda am nimerit si peste hot-urile de la pupa si sech.. cu dansuri si picioare pe sus in fata fraierilor

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

Buon giorno Italia!!... o raza de soare pt cele din Germania ca la noi este din belsug... din pacate si multa umiditate (aia o tinem pt noi )
In casa a venit Mos Ene pe la gene :printul doarme, dorm si pisicile imbratisate.. si mama hopa pe net
mamicadulce, Crista ti-a raspun f bine la intrebare :Post Banc nu are nici o legatura cu Banco Posta ...iar idea de a-si face un poste pay este solutia cea mai buna...(nu are cheltuielile unui cont in banca care in italia sunt mari).
Carmi... am aruncat un ochi la pozele tale.. tare dulce nazdravanul tau...al meu nu ar sta in premergator ,pt ca ii place mult prea mult sa fie liber, cand era mai mic l-am pus in jumper si se distra acum e nervos si plictisit ,el urmareste toata ziua pisicile prin casa...apropo am vazut ca ai si tu una superba!!Ai tai se joaca impreuna???
Enn un bravooo pt socrii tai, si al meu face 120 de km pe zi cu bicicleta si are analizele mai bune ca ale mele!! SA ne traiasca!Nu stiu nici eu care e secretul lor!!
Eu nu m-am uitat anul acesta la Isola din lipsa de timp si cred ca m-am intoxicat de tipul asta de emisiuni cand eram gravida eram fun adevarat...plus sotul meu nu o suporta pe Simona Ventura mai bine zis vocea ei.Bine ca o tin plamanii...ca urla non stop!
Eu va pup pe toate si va doresc o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hi, hi, pai nici eu nu o suport pe Ventura, tocmai d-aia m-am distrat aseara
Andreea, motanul Coccolino pe care l-ai vazut in poze, a ramas la mama, la Bucuresti. Mi-e un dor de el de nu mai pot.
Ma doare capul de-mi vine sa-l tai...
Fug la “Isola“, pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Wicca, mai exact pe unde te afli la Ve?
Ma, sa nu va luati de Ceccharini ca va bat. E idolul meu.

cicina

Mergi la inceput