In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 21
pet.cost2005 spune:
carmi - da, melodia o stiu ... si pe fetita, Cleopatra Stratan. Da' eu m-am gandit ca pe langa Duracell, Ghitza e un alt "nume de alint" pt. Fabiano. Acum am inteles ....
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
cicina spune:
Dragele mele a inceput bine "Striscia la notizia". Ati vazut in seara asta disputa intre Zgarbi si Alessandra Mussolini? Tare...
cicina
pet.cost2005 spune:
cicina - da, tare "Striscia" ... si eu care credeam ca va iesi ceva distractiv din "cuplul" asta tv ... cum e de altfel emisiunea respectiva, unde erau invitati! In schimb ... e dezgustator! Oricat de inteligent ai fi, prea are aere de superioritate Sgarbi si jigneste in stanga si in dreapta ... hai, cu Mussolini o avea ce-o avea din politica (desi nu e scuzabil sa porcaiesti o femeie in halul ala)... da' cu aia de la Mediaset (autoare a programului, sau ce-o fi acolo)? Si ne mai miram de scandalurile de aici, de pe DC ... asa e si in viata, nu numai pe virtual.
Da ...apropo' ati urmarit ZZ ultimamente? Deja sunt cu un gust amar de-acolo ....
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
crista-s spune:
Neatzaaa
Carmi e demential Duracell ... mai ce ritm are in el ...o sa le bage in boala pe nemtoaice cind se va face mare, el asa caliente
Eu m-am tavalit de ris aseara Sgarbi e nesimtit si misogin e clara situatia dar nici cu Alessandra nu imi e rusine ca prea dadea din miini.. i-a dat peste fatza , peste ochelari .. ea se simtea bine si se manifesta dehhhhh donna del sud iar ala atita a asteptat. Urit insa ca nu s-a rezumat numai la 2 vorbe si s-a luat si de restul lumii ( e zgubi rau .. ) pina si pupele erau ramase cu gura cascata nimeni nu misca in front.
Ieri la mine soare si frumos , am spalat si nu a plouat ma si mir ... astia au zis ca vine iar vara ... mai cald decit ieri eu nu vreau ca se trezesc iar tzintzarii si mustele ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Carmi, e durere micul dansator! Si fetita o dulceata! Are dreptate Cici, ar fi o pereche frumoasa.
Iar cu foitul īn carucior, si la noi tot asa a fost. Mai faceam 2 pasi cu el īn brate, īl puneam la loc, urla, se īnvīrtea, iar īl scoteam, iar īl puneam si tot asa. Ai rabdare, trece si ..vin altele. Al nostru ne-a trezit azi la 5:30. Si cum motivul a fost ca vrea la baie, nici macar nu puteam sa-i spunem sa se culce la loc....
Petro, cum īti place Banana?
E.
crini spune:
Va multumesc mult dragelor pentru informatii, intru pe toate linkurile date si va spun ce rezolv.
Petro, ryan e bun, am fost si noi cu ei, dar nu fac Romania. N-am fost la zz, de ce, ce a fost acolo si te-a amarat?
Carmi, scump foc pustiul tau. Nu stiam melodia, nici pe fetita, le-am pus-o aseara copiilor mei si au fost fascinati de ea si-al ei 'Ghita'.
Eu n-am urmarit aseara stiscia (ca de obicei, de altfel). Ce s-a intamplat, Cri, s-au luat la bataie? Cum adica i-a dat una peste ochelari
Carmi spune:
Pup fetele ca l-au admirat pe copiloi in ritm de Ghitza.
Cicina, da, frumos la Portita acolo...sper sa ajungem intr-o zi.
Eu am ratat “Striscia“, ca m-am uitat la alt balci, la “Isola“.
Enn, zici sa am rabdare...
Cri, ce simpatica esti cu “caliente“!
Am o nelamurire: Cine/ce e “Banana“de care vorbiti?
Aici 15 grade, se intrezareste un soare timid si plin de dinti.
Unde e Iri?
Pupici la fete si bebici,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
crista-s spune:
Am gasit video-ul
http://www.striscialanotizia.mediaset.it/video/2006/09/27/video_3880.shtml?adsl
aici pagina www.striscialanotizia.mediaset.it/" target="_blank">striscia la notizia si in stinga Guarda tutti i servizi dell'ultima puntata .. de tinut minte pt viitor
isola da .. alti nebuni.. http://www.raidue.rai.it/R2_HPprogramma/0,7353,1067016,00.html
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."