In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 22
pet.cost2005 spune:
Ciao, fetelor!
nico - trebuie sa recunosc ... am lasat-o cam moale cu cititul ... nu am terminat nici "Codul...", asa ca nu am apucat sa citesc ceva de Banana. Am si eu perioade ... cand am chef si cand nu. Asta este! Dar am sa citesc si Banana ... intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, promit!
Ce ai facut, ai gasit bilete?
Abia astept in seara asta sa vad urmarea ... "razboiului" intre Mussolini si Sgarbi. Oricum, urat din partea amandurora!
In rest, despre mine ... nimic nou sub soare ... de aia nici nu prea am mai dat pe-aici ... treburile casei, mancare, tv, comp ... cam asa se prezinta programul meu. Si ne gandim la vacanta de iarna. Nu, nu sunt nebuna ... da' mi se pare ca mai e putin tare. Poate mergem 2-3 zile la munte, aici, in Italia. In fine .. mai vedem.
Voi, v-ati gandit la vacanta de iarna? Cam pe unde va vor purta pasii? Va recomand, mai ales pt. cele cu copii si care sunt de prin zona, Gardaland de Craciun. Am mai spus-o parca. Noi am fost anul trecut, pe 24 dec. A fost superb ... aviz amatoarelor ! Daca vreti sa cititi amanute despre orar, preturi si atractii turistice, www.gardaland.it/it/home.php" target="_blank">Gardaland.
Da ... cred ca m-am lungit cam mult cu vancantele mele ...
Va pup si ne auzim curand, sper cu noutati!
Ciao-ciao !!!!!!!!!
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
iriale spune:
Sunt racita cobzaaaaaa...
Dar am apucat sa il vad si eu pe Duracell, Carmi...e de milioane!
cicina spune:
Mai Crini, mie imi da in jur de 184 zborul cu My air. Tu cand vrei sa pleci exact?
Iri, si eu la fel, dar trece ea.
cicina
crista-s spune:
Buna dimineata fetitzelor
azi e vineri ... Ura!!!
Iri sanatate multa, naspa cu raceala asta dar e vremea de vina dimineata racoare la prinz cald, nu mai stii cum sa te imbraci ( tu, ca eu tot in rochie de casa stau ).
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Sanatate, da, Cri, si mie si Cicineisi cui mai este racit, asa rau ca noi. Acum sunt in faza in care nasul cat de cat s-a mai "uscat", nu tusesc, dar ma doare capul ingrozitor de tare, simt ca imi explodeaza, si parca ma doare si pielea de pe fata si o masea...
Azi sunt in jeans si camasa, am trecut si la pantofii mai de toamna, dar inspre pranz va fi sigur o caldura de zici ca-i vara. Of.
Altfel... prietena mea Gabi este absenta motivata, caci de la servici nu mai are iesire la internet.
crista-s spune:
Cicina sanatate multa ....
(rusine sa imi fie ca n-am fost atenta
Cristina
crini spune:
Cicina, eu vreau sa plec intre 23 si 30 dec si sa ma intorc pe 7 ian, sau o zi doua dupa. Sub 200 n-am gasit nimic, tu ce date ai folosit?
Iti urez si tie si lui Iri insanatosire grabnica. Eu, in ultima faza a racelii, imi pierd vocea, nu mai am volum si reusesc sa vorbesc doar in soapta, pentru putin timp ca altfel ma zgarie pe gat si ma ia o tuse seaca. Bine ca nu racesc des!
Petro, cu cartile si eu sunt la fel, am perioade in care citesc mult (ca acum) si perioade in care nu ating o carte cu lunile, ma uit doar pe reviste, forum, manualele Theodorei. A, bine, exclud carticelele pe care i le citesc sa adoarma.
Cri, dimineata cand m-am trezit ma intrebam ce zi e si asa am fost de bucuroasa cand mi-am dat seama ca e vineri! Sa vezi maine cum o sa fiu! Maine merg sa fac shoping cu familionul. Am incercat si ieri in pauza de pranz sa ma plimb prin centru, pe la Dom, dar eram stresata de timp si nu am intrat in prea multe magazine, n-am avut rabdare sa ma uit la mare lucru si nu stiu cum am facut ca pauza a devenit de 2 ore in loc de una.
crista-s spune:
Nico te fura peisajul .. vitrinele ...
asa e dus intors cel mai ieftin bilet pe care l-am gasit si eu pe my air :
Volo di Andata
MyLow Adulto 59.99 EUR
Mar, 26 Dic 06
Volo 1600 12:15 Partenza Milano Orio al Serio (BGY)
15:20 Arrivo Bucarest (BBU)
Volo di Ritorno
MyLow Adulto 59.99 EUR
Mar, 09 Gen 07
Volo 1601 21:25 Partenza Bucarest (BBU)
22:40 Arrivo Milano Orio al Serio (BGY)
la care se adauga :
Partenza (MyLow)
1 Adulto a 59.99 EUR 59.99 EUR
Tasse e Supplementi ( dettagli) 48.34 EUR
si
Ritorno (MyLow)
1 Adulto a 59.99 EUR 59.99 EUR
Tasse e Supplementi ( dettagli) 46.00 EUR
total :214.32 EUR
la care cred ca se mai adauga alti 10 euro ( circa daca platesti cu cartea de credit )
asta pt ca nu exista in perioada asta ( dec-ian ) nici un zbor de 9.99 euro si decia sta de 59.99 e cel mai ieftin .. eu am avut in martie bilet de 9.99 si la dus si la intors caci era martie ( nu era vreme de vacante) si am economisit 100 euroi/ persoana.
Dar nu ai alta solutie Nico ... trenul costa precis tot vreo 200 euro si pierzi timp iar autocarul iese din discutie ( mai ales ca e iarna ... ) ...
Blue air e asta pagina care se deschide http://www.blueair-web.com/ aia de sus e o prostie ...Insa nu au afisat orarul de iarna deci pina in octombrie nu poti face nimic.
Cristina
crini spune:
Da, Cri, asa e cum ai scris tu, de-aia ma gandesc ca mai bine merg cu Alitalia, macar nu sunt locurile asa inghesuite (sper). Ultima data cand am fost in tara am crezut ca lesin cand m-am asezat pe scaun, nu mai puteam sa respir, erau scaunele alea din fata chiar in nasul meu, zisesem ca nu ma mai urc in asa ceva, dar stii cum e, cand e vorba de sume mari incepi sa gandesti de mai multe ori inainte de a decide.
crista-s spune:
Asa e .. si apoi Alitalia e zbor de linie nu charter, in general dc se amina, se face greva sau alte prostii au mai multa grija de pasageri. Acum vezi care e diferenta ca pt 100 euroi e una .. daca ai fii gasit "iefteneaua" ( ala de 9 euro dus si 9 intors + taxe) deci cu diferenta de peste 200 / loc era altceva .. merita sa stai cu genunchii la gura .
Pina la urma te gindesti ca nu ai fii avut alta alegere de ex: prietena mea zboara de la Bari ca e singurul aeroport apropiat si acolo e numai Club air care costa cit taromul adica cca 3-400 euroi dus intors ..
daca tot te gindesti la alitalia asteapta macar pina in oct sa apara si orarul astora de la blue air ca cine stie ... sau du-te la agentie .. iti faci rezervare la alitalia si dc e schimbi cu blueair .. la alitalia tb sa fie ca la tarom nu platesti imediat si deci poti astepta doar cu rezervarea macar pina la inceput de noiembrie ...
Cristina