In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 20
crista-s spune:
pe carpat air am intrat si eu acum sunt smecheri tb sa ii suni sau sa le triiti mail (stinga buton rezervare ) , completezi toate datele si ei iti trimit apoi factura pro-forma .
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
pet.cost2005 spune:
sau www.it.lastminute.com/" target="_blank">last minute
sau wizzair
sau www.volagratis.com/vg1/home.do" target="_blank">vola gratis
sau www.edreams.it/" target="_blank">edreams
sau www.evacanta.ro/caut_trans.php?id=avion" target="_blank">evacanta
sau www.aripi.ro/romana/" target="_blank">aripi
... cam asta-i tot ce stiu ... in materie de zboruri, avioane ... poate iti sunt de folos cumva!
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Carmi spune:
Crini, mai e wizzair, da zboara de la 15 ianuarie incolo, alea preturi.
www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060927&ctime=063125" target="_blank">Ghitza
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
pet.cost2005 spune:
carmi - "ghitza" e fabiano???? Mammaaaa ... che faccia da monellino !!!!!!! Pupici dulci pt. ghidusel!
Carmi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
carmi - "ghitza" e fabiano???? Mammaaaa ... che faccia da monellino !!!!!!! Pupici dulci pt. ghidusel!
No, ´Ghita´ e o melodie celebra in Romania, cantata de o pustoaica din Rep. Moldova, pustoaica de numai 3 ani, o dulceata de fetita, o poti vedea www.youtube.com/watch?v=kNLXjXxj3J8" target="_blank">aici. Fabiano e innebunit dupa melodie si se manifesta....asa cum ai vazut.
Pupici
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi spune:
Cicina,
Ahahaha...sotzul meu fredoneaza ´Ghitza´, ii place versul cu ´portita´...ahahahhaha
Carmi
cicina spune:
Carmi, si eu credeam tot asa ca Fabio e Ghitza ca tot se tavaleste pe jos, dar nici lui nu-i strica o fidanzata ca aia din clip, chiar daca e mai mare.
cicina