In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 19
Carmi spune:
Pup fetele care mi-au raspuns. M-ati mai linistit, ca ma gandeam cu groaza ce vraiste trebuie sa fie in capul micutului cu 3 limbi....chiar daca am citit ca un copil mic poate invata simultan pana la 5 limbi fara nici un fel de efort.
Enn, DuracelluŽdoarme de 3 ori pe zi cam cate o ora de fiecare data. Cand e innorat afara, doarme mai mult (ca pisicile). Am fost cu el un pic afara si ma exaspereaza, vrea sa stea in carucior in 4 labe, se fatzaie, se suceste, vrea sa se smulga din hamuri. Abia astept sa mearga pe picioarele lui, ca ma innebuneste, nici nu-mi mai vine sa-l scot afara.
Pe aici, innorat, dar macar nu ploua (inca).
Enn, zici ca-i buna prajitura cu ceapa? Eu nu am incercat-o numai la gandul asocierii dintre termeni, adica prajitura+ceapa. Cand ai tu timp sa pui reteta, bag si eu un okishor, cine stie?!?
Pup toate fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Tizabela spune:
Buna ziua fetelor eu nu mai am deloc rabdare sa-l vad pe viu pe nepotelul meu(am si eu o dilema fiind si nasa lui cum credeti ca e mai bine sa ii zic finu sau nepotul?).De azi mai sunt exact 3 saptamani pana pe 18 cand imi iau zborul spre Romania si imi vad scumpetea pe care am vazut-o pt moment doar pe webcam si in poze,dar sunt super fericita ca ii seamana sorami adica e brunet cu pielea maslinie si cu ochii lui taicasu albastri!!!
Va pupic si sper ca nu v-am inebunit !!!
crista-s spune:
Iza ce emotionant ...
Cit despre cum sa ii spui precis o sa ii gasesti tu nume de alint ... el insa cum iti va spune tie ?? nasa sau matusa ?? pe mine nepotelul ma striga Cristina iar cind era mic si tzitziit ma striga Chitzina .
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crini spune:
Mai fetelor, spunea una din voi de o noua companie low-cost de zbor pt Buc. Noi trebuie sa mergem de sarbatori sa botezam o fetita si uitandu-ma pe preturile de la Myair mi-a venit rau. Cu masina iarna nu vreau sa ma car, cine imi da si mie un sfat?
crista-s spune:
Crini vezi care din astea zboara de aproape de Milano
Companii low cost :
www.blue-air.it/" target="_blank">Blue Air, www.carpatair.com/" target="_blank">Carpat Air, www.clubair.it/" target="_blank">Club Air, www.myair.com/docs/cust/it/index.shtml" target="_blank">My Air
altele nu sunt .... dar dc iei bilet de acum pt la iarna tot scump e ?? s-au prostit de tot .. sau poate ac au multi clienti si atunci isi permit ..
Cristina
crini spune:
Cri, lui blue air nu-i functioneaza siteul, nu stiu ce au ca imi zice ca n-au nici un zbor disponibil indiferent ce data pun in decembrie.
Myair mi-a dat mai scump ca Alitalia 840 fata de 837.
Fug sa le vad pe celelalte 2.
Mersi mult
crini spune:
Pe Carpatair nu inteleg unde e pretul. Celelalt e mai scump decat myair.
Cu trenul a fost cineva?
crista-s spune:
Cu trenul au fost parintii unei prietene doar ca tatal lucreaza la CFR si deci avea calatorii gratis , asa ca nu stiu pret. Insa a schimbat trenul la Viena ( acum poate ca asta nu e obligatoriu si ei au schimbat ca au vrut sa vada si Viena )si au mai schimbat la Budapesta . Iar asta cu schimbatul la Budapesta am mai auzit-o si de la alte persoane. Intra pe http://www.trenitalia.it/ si vezi dc exista tren direct la Bucuresti. Daca nu la gara la informatii iti spune exact ce si cum , pret , orar... iti printeaza si pleci acasa cu foile cu toate informatiile.
Cristina
crista-s spune:
Nico cum ti-a dat tie pe my air 800 de euroi ( pt toti 4 ?? ) ca mie imi ies pe 22 dec 109 euro si asta e cel mai scump ( evident la astia mai pui alta suta sau 150 de taxe probabil ) deci maxim 250 un bilet plus alti max 250 intors ajung la 500 . Si mai erau si zboruri cu 70 sau 59 euro + taxe evident ....
vorbim miine pe mail, ca acum probabil si tu tb sa pleci acasa ... din ce am vazut eu nu tb sa fii legat de o zi / o data fixa .. ci sa cauti cele mai convenabile... si cred ca lunea si vineri-duminica sunt mai scumpe decit in timpul saptaminii ca au cerere mai mare.
Cristina
pet.cost2005 spune:
nico - ceva mai recent si convenabil (din auzite ca nu am fost personal) este www.ryanair.com/site/IT/" target="_blank">ryan air
Petro
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.