In Italia (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mersi mult, Iri, scurt si concis. Cri, mai caut amanunte si ti le trimit.
Carmi, e bine asa se invata de mic sa-si ajute nevasta la treburile casnice.
Iza, faina nunta.
Acu sant asa, telegrafica.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Iza nu e adevarat ce zici acolo.. ieri chiar m-am uitat cu atentie cind le arata la TG si eram cu mutritza ta proaspata ca doar te-am vazut in video clip ( vad ca te-ai descurcat cu linkul ascuns )... si nu mi-am schimbat parerea semana cu tine a 2 a missa .

Cici mersi mult dar numai dc iti cade in mine din intimplare, nu cauta special pt noi ( adica sa nu pierzi vremea si sa ma certe pe mine sotioru' tau ).

Carmi super Fabiano... in general copii isi cara jucarelele de colo dincolo dar el cu lejeria intima e de comedie .. Nepotelul meu avea dambla la dulapul de bucatarie partea cu oalele ( ca erau mai la indemina lui si nici nu il certau ca n-avea ce sparge) asa ce le scotea din dulap si le re-aseza .

Cind nu eveti ce face uite un link numai despre nume ... http://www.behindthename.com/

un la toate .. si duminica placuta ! ( cica de miine ploi iar in cam toata tara ... )

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna ziua de la noi

Danangie, eu-s īn convalescenta. Atīta timp cīt stau cuminte si nu fac nimic, e bine, de-ndata ce fac ceva de ex. iesit cu copiii la plimbare, e rau.
Si īntrebasesi de vaccin: l-am facut anul trecut, ca eram īnsarcinata si ni-l si faceau pe gratis la servici, si la 3 zile dupa cam cazut lata. Si-n decembrie am mai facut si bronsita. Asa ca eu-s contra.

Iri,a avut succes bonsaiul? Eu ma gīndeam sa-i iau sora-mii o orhidee de ziua ei, dar pare tare simpatic asa un bonsai

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Apropos de orchidee,am vazut azi citeva specii superbe!
Am fost la o expozitie cu vinzare de flori si plante rare...ti-am facut cu mina Iza cind am trecut prin Pordenone...expozitia era la Villa Manin,in Passariano...poate cunosti zona...
Erau si multe flori comune,dar punctul forte erau orchideele(pasiunea sotului meu)...chiar m-am mirat ca nu a a cumparat,ca acum o perioada era sera la noi acasa...acum mai avem doar 3,ca restul au dat coltul...
Asa ca am cumparat doar un ciclamino clasic,rosu si un portocal pt o ruda...a! si am mai luat niste betisoare parfumate(un pic mai groase decit creioanele) si acum toata casa miroase a cannella e fiori d'arancio..

Desi nu era preferata mea,nu pot spune ca nu-i frumoasa noua miss...

O saptamina frumoasa tuturor!...la noi au anuntat ploaie maine si marti:(...sper ca voi sa aveti parte de soare!

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Cri, ti-am facut cu mana azi, am trecut pe langa Bo, de fapt eram in autostrada ca am fost pana la Preddapio linga Forli.

Si nu te impacienta ca nu te cearta nimeni, al meu? Acu dupa 450 km in moto, s-a asezat pe fotoliul lui de la Ikea care e relax si ronfaie. E obosit saracutu' ca nu e usor sa conduci cu una ca mine in spate care se misca la fiecare 5 min.

cicina

Mergi la inceput

Neatza ..

Fetelor am vazut si eu orhidee in ghiveci sunt tare elegante si delicate ... mie imi plac mai mult decit bonsaii. Poate pt ca au flori iar mie imi plac plantele cu flori??

Enn : odihna , odihna si iar odihna + papa consistenta ( proteine, vitamine) numai asa te fortifici . Dar si cind o sa scapi ai sa vezi ce tare vei fii ( bunica mea a fost bolnava ca tine cind avea 18 ani, d-aia stiu ca tb sa papi ficat ca te pune pe picioare... iar acum face 93 de ani si ea bolnava n-a mai fost de atunci , nici macar racita... are altele saracutza dar e virsta de vina de data asta ).

Cicina am vazut eu una care se fitziia pe motocicleta si un baiat care avea inima citun purice ca isi pierde nevasta "cu cununie" da' nu stiam ca esti tu

Si la noi ziceau ca va ploua ... deocamdata nu pare . Dar e inca bezna ...

o saptamina usoara ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Cri, īn germana se zice: Dein Wort in Gottes Ohr, vorba ta īn urechea Domnului.
Va pup,
E.

Mergi la inceput

Cri, pai ce crezi ca avea timp sa-si simta inima? De la o anumita viteza se stramteaza strada rau.
Mai fetelor, in sfarsit, am luat alta anemona si pestii se gudura prin ea. Mama lor ... a trebuit sa sar tare din buget pentru ei.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Fuga si eu sa salut fetele!
Iri, cum te simti draguto, ti-a trecut raceala?
Iza, felicitari pentru bebe mic si proaspetei mamici ii doresc sa-si revina repede sa se bucure de el.
Cri, cum e la voi ca la mine plouaaaaa si e si friiiiig. Gata, s-a dus vara, trebuie sa ma apuc sa schimb hainele, le scot pe cele de iarna. Doar ca nu-mi vine, ma tot agat de speranta ca poate mai sunt ramasite de caldura.
Carmi, ce scumpic puiul tau, a inceput miscarea.
Enn, multa sanatate si sa fii atenta de-acum incolo ca vine timpul urat.
Cicina, pe unde te-ai plimbat in we de ai ajuns la Bo?

Mergi la inceput

a plouat mai devreme ( acu o ora ) dar s-a oprit si era ok .. nici cald nici frig.. de bluza cu mineca scurta si de puloveras...Acum insa ma uit pe geam si ploua marunt, cu picuri mici dar super dese ... e ca o perdea de mici picaturi.. tare trist ...
si culmea eu azi n-am spalat oare de ce ploua ??

da..Nico tb sa schimbam hainutele .. eu inca mai tin tricourile la indemina sa le combin cu pulovere si gecute ... ca parca nu imi vine sa fac o mare schimbare. Sunt sigura ca o sa mai vina caldura inapoi .. Eu ma tot duc cu mintea la acum 3 ani ( 13 oct ) cind am venit si pina la sf de noiembrie a fost placut afara .. de tricou + pulover sau geaca dimi si seara .. Asa ca nu ma indur la marile schimbari ...

Cristina

Mergi la inceput