In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 13
cicina spune:
Iri, cafea stong, lapte cu muesli si atat. Da ce muncesti tu de esti si azi pe acolo? Bag seama ca s-au schimbat vremurile prin Sicilia, se spune ca nu e de lucru pe acolo, cand colo se munceste de se rupe.
Picca, am dat pe rai 1 exact cand o incornora pe una dar mai multe nu stiu, si nu mi s-a parut frumusetea de pe lume.
cicina
iriale spune:
Cici, ti-o zic pe italiana, ca nu-mi vine in romana ...assistenza sistemistica la Tribunal, practic rezolvam problemele de hardware si software din reteua informatica de aici.
Eu nu am urmarit Miss Italia, stai ca ma uit acum pe internet, pe urma va zic daca imi place sau nu de missa.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
iriale spune:
Mi se pare frumoasa, din ce vad eu aici pe net...ochii mai ales, dar si in general.
Piccaflor, citeam ce ai scris despre ideea de a te juca de-a Tarzan (sau Jane?) in Madagascar... cate dreptate ai. Mie, spre exemplu, mi-ar place enorm, enorm de mult sa pot locui intr-un...far, pe malul marii. O buna bucata din an, alte luni apoi intr-o casuta in munti si, cand imi vine chef de haos, intr-o mansarda din Roma sau din Paris. Daca as fi bogata, asa mi-as imparti existenta, intre aceste 3 tipuri de locuinte. Heheeee... visez cu ochii deschisi.
Iri, mami de Ale
cicina spune:
Iri am o mare rugaminte la tine , ca tu ai facut si stii mai bine.
Cum sa fac acel bilet sa-l las la tribunal sa ma contacteze pt traduceri ca nu vreau sa las CV ca e cam varza prin el. Te rog, n-am nici o idee si al meu ma in la mishto nu vrea sa ma ajute.
cicina
Tizabela spune:
Fetelor am pus si videoclipul nuntii mele sper sa se vada ceva acum sunt in probe...va pupic si va urez un weekend placut!!!
NUNTA IZA
Video nunta http://www.youtube.com/watch?v=xa15N-gChb8
crista-s spune:
Am scris un mesaj lung si vad ca nu a aparut .. imi vine sa mor !!dar mai bine ca acum vad si filmuletul Izei .. Foarte frumusei ati fost la nunta ...
Fetele dragutele eu m-am uitat la misse ... ma uitam in paralel cu filmul de pe unul din canalele mediaset e drept dar cind s-a terminat filmul m-am trecut pe misse .. Si deci din alea ultimele ( ca eu de acolo am vazut mai bine ..) exact astea 2 ultimele mi.au placut. Locul 2 parca e Iza noastra !! Daca te durea capul aseara Izo era din cauza mea care ma gindeam numai la tine cind o vedeam ... pe blondutza ! Deci imi placea locul 2 caci parea fata buna si cumintica ( asa esti si tu mai IZUCA?) . Dar locul 1 ( care avea niste ochi de bagat in boala ) era mai cu experienta : stia sa se miste, sa stea in poza , nu era asa timida ca blonduta, nu s-a bilbiit sau macar nu pina i-au pus coroana in cap .. blondutza s-a cam pierdut cu firea .. Si apoi una linga alta trentina aia parea ca o statuie ... blondutza ca o adolescenta .. Deci mi-au placut anul asta ...
Insa erau si niste nasparlii pe acolo : aia din campania cu parul lung si ondulat mai negru.. cu voce de tzatza la piata , aia din Lazio cam strivita la fata dupa modelul aleia de anul trecut ( de unde bag de seamna ca e careva pe acolo frate caruia ii plac astea monstruoasele ).
gata le-am facut praf si pulbere pe misse ...
sa stiti ca am vazut cite ceva si din reluarea de la pupa si sechionele si m-am tavalit de ris ... apoi am vazut cu unul dintre aia saracii ( cel mai normal la cap dintre baieti .. parerea mea ) a renuntat la placerea de a fii profesor la niste "vai mama lor" ca cel putin "jumatatea lui" era dupa modelul: prostul pina nu e si fudul parca nu e prost destul !!
Vremea la Bologna: pina sa termine masina programul era un soare pe cer bun de mers la plaja. Cum am iesit cu rufele la intins a iesit si noru' de dupa colt. Vad ca inca nu ploua si probabil ca nu va ploua .. dar o cam bagasem pe mineca ( prea de tot : cum spal eu incepe sa ploua ) ..
paaaaaaaaaaa si pe luni
Cici am primit mailul .. mersi
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Cici, lasand la o parte CV-ul pe care il ai deja, vrei o chestie mai amanuntita sau un simplu bilet de vizita? Eu am optat pt biletul de vizita, am fost la tipografie si mi-am facut unul simplu si la obiect, unde am scris: numele, imediat sub nume "interprete rumeno-italiano", apoi jos la stanga numarul de telefon, iar jos la dreapta e-mail-ul. Atat.
Cri, deci daca mi se face dor de ploaie, iti voi spune sa pregatesti masina de spalat rufe?
Iri, mami de Ale
Tizabela spune:
Cri vroiam sa te intreb cum tre sa fac sa fie scris in loc de polologia aia la videoclip sa-l pun in semnatura ca si pozele???
Multumesc mult pt compliment,dar nu sunt eu asa frumusica ca cea de la Miss Italia!!!
NUNTA IZA
Tizabela spune:
Mai incer o ultima data si daca nu merge nu merge gata ma las pagubasa...
NUNTA IZA
www.youtube.com/watch?v=xa15N-gChb8" target="_blank">VIDEOCLIP IZA
Carmi spune:
Buna la fete !
M-a istovit copiloiu´si acum respir si eu un pic.
Mie mi-a placut mult missa de anul asta, frumusica foc si destul de coerenta. Aleia de anul trecut i-as fi dat un pumn in cap, se hlizea precum curca in lemne, nu-mi place de ea.
Copilul meu are veleitati de ´incarcator-descarcator´. Isi umple girello cu sosete si chiloti de-ale lui taica-su´, le cara pana in fundul casei si le depoziteaza, dupa care repeta figura, pana la epuizarea stocului. E foarte fain de urmarit
Va pup,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video