In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 12
danangie spune:
ENN am calcat stand pe scaun........nu mai puteam amana ca se adunasera cateva tricouri de-ale lui Alin si cateva camasi de-ale mele si a trebuit. Oricum cum ziceam de aproape 2 saptamani nu mi s-a mai blocat genunchiul.......se vede ca bucata de cartilaj s-a mutat intr-un loc unde nu ma deranjeaza. Dar chiar si asa ma voi opera. Tu ce mai faci? Te simti mai bine? Micuta Dora? Sunt sigura ca creste cum vezi cu ochii. Eu abia astept sa-mi vad finuta.....ca e in Ro pentru a astepta certificatul de nastere. Si la inceputul lui octombrie vine. Si am auzit ca a crescut si ca te priveste, si ca intoarce capul spre tine cand vorbesti.......gangureste.....abia astept s-o vad. Bineinteles mi-e dor si de surioara ei........birichina Sofia. Eh....copii sunt atat de frumosi si pretiosi...
IRI eu abia ies dintr-o raceala..........doar ca nu mai ies odata.M-am saturat sa-mi sterg nasul.......Ai grija si tu sa te hidratezi ca eu........nu prea am avut grija de asta si pe langa raceala asta a trebuit sa suport si ameteli, deboleze....
Apropo voi v-ati facut vreodata vaccinul pentru gripa? A functionat? Adica nu ati mai racit?
IRI cat despre bonsai.........nu am avut niciodata chiar daca imi plac la nebunie. Dar mi-a fost teama ca nu va rezista. PEntru ca stiu ca-s sensibili si de asta .....nu am cumparat niciodata planta asta.
Azi la mine e innourat. E rece. Vine toamna.
IZA sa-ti traiasca Matteo. Eu am trecut prin momentul care-l treci. O nepoata de la sora mea: Giulia care are 7 ani, o nepoata de la cumnata mea ( sotia cumnatului meu): Sofia care are 2 , 4 ani si o nepoata de la aceeasi cumnata ( care e si finuta mea) Adina care are 4 luni. Dar e mult mai puternica emotia de la o nepoata de la frati. Nu? Pup
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
cicina spune:
Danangie despre vaccinul antiinfluiental, din cate stiu, se admistreaza la cei peste 60 ani, care au ramas cu mai putini anticorpi, si acesta ii ajuta la cura. Dar daca tu esti mereu asa, bolnavicioasa, faci in fiecare an, o cura de 10 pastile de BRONCOVAXOM, inainte de sezonul rece. De ce nu folosesti pentru caile respiratorii aerosol. Mie imi face foarte bine si-mi trece si repede, cu doua paracetamoale langa si atat.
Iri, bonsai, da e mai delicat dar nu si imposibil. Trebuie sa ai grija unde-l pui sa nu-l mai misti, intr-un loc destul de luminos(nu in plin soare), nu la cald(langa calorifer), si nu intr-un curent de aer. cat despre udat, numai cand se usuca pamantul si foarte putina apa. In rest e o placere sa-i privesti.
cicina
danangie spune:
CICINA nu neaprat la persoanele peste 60 de ani. Toti isi pot face acest vaccin. LA mine deja au pus lista afara pentru cine vrea sa faca acest vaccin. La servici, ma refer. Doar ca am o colega care zice ca si-l face in fiecare an dar nu e ca nu a mai racit.....de asta vroiam sa stiu si de la alte persoane........nu sunt chiar bolnavicioasa........doar ca in fiecare iarna ma aleg cu cate-o raceala.Cat despre aerosol....numai mirosul ma face sa vomit. Nu as rezista.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
iriale spune:
Dana, Cici...va multumesc de informatii.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
danangie spune:
Ce spuneti de acest articol? http://it.health.yahoo.net/c_news.asp?id=16670&s=3
POZELE MELE
crista-s spune:
E Angi .. trebuie sa murim si noi ca doar nu o sa traim vesnic assa ca ne ajuta ei cu toate chimicalele in mincare sa murim macar fericiti ( adica cu matzul plin ).
Eu ma simt rau ...ma doare burta . Asa ca stau mai mult lungita ... offffffff
Iri mi-am adus aminte de o cunostinta care a primit un bonsai ... si cine i l-a dat i-a zis ca tb sa ii vorbeasca zilnic ( bonsaiului adica ... ) doar ca s-a intimplat ca stapina bonsaiului sa se marite dupa citeva luni si dupa nunta a inceput sa se ofileasca bonsaiul... toti faceam misto de ea .. ca dehhhh acum nu mai are vreme sa "dragaleasca " bonsaiul care moare de gelozie dsi singuratate .. O fii asa sau nu eu am ramas cu impresia ca e un pom tare .. gelos
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
M-ai omorat....Cri . Eu intre timp nu am mai ajuns la florarie, am preferat sa vin direct acasa caci ma simteam obosita (ce zi infernala la servici...), numai ca am incercat sa dorm si nimic.
We frumos tuturor!
Iri, mami de Ale
cicina spune:
Danangie, dupa parerea mea , daca nu esti asa bolnavicioasa nu-l face(vaccinul). Chiar daca racesti o data sau de doua ori pe an, lasa organismul sa lupte. Si cu aerosolul, depinde ce faci ca de exemplu Clencil nu are miros, eu mai pun si o fiola propolis, si-mi trece repede.
Cat despre articol? Are dreptate Cri, dar pana la urma de ceva tot trebuie sa murim.
cicina
iriale spune:
Buna dimineata... o cafea...un cappuccino?
Mie imi place asa, dimineata: cappuccino cu frisca + brioche. De baza; ca variatii: in loc de brioche, biscotti al burro sau (mai rar) un croissant (cornetto) cu crema. Asta la bar (fiind eu bar-dependenta, de parca asa mancam la mama acasa... ). Duminica, acasa, imi place sa mananc fette biscottate cu miere si lapte cald.
Sunt la birou, racita cobza...apropo de vaccin, si eu stiu ca se poate face si la varsta noastra, dar ca si Cici, zic ca nu are sens.
Voi ce faceti? Sunteti acasa, la plimbare, la servici, dormiti, mancati, gatiti, cititi etc etc etc?
Iri, mami de Ale
piccaflor spune:
Buna dimineata!
Iza sa va traiasca Matteo,sa fie sanatos,fericit si norocos!
Iriale eu am primit un bonsai acum 2 ani...mie nu mi s-a parut deloc delicat...ce-i drept,saracu' era sa dea coltul de 2 ori,pt ca era pus intr-un loc separat de celelalte plante si uitam sa-l ud...dar l-am dus la soacra-mea la tara si si-a revenit (asa fac cu plantele care risca sa se usuce...nu stiu ce le face soacra-mea,da' mi le da inapoi verzi si frumoase)...
A...bonsaiul trebuie tinut la semi umbra...
Cri sper ca te simti mai bine... m-ai facut sa rid cu lacrimi...mi-am adus aminte ca sotul meu zicea ca bonsaiul sufera pt ca nu are un nume...da' inca n-am facut botezul pt ca nu am cazut de acord asupra numelui:)...mare dilema dom'le...
Danangie ma bucur ca ai rezolvat cu asigurarea si ca te vei putea opera...o sa fie bine,vei vedea...
Vaccinul antigripal l-am facut o singura data acum 3 ani...si am jurat sa nu-l mai fac niciodata!...n-am racit in viata mea mai puternic ca atunci!...
La mine e o vreme de 2 lei...e innorat si e umidiate peste 78%...
Ce parere aveti despre noua Miss Italia?...preferata mea era nr 42,care a iesit pe locul 5...
Cred ca daca ar fi invins cea de pe locul 2(mi s-a parut tare finuta),ar fi fost mare sarbatoare aici,ea fiind din provincia di Treviso...
Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!