In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Tizabela spune:
Fetelor s-a nascut Matteo acum 20 de minute eu nu mai pot de fericire sunt matusica..... sormea e inca pe masuta la cusut in momentul asta...nu stiu kg nu stiu nimic pt ca l-au dus sa-l spele si cantareasca cand eu am vb cu cumnatamiu...deci va dau de veste mai tarziu ce si cum...oricum tre sa fie o scumpete
NUNTA IZA
danangie spune:
IZA felicitari pentru nepotel!!! Felicitari si neo mamei. Sa creasca mare si frumos, mancacios si sanatos.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
danangie spune:
CRI multumesc de reteta. Am sa vad eu care reteta aleg. Sunt toate deochiate. Mmmmm.
In rest, ma operez pe 16 octombrie. Azi am vorbit mai bine cu chirurgul. Voi face spinala, imi va face o taietura....ca bucata de cartilaj care-o am cica are 3 cm.... nu reuseste s-o scoata prin artroscop. Raceala mea e pe duca de-acum......azi am si facut curatenie prin casa, am si calcat. Ceea ce eu nu fac mai niciodata. Nu-mi place sa calc. Fac de toate, dar cand tre' sa calc.........
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Carmi spune:
Iza, felicitari pentru nepotel! Sa fie sanatos si mancacios !!!
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Tizabela spune:
Buna seara revin cu vesti proaspete despre bebe Matteo care a venit pe lume la 19.05 are 3560 kg si 50.5 cm si din descrierea sorami e un grasut tare pufos!!!
Multumesc mult pentru urari si sper sa traiti si voi momente atat de frumoase si intense!!!
NUNTA IZA
crista-s spune:
Felicitari proaspetei mamici ..si matusicii, iar lui Mateias cel mic mult noroc si sanatate !
Nascut la ora 19 .. sa vezi ce coada de gagici va fii la usa surorii tale ... cica cei nascuti la ora asta sunt plini de sex-appeal
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Iza/red], sa va traiasca Matteo cel mic si voinic! Surorii tale refacere rapida.
[red]Danangie, nu te obosi cu calcatul, n-ar trebui sa-ti menajezi genunchiul?
E cald si la noi, am fost ieri cu copiii în parc si am cam obosit... Asa ca azi iau o pauza.
V-am pupat,
Enn
iriale spune:
Iza, felcitari pt Matteo! Sa va traiasca!
Eu sunt racita . Si tre' sa merg in 2 banci, apoi la florarie...imi adun fortele, curaj Irina...
Vreau sa cumpar un bonsai, cadou pt o persoana draga. Voi aveti/ati avut asemenea "obect"? Daca da, cum e, traieste mult? are nevoie de multe ingrijiri?
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.