In Italia (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nico, raceala e pe duca sau, mai degraba, pe episoade, caci o zi mi se pare ca mi-a trecut, iar a doua zi iar ma apuca.

Cri, n-o sa crezi...dar eu aseara, am gatit...iepureleeeeee. (Pt fetele wwf, va rog sa nu ascultati.) Ala salbaticu' .. de care vorbeam noi doua, tare bun a iesit, ma mir si eu de mine. Mah...

Cici, ce curaj ai...eu de-abia ma urc pe un scooter.

Aici bate vantul, in curand va ploua.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

pai sa ploua si la tine ( sa moara si capra vecinului )...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Nico, uitam... despre hainele mai groase...acum catva seri ma apucase nebunia sa le scot la lumina, numai ca la jumatatea "muncii" mi-a venit lenea, asa ca de atunci dormitorul meu se prezinta mai rau decat un camp de lupta, caci am haine atarnate pe umerase, la randul lor atarnand de usile sifonerelor... o varza, un balamuc.

Cri, te apuca tristetea cand ploua? Eu iubesc ploaia...ma relaxeaza...imi aduce aminte...ma face sa visez.

Ieri am fost la casuta de la Mongiove, zi de vara in toata regula, cu oameni pe plaja, in costum. Ale era seful ce mare, avea 3 fetite in subordine, bineinteles mai mari decat el, dar le comanda mama-mama... Oare de mici invatam noi fetele sa zicem mereu "da"?! Hmmm... noroc ca unele (eu sper toate) cu timpul ne mai dezghetam la minte. Ca altfel ar fi de rau...

Iri, mami de Ale

In timpul liber... respir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Iri, vreau si eu reteta de iepure.
Si la mine schimbarea hainelor se intinde pe cateva zile- o saptamana. Asta pentru ca dupa ce le schimb pe cele clare, cum ar fi acum cele in bretele sau fara maneci, de celelalte incep sa ma intreb 'dar daca va fi cald? ia sa tin si cateva tricouri. dar care? si niste bluzite de matase ca poate ies undeva?' si uite-asa stau geamantanele intinse pana ma hotarasc ce sa bag si ce nu. Plus lucrurile care nu imi mai vin, sau nu le mai port, dar le tin acolo ca nu se stie.
Cri, deci imi faci companie in ploaie. Si pe mine ma intristeaza. Cand eram mai mica imi placea, imi dadea o stare de melancolie dulce, acum mi-a pierit romanticismul.
Una din voi recomanda Banana Yoshimoto, dar ce anume, asa ca prima lectura?

Mergi la inceput

Nu .. mie imi place ploaia dar aia de vara .. cu picaturi mari eventual si cu ceva soare .. cu fulgere tunete ... sa poti alerga desculta prin ploaie ... sa te ude pian la piele si sa se usuce apoi hainele pe tine...

Si nici acum poate nu imi displacea daca era mai puternica .. asta kkcioasa marunta nu imi place ... m-a luat tristetea insa pt ca inainte ma uitasem pe geam si era ud , ca dupa ploie dar erau era lumina afara .. a doua oara unsa era bezna totala ... afara parca e deja seara .. abia vezi ceva .. in casa stau cu lumina aprinsa .. ca la nebuni!! D.aia m-a luat tristetea ...

Nico fetele au laudat toate cartile Bananei... vezi si tu ce gasesti ..

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ofer si eu ploaie si vreme urata, asta ca sa intru in randul lumii
Mie-mi place vremea asta, da si mai mult imi place cand ninge afara si e f. frig si eu stau la caldurica si citesc.
Iri, de cand esti in Sicilia, vazut-ai zapada?
Aici magazinele sunt deja pline cu dulciuri bune pentru Craciun, imi fac cu ochiul la greu
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Si la mine ploua de azi-noapte. E asa urat!!Innourat. Mie nu-mi place deloc poaia......intru in depresie. Sunt asa de indispusa! Nu reusesc sa fac nimic. Deci.......si la mine ploua. Se vede ca mai peste tot. Va urez o saptamana buna!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Nico, ai citit printre randuri... Dar citatul in sine sa stii ca i-l furasem unei "prietene" de-a noastra (Samantha cea nebuna si foarte cu picioarele pe pamant, dar care, la sfarsit, pana si ea descopera dragostea).
Cat despre Banana, mie imi place cam tot, poti incepe cu Tsugumi sau NP sau Presagio triste. Dar si Sonno profondo... of, vezi ca nu stiu ce sa iti recomand mai intai?

Carmi, in 13 ani de cand sunt aici, o singura data a nins si s-a asternut zapada si in Messina. Altfel, nu. Pe Etna, fireste, dar acolo e la munte, deci nu se pune
Deja dulciurile de Craciun???
Aici eu inca mai astept sa se ingalbeneasca frunzele...

Cri, de acord cu ploile de vara... citeste, te rog, aici:

http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/descantecploaie.php

Eu adaug orice fel de ploaie, de primavara, de toamna, de iarna, cu orice fel de senzatie mi-ar produce.

Ca tot am vorbit de plante... pana la urma bonsaiul nu l-am cumparat, am intrat in panica citind ca trebuie sa vorbesti cu el si sa ii dai si nume... (glumesc).Am luat in schimb, acum cateva saptamanni, dar uitasem sa va spun, o planta de... rochita randunicii. O mai tineti minte cat este de gingasa si minunata?

O seara buna.

Iri, mami de Ale

In timpul liber... respir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Crini, iti spun numai tie, sa nu m-auda toata lumea unde am fost.
E o gluma bineintles. Ne-am hotarat in trei perechi sa mergem pe meleagurile unde e ingropat, noi ii spunem sub forma de gluma " lo zio" asa nu ne-auzea lumea langa Forli la Preddapio.. Adica Mussolini, am dat o tura prin cimitir ( macabru nu?), era un mercatino, am mancat ceva si ne-am intors acasa.

cicina

Mergi la inceput

Ploua .. ploua .. babele se oua !! ce prostie de cintecel urlam cind eram mica impreuna cu alti copii din bloc ...
Irinusha frumoasa poezioara...
Auzi rochita rindunicii aia cu flori mici si albe sau zorele d-alea albastre - movulii?? Eu am vazut in oras ( e un nene cu o florarie mai deosebita chiar in centrul Bolognei) niste trandafiri pitici.. in ghivece mici de tot cum sunt alea pt piante grasse doar ca erau trandafirasi ... foarte frumusei.

Citeam cu voce tare azi dimineata ce ai zis tu Carmi despre dulciurile de Craciun si Fabio a facut ochii mari " Gią? Natale ? "
Cred ca si aici la Lidl s-ar putea sa fie ceva de Craciun .. ca si prin ian-feb erau deja dulciurile pt Paste... ei vor sa fie primii mereu... Ceilalti cred ca asteapta mai intii halouinu'

Cristina

Mergi la inceput