In Italia (18)
Raspunsuri - Pagina 10
iriale spune:
Enn...
Daca te referi la ce ma gandesc eu...eheee...chiar ca viata desfasurata in baie...eu, ca sa il conving sa stea acolo "asezat", ii citeam de zor povesti...intr-una, intr-una...
Ah, uitasem sa iti spun...de milioane fotografia cu Marele Cititor (i se vad piciorusele si cartea )
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
Enn adica fara pampers?? Daca asta e ..dehhhhhhhh acum e "il fratello maggiore" exista altcineva purtator de pampers in casa
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Da, Iri, si noi la fel. I-am luat special o carte cu mica printesa si olita verde, pe care n-o primeste decīt daca se aseaza pe wc.
Cri, Morcoveata e īn sfīrsit dispus sa se aseze fara pampers pe wc, iar dupa ore īn sir petrecute īn aceasta postura, īn sfīrsit s-a produs si evenimentul mult-asteptat Īn rest mai poarta pampers, īn we de-abia vrem sa vedem cum se descurca fara.
Va tin la curent
E.
crista-s spune:
.. Enn mie imi vine in minte numai baietelul din " Look who's talking too " cind isi inchipuia ca in scaunul de la wc este un monstru si cit curaj isi facea sa se aseze
Cristina
enn spune:
Cri, Iri, Iza, Carmi
ati vazut subiectul asta?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82761
crista-s spune:
Eu si Carmi da ...ne-am si dat cu parerea . Cum sa nu laudam asa un cartier frumos ( nu ca altele n-ar fii dar cei din Dr Taberii au fost mereu mindrii de cartierul lor). Si apoi eu imi amintesc de niste studenti straini ( greci) care spuneau ca daca nu ai stat in Dr. Taberii atunci nu poti sa te lauzi ca ai fost student la Bucuresti cind te intorci in tara ta.
Cristina
iriale spune:
Daaaa...vazut si citit (mai pe sarite ) subiectul cu pricina...
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
Tizabela spune:
Buna fetelor vroiam sa va anunt ca sunt pe cale sa devin matusica pt ca sormea si-a inceput travaliul,iar eu fac 13-14 prin casa ca nu pot fi acolo langa ea...sper sa se termine cat mai repede si bebe Matteo sa vina pe lume frumos,mancacios si mai ales sanatos!!!
Va ce emotiiiiiiiiiiiii
NUNTA IZA
crista-s spune:
Iza .. chiar ca e emotionant . Sa nu se chinuiasca mult e si urarea mea ... Nastere usoara !!
Cristina
piccaflor spune:
Iri, Enn imi imaginez ca-i o adevarata aventura "viata la baie" hihihi....
Cici batem palma!...o saptamina la mine,una la tine...
Zici ca facusi strudel?....asta da realizare!
Iza nastere usoara si din partea mea!...si sa ai un nepotel sanatos si frumos!
Crista sa stii ca de la nume ni se trage...si eu sint la fel:daca nu dorm eu,nu doarme nimeni ...ca de cele mai multe ori sint pusa pe fapte mari cind ma trezesc...da' dupa ce-am zdranganit toate cele prin bucatarie si am trezit toata casa si bineinteles dupa amenintarile de rigoare ,imi trece cheful si devin brusc cuminte...
Si la noi s-a intors vara...chiar a fost cald zilele astea...si daca tot e asa placut afara,incerc sa ma autoconving sa ies la alergat...vreo 2 luni chiar m-am tinut de jogging,insa am lasat-o balta in vara din cauza caldurii...si acum imi arde de orice altceva,numai de alergat nu...
Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!