Durerea unei pierderi de sarcina (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lariana, la tine este normal sa nu treaca durerea asa repede. Tu l-ai tinut in brate pe baietzelul tau, l-ai vazut, l-ai sarutat. Eu nu am avut curajul sa ma uit la al meu cind l-am nascut. Poate de aceea la mine durerea incepe sa se estompeze. Si mai e si vointa mea de a nu cadea in depresie, pentru ca am nevoie sa fiu "intreaga la minte" in perioada care urmeaza. Eu te rog mult de tot sa nu-ti pierzi speranta si sa faci tot posibilul sa-ti implinesti visul. Mie nu imi vine sa cred ca o asemenea nenorocire ni se poate intimpla de doua ori. Eu cred ca am suferit destul si avem si noi dreptul la putina fericire.
Mi-a, imi cer scuze daca ai mai scris, dar tu de la ultima sarcina pierduta nu ai mai putut sa ramai insarcinata, sau nu ai mai avut curaj? Mie, dupa prima sarcina pierduta la 6 saptamani, mi-au trebuit 7 luni ca sa prind curajul sa incerc din nou. In perioada aceea am suferit de atacuri de panica, ce mai, a fost groaznic! Dar acum de-abia astept sa o iau iar de la capat. Poate si pentru ca acum stiu cit de minunat e sa iti simti bebele miscind in burtica, ce fericire imensa te cuprinde! Eu sunt alaturi de tine si vreau sa te incurajez sa incerci din nou, pentru ca rezultatul merita din plin orice efort! Trebuie sa reusesti sa-ti depasesti teama, care este perfect normala, dar care nu te poate decit indeparta de visul tau.

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Cristina , eu nu am incercat sa mai raman pana in luna iunie , dupa ce am facut toate analizele necesare si dr. a dat ok-ul. Timp de 3 ani nu am mai incercat pt. ca mi-a fost f teama ca n-o sa mai suport un eventual al treilea esec si am tot cautat motive sa aman. La inceputul anului a luat sotul meu initiativa si am inceput investigatiile . Acum sunt z 16 si......astept cu nerabdare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Intradevar mie una imi este frica sa o iau de la capat,nu mai am incredere in medici.Poate dorinta este cea care imi da curajul sa sper ,sa-mi doresc un copil.Acum am atacuri de panica imi este foarte rau si totusi imi doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Eu luna asta am iesit din cursa, mi-a venit pana la urma, dar nu ma supar, au trecut abia 2 luni de la chiuretaj.
cristina_ana, lariana, nushulica, mi_a va tin pumnii stransi sa reusiti sa ramaneti curand si sa va tineti bebeul in brate!
Nadia1976, nu fii suparata, hai sa incercam sa fim un pic optimiste, ok?
Vivela, te inteleg atat de bine! Nu a trecut mult timp de cand am pierdut sarcina, dar eu incerc sa raman optimista, desi mi-a luat 1 an jumatate sa obtin acea sarcina. Daca Dumnezeu asa a vrut, nu am cum sa ma opun. In cele mai grele momente ale vietii, credinta m-a ajutat mult. Inca sper sa fie bine si sa pot avea copilul mult dorit.
pepsi, e bine daca faci un set complet de analize hormonale, ca sa poti depista cauza acelor sangerari, chiar daca par inofensive. In legatura cu menstra, nu am mai avut ciclu la 28 de zile de cand eram tanara. Daca nu mai vine deloc vreo 9 luni, e si mai bine.
lariana, barbye este o aspiranta al carui sot sufera de oligospermie. Acolo a scris cel mai mult pe forum. A avut insa un accident si este paralizata intr-un pat de spital. Al doilea link numit Mirela este tot ea.
ileana_marius, sa-ti traiasca puiutul din burtica si sa te bucuri de el!
Ale, eu te inteleg ca ti-e greu sa mai intri pe aici. Sa stii ca eu am fost optimista imediat dupa o luna de cand s-a intamplat pentru ca viata merge mai departe si nu am timp sa-mi plang de mila prea mult. Dar aici am gasit aceste fete minunate care au trecut prin situatii asemanatoare si daca mai apare intre timp cineva, trebuie sa o sustinem.
Apropos, am vazut ca in strainatate exista site-uri speciale de suport pentru fete care pierd sarcini, este extraordinar in acele clipe cumplite sa simti ca cineva este alaturi de tine!
Va pup pe absolut toate.

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Bubulina, eu incerc sa fiu optimista... dar dupa atatea esecuri e putin mai dificil; dar mai e si luna viitoare, nu-i asa? Mai e intotdeauna si luna viitoare...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetelor, ieri nu am apucat sa scriu. Din pacate aseara a venit si CM si am avut o stare foarte proasta. M-a cuprins disperarea, am inceput sa ma gandesc ca mai am putin si implinesc 30 de ani si copilasul se lasa asteptat. Sotul imi spune ca ma gandesc poate prea mult la asta si ca ar trebui sa ma mai detasez un pic. Dar cum sa fac asta, cd doar o singura data pe luna pot spera sa se intample minunea??? Nu inteleg, am ramas o data insarcinata fara nici un fel de tratament, de ce nu se mai poate intampla din nou?? As da orice sa traiesc din nou bucuria aceea…

Andreea C

Mergi la inceput

Ralu, am citit povestea ta si ma gandesc cata durerea ai trait. Eu cred ca daca iti doresti atat de mult inca un copil, trebuie sa treci peste frica. O noua sarcina si implicit un copil iti vor da forta necesara sa treci peste acest necaz. Asa cum ai zis si tu, trebuie sa lasam totul in grija lui Dumnezeu. Numai el stie ce planuri are cu fiecare dintre noi.

Nadia, esti in aceeasi situatie ca si mine. Si eu ieri tot in ziua a 29 a eram. Vad ca avem per fertila cam in acelasi timp. Asteptam luna viitoare!

Laura, de abia astept sa ne spui ca esti insarcinata! Si sa repair net-ul, ca sa ne tii la current. Prin cate ai trecut si tu, meriti sa fii fericita!

Ileana, foarte emotionant punctuletul tau. Sa creasca mare si sa fie sanatos!!!Si eu nu cred ca niciuna dintre noi se poate supara pentru bucuria ta, dimpotriva. Asa ca, sa ne mai arati punctuletul si peste o luna.

Gabi, ne bucuram ca esti bine! Sa treaca timpul cat mai repede si sa treci la treaba!

Bubulina, inainte de chiuretaj aveam ciclu la 30 de zile, iar dupa a scazut perioada, cam la 25, 26 zile. Acum vad ca revin incet, incet la perioada dinainte. Luna viitoare vom numara zilele impreuna

Flavia, bine ca ai fost la doctor, poate te-ai mai linistit. Macar acum stii ca poti incerca sa ramai din nou. Sper sa se rezolve problemele cu dereglarile hormonale!

Cristina, Lariana, sper sa va bucurati cat mai repede de o noua sarcina. Poate asa, durerea vostra se va mai estompa putin, ca de trecut nu cred ca va trece vreodata. E bine ca esti asa oprimista, Cristina. Eu ma gandesc mereu cum va fi cd voi ramane din nou. Cum o sa-mi inving temerile??? Ma gandesc ca o sa vreau sa merg la ecografie in fiecare zi, ca sa fiu sigura ca totul e in regula. Imi va fi destul de greu, cred.

Mi a, pumnii stransi tare pentru tine!

Va pup pe toate si astept vesti. Laura, ma gandesc la tine, sa iasa testul pozitiv!

Andreea

Mergi la inceput

Ileana, am uitat sa te intreb ceva. Crezi ca, daca problema mea este endometrul prea subtire, Maca ar putea ajuta? Stiu ca este indicat ptr fertilitate, dar totusi eu nu am probleme cu ovulatia. Crezi ca ar putea fi eficient?

Andreea

Andreea C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by andreea16

Fetelor, ieri nu am apucat sa scriu. Din pacate aseara a venit si CM si am avut o stare foarte proasta. M-a cuprins disperarea, am inceput sa ma gandesc ca mai am putin si implinesc 30 de ani si copilasul se lasa asteptat. Sotul imi spune ca ma gandesc poate prea mult la asta si ca ar trebui sa ma mai detasez un pic. Dar cum sa fac asta, cd doar o singura data pe luna pot spera sa se intample minunea???
... As da orice sa traiesc din nou bucuria aceea…

Andreea C

Andreea, te inteleg atat de bine. Parca as fi citit randuri scrise de mine...sau parca ai sti exact ce simt eu si ai scris tu. Hm! Hai, iubita, capul sus! Mai asteptam 2 saptamani, ne punem pe treaba si apoi, peste inca 2 venim amandoua aici cu vestea maaaare de || sau +.
Te pup! Fii tare. Eu ultima oara am ramas gravi dupa tratament cu radacina de maca-maca, cumparate (capsule) de la un mag. de medicamente naturiste. Daca vrei sa incerci... nu stiu. Da-i o cautare google si vezi ce crezi despre maca.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bubule noua ne e scris sa ne luam de manutza cand vom fi iti zic eu uite vezi te astept si pe tine..eu acu sunt z13 prestam prestam dar peste o saptamana trebuie sa te apuci si tu

laura azi e ziua cea mareeeeeu abia astept sunt sigura ca iese II

ale ma bucur mult ca gandesti atat de pozitiv si incerci sa dai uitarii pierderea sarcinii ...e un lucru bun si ajuta mult optimismul pentru sarcina urmatoare...macar cand ramai sa intri sa ne dai vestea

andreea si nadia nu fiti suparate o luati de la capat si gata luna asta poate ve fi cea norocoasa

INGRID

Mergi la inceput