Durerea unei pierderi de sarcina (6)
Raspunsuri - Pagina 10
blueeyes2003 spune:
Laura asteptam rezultatul testului care cu siguranta este II
Cristina ma bucur ca esti bine si de luna viitoare te apuci de treaba serios!
Andreea, Nadia,Bubulina nu fiti triste,acum trece timpul si vine perioada fertila si apoi ne anuntati fericite vestea cea mare!
Nushulica, Mi_a spor la prestat! Sa fie cu noroc luna aceasta!
Flavia noi numaram impreuna luna aceasta,nu? Si tot impreuna vom da vestea cea mare!!!
Va pe toate si sper sa fim cat mai curand -dutze!
MIRELA
Vivela spune:
Ale, eu ma bucur pentru tine, daca ai reusit sa treci peste ce s-a intamplat inseamna ca esti o persoana puternica.
Ce bine ar fi daca noi toate am reusi, asa cum a facut Ale, sa “uitam” un pic prin ce-am trecut. Sau sa incercam cel putin sa ne mutam centrul atentiei noastre de la ce a fost catre ce va fi de aici incolo. TREBUIE sa fim optimiste, trebuie sa lasam trecutul sa plece, n-are nici un rost sa il tinem legat de noi, pt ca altfel ne atragem fara sa fim constiente o stare negativa perpetua pe care, daca ne-o dorim inconstient in viata noastra, ne va urma tot timpul.
Eu cred ca ar trebui sa deschidem ochii si sa ne bucuram din toata inima de ce avem: suntem tinere, suntem sanatoase, suntem frumoase si cu certitudine o sa vina si bebeii.
Poate am luat-o eu razna, dar cred ca la noi bebeii intarzie un pic sa apara numai pt ca noi trebuie sa mai rezolvam ceva cu propria noastra persoana.
Eu, desi a trecut fff putin de cand s-a intamplat nenorocirea, am tras cortina catre trecut. In filozofia mea de viata, lucrurile, bune sau rele nu sunt intamplatoare.. Ele se intampla cu un rost, ca sa invatam cate ceva din ele. La mine, personal, cred ca s-a intamplat pt a-mi da seama de ceea ce imi doresc cu adevarat in viata, am avut o perioada destul de tulbure si mi-a fost f greu sa imi clarific unele sentimentele. Acum e totul f limpede, dar se pare ca asta a fost lectia mea .
Desi ma feresc sa dau sfaturi, imi permit totusi unul, care nu are cum sa faca rau nimanui: faceti ordine in viata voastra si totul o sa fie exact asa cum va doriti.
Lariana, Mi_a, va doresc sa aveti taria de a lasa trecutul in urma..
Blueeyes, Ileana, Flavia, Cristina un pt voi.
Laura, eu cred ca o sa fie bine. Vedea-te-am la odisee odata !!!
Va pup pe toate.
Gabi
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by Vivela
Eu cred ca ar trebui sa deschidem ochii si sa ne bucuram din toata inima de ce avem: suntem tinere, suntem sanatoase, suntem frumoase si cu certitudine o sa vina si bebeii.
[...] lucrurile, bune sau rele nu sunt intamplatoare.. Ele se intampla cu un rost, ca sa invatam cate ceva din ele.
Ai foarte mare dreptate! Cu siguranta toate fetele care au trecut prin aceasta grea incercare trebuie sa gandeasca asa si sunt sigura ca multe dintre noi deja au reusit sa treaca peste tot ce este rau. Trebuie sa fim pregatite atat fizic cat si psihic pentru a incerca sa ne implinim visul de a deveni mamici
MIRELA
Laura Ioana spune:
Fetelor am facut testul dimineata la 6,30 si a iesit negativ Inca mai sper, ptc azi e Z 27 si ciclul ar trebui sa vina sambata. Nu mai fac alt test decat daca imi intarzie. Uffff! Multumesc ca mi-ati tinut pumnii, dar inca nu le dati drumul ca sambata e Pana atunci sper sa rezolv cu netu'.
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
blueeyes2003 spune:
Laura iti tinem pumnii in continuare! Ai sa vezi ca sambata nu va mai veni CM si atunci vei face testul si va fi II din prima!
MIRELA
Vivela spune:
Fetelor care ati avut sarcini oprite in evolutie, dupa ce s-a intamplat necazul, ce analize vi s-a dat sa faceti? Medicul meu mi-a spus ca nu e cazul sa fac nici un fel de analize acum, ca vestigatiile amanuntite incep abia dupa ce pierzi 3 sarcini .
Eu vreau totusi sa fac analizele pt listeria,rubeola s.a. (ca nu apucasem sa le fac). Nici nu stiu daca vreau sa gasesc aici raspunsul la ce s-a intamplat, dar daca analizele sunt bune, oricat de detasate am fi, tot avem impresia ca stam cu sabia lui Damocles deasupra capului.
Am tot citit ca unele fete iau tratament de sutinere cu progesteron,recomandat de medic, bineinteles. Dar daca eu nici nu stiu cum stau cu progesteronul, si nici nu fac nici o analiza, n-am de unde sa stiu daca as avea nevoie sau nu.
Stiti cumva, exista "semne" ale lipsei de progesteron? Eu am CM relativ regulat, la 30-32 de zile si in cantitate destul de mica. Ca sa imi iau si problema asta de pe creier, spuneti-mi si mie ce analiza se face si cand (a cata zi de la CM).
Va pup.
Gabi
ileana_marius spune:
Flavia multumesc mult. Si eu sper sa va aduc putin optimism pt ca se poate sa reusesti. Nici eu nu am ramas usor prima data, apoi pierderea bebelusei cand nu ma mai asteptam si acum am reusit sa raman destul de repede ceea ce pt mine e de neasteptat. Sunt f increzatoare ca va fi bine, sper ca Dzeu nu are alte planuri.
Ma bucur ca nu ai o problema mai grava, sper sa se rezolve cu acele sangerari. Si incearca oricum nu se stie niciodata, poate ovulezi...
cristina_ana Ce de vesti bune. Succes atunci sa fie din prima.
bubulina1, andreea16 multumesc mult. Sper ca luna viitoare sa aveti cele 2 liniute.
andreea16 sincer nu prea stiu daca e bun sau nu pt asta. Eu stiam ca am ceva probleme cu ovulatia de la prima sarcina si am zis sa incerc ceva natural. Dar sunt f multe discutii pe tema asta pe forum, o sa ma mai uit si eu, dar din pacate stau prost cu timpul.
Azi am dat de traducerea fiselor mele din spital si m-am apucat sa citesc. Am vazut (nu vazusem pana acum) ca la ultima eco mi s-a facut aceea eco Dopper (sper ca am scris corect), dar dobitocul ala de dr. nu a vazut ce trebuia, s-a uitat numai la cordon, nu si placenta.
Iar m-a apucat asa...sa ma duc sa ma
Ma gandeam ce o sa fac daca nimeresc la un control la el? (merg la aceelasi spital pt ca vreau sa ma opereze acelasi dr.)
Ileana 7+
my baby
Laura Ioana spune:
Offfff mi-a venit ciclul si mor de ciuda Sunt suparata tare, dar sper ca luna viitoare va fi bine, desi am inceput serviciul si e stresant
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
ellis spune:
Pentru Vivela - trebuie sa faci analize dupa oprirea din evolutie, altfel risti iar, si stiu ce spun pt ca la fel mi s-a spus si mie, iar la a doua sarcina oprita din evolutie am facut urmat analize:
-FSH(ziua 3), progesteron si prolactina(ziua 21)
-rubella, lysteria, cmv si toxoplasmoza - apucasem sa le fac in timpul sarcinii
- la spitalul coltea:APTT, INR,ATIII, PC, PS
- ac anticardiolipina, ac antibeta2GPI- institutul cantacuzino
-analize genetice - PCR pt factor II si factor V, cariotip cuplu
Insa cu toate aceste analize facute, luna trecuta am ramas insarcinata din nou, am facut tratament de sustinere si ieri mi s-a pus diagnosticul pt a treia oara - oprit din evolutie - mai nou descoperindu-mi-se un sept uterin; asa ca Dumnezeu cu mila Lui, cand nu e sa fie , nu e, dar nici nu cred ca trebuie sa stam cu mainile in san si sa asteptam o noua trauma; oricum sunt socata ca asa ceva ar fi trebuit sa se gaseasca de la bun inceput, adica orice medic ar trb sa investigheze mai intai cauzele anatomice si apoi listoiul cu analize;
Gata, ca m-am lungit prea mult, dar dupa experientele avute...
tuturor fetelor
Ellis
cristina_ana spune:
Offf, Laurica, te cred ca esti suparata! Dar o sa vezi ca maine deja o sa te simti mai bine si or sa revina sperantele! Gindeste-te ca mai ai 10 zile si o iei de la capat. Si sa ma iei si pe mine cu tine la mamici in octombrie, ca e tare frumos acolo!
Ileana, nu are sens sa te mai superi pentru ce a fost. Tu acum ai motive sa fii cu adevarat fericita. Incearca sa te bucuri de perioada aceasta, fii optimista si vesela si ai sa vezi ca la anul un bebelus frumos si sanatos o sa-ti zambeasca si o sa-ti faca viata minunata!
Ellis, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intimplat. Si septul asta uterin poate fi remediat cumva? Din cauza asta ai pierdut sarcinile?
Mirela, tu cind trebuie sa faci testul? Sa iti facem galerie!
Cristina
POZE