Durerea unei pierderi de sarcina (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Eu am 2 teste negative la activ si nici urma de ciclu. M-a durut ieri burta si credeam ca gata, si cand colo cucu. Eu cred ca dupa chiuretaj m-am dereglat, eu aveam inainte ciclu la 26-27 zile, azi e deja ziua 29. Voua vi s-a intamplat asa ceva?

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Multumesc fetelor pt urari.
Mirela probleme cu capul (dureri) am de cativa ani. Durerile ma tin cateva zile si nu trec cu nimic. Am sperat ca in sarcina o sa treaca, dar nu a fost asa, la prima sarcina am avut pana la 5 luni, apoi nu am mai avut probleme. Dupa sarcina au reaparut si vad ca si acum cu noua sarcina am. Eu sper sa nu ma mai tina asa mult ca data trecuta. In rest nu am nimic, nici greturi, nici , doar ca merg des la baie.
Vivela ma bucur de vesti bune. Tripleti sa fie atunci
nushulica sper sa aveti si voi parte curand de poza cu punctuletul. Cel mai mult m-a emotionat cand a spus ca este "viu" (varianata engleza).
Laura nu iti face griji de simptome, eu nu am nici acum, poate asa e a 2-a sarcina. Eu sper din suflet sa fie II.
lariana in primul rand bine ai revenit. E adevarat, am avut doar 4 luni de la cezariana cand am ramas. Dar eu incercam de la vreo 2 luni ca mie mi-a spus ca pot incepe dupa primul cm. Mi-a spus ca pot naste natural si ca singurul risc este sa se rupa operatia. Astea mi-a dr care m-a operat, acum nu am ajuns inca sa discut despre asta, sa treaca primele 3 luni de sarcina si mai vedem. Plus ca asta e aici in Norvegia, in tara nu prea stiu ce se aplica. Important e ca nu trebuie sa astepti 2 ani, asta e sigur, nici macar 1 an.
cristina_ana multumesc. Astept de la tine vestile bune de la dr.

Ileana 7+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

a venit CM aseara...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Bubulina, nu-ti pierde speranta. Mie, cand am ramas insarcinata mi-a iesit testul din prima zi de intarziere - se vedea f palid a 2-a liniuta, dar prietnei mele i s-a pozitivat abia dupa o saptmana de la intarziere, si acum are un super bb de 2 ani si 2 luni. Asa ca eu zic ca trebuie sa speri in continuare. Iar daca nu va fi sa fie luna asta, tot nu trebuie sa te dezamagesti, va veni cu siguranta f curand.
La fel si pt Nadia. Nu fii dezamagita, asteptarea iti va fi cu siguranta rasplatita.

Eu ce sa mai zic, sunt in prima zi dupa chiuretaj si mai am de asteptat. Asa ca nu pot nici macar sa sper sa ajung sa imi fac un test de sarcina vreo 2 luni si ceva de aici inainte .
Fetele, poate ma treceti si pe mine in listuta: sarcina oprita in evolutie, motiv necunoscut (inca) la 6 sapt si 4 zile, despre care am aflat la 8 sapt, adica pe 13 sept. (nu stiu cum calculati voi data pierderii sarcinii,eu zic 13 sept, pt ca pentru mine asta a fost ziua cea neagra).
Va pup pe toate si capul sus, trebuie sa fim tari pt ca bebeii sa se hotarasca sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fetelor, v-am citit dar n-am mai scris ca nu eram bine si nu vroiam sa incurc pe aici.....

in primul rind ileana, mi-au dat lacrimile de bucurie cind ti-am vazut poza cu punctuletul tau!!!! sanatate multa, si eu am avut dureri de cap cu sarcina, si imi curgea singe din nas mult in primele 5 luni, ei zic ca e din cauza hormonala si ca e normal!din punctul meu de vedere, ma bucur de fiecare data cind scrii, ca-mi da speranta, curaj, si aduce o nota de optimism la subiectul asta trist.

della draga mea, iti multumesc f mult ca te-ai interesat ptr mine, si celorlate fete care mi-au spus sa merg la medic, ieri dupa ce v-am citit am pus mina pe telefon si m-am dus la medic. ce mi-a spus : asa cum ma asteptam eu, luni seara nu am mai singerat n-am mai avut nimic.....si mi-a spus dupa ce s-a uitat la ecografiile mele de dupa chiuretaj ca nu are cum sa fi ramas ceva, si ca aveam deja hemoragie, sau febra, etc, a zis ca si daca nu ar fi fost bine facut chiuretajul atunci la o saptamina cind am avut hemoragia aia violenta de-am crezut ca ma curat, as fi eliminat, si daca nu, eu am luat 3 zile citotec(dimineata si seara) + antibiotice 7 zile, si atunci sigur am eliminat tot ce e, cind am fost la alt medic dupa chiuretaj si am spus ca poate nu e bine facut chiuretajul mi-a zis ca oricum nu e recomandat inca unul atit de repede, si ca cu citotecul asta elimin ce e. acuma dr mea, mi-a spus ca as avea hemoragii tot timpul daca ar fi ceva, ar fi un miros urit, si as avea dureri, etc. pe cind eu nu am hemoragii, si atunci am intrebat bine bine ,dar atunci de ce tot singerez inca in afara perioadei de ciclu, dar totusi in jurul ei.....si mi-a spus ca eu avind operatie pe unul din ovare, la mine functioneaza mai greu totul, si ca inca nu m-am reglat hormaonal dupa sarcina, si cum am avut si nodulii la sini, am dereglari hormonale, si de acolo vine problema, ca nu am hemoragii ci doar singerari, rezultatul a fost ca mi-a zis ca pot incerca sa ramin gravida, dar ca ea crede ca ciclurile astea ale mele sint anovulatorii, si ca daca problema persista si luna viitoare facem teste de hormoni. acuma va zic sincer am vrut s-o cred, e una din prietenele mele cele mai bune, si stiu c-ar face orice ptr mine, si ca daca nu stie ar intreba pe altii, in fine am mare incredere in ea. merci mult della inca o data, esti tare draguta ca ai intrebat de mine la doctorita ta.sper ca ti-a trecut viroza, si eu sint obsedata ca nu fiu racita cind sint gravida, si mai ales ca puiul meu merge la gradi nu am de ales, ca el vine cu multe boli si virusi........dar daca pe tine te securizeaza asteapta pina in aprilie.

ralu imi pare tare rau ptr tine, suferinta mea e nimic pe linga a ta, aici cind ti se rup membranele tre sa nasti in urmatoarele ore, din cauza infectiilor.......iti doresc sa fie bine data viitoare.o prietena f buna de-a mea a nascut prematur la 8 luni si i s-au rupt membranele, si era atit de mica fetita, si au pus-o la incubator, si a luptat intre viata si moarte in primele 2 saptamini, si eu insistam sa nu renunte la alaptat, ca ea, fiind mica nu putea suge, dar s-a muls si i-a dat din seringa+biberon in prima luna, si acuma e tare bucuroasa ca n-a renuntat la alaptat, ......sanatate si curaj la copilasii tai, sa treceti peste asta, e o mare incercare, curaj mult!

adreea, laura, sper sa fie testele pozitive!

laura, nici eu nu am avut simptome, la primul am facut testul la o saptamina dupa ce trebuia sa-mi vina ciclul, si cu al doilea, nici un simptom, pe parcurs m-au durut sinii si aveam greturi, dar asta pe la 7 saptamini........

gabi, ma bucur ca ai trecut cu bine peste chiuretaj, uite mie mi-a zis medicul 1-2 cicluri sa astept, acuma sint la al doilea si am sa incerc luna asta, asa ca asteapta putin sa te refaci, sa ai ciclurile si va fi bine a doua oara, ai sa vezi.

bubulina, eu , dupa prima sarcina am avut ciclu la 26 zile, si acuma dupa a doua sarcina al doilea ciclu mi-a venit la 30 zile,

nadia, imi pare rau, dar lasa ca uite o sa numaram impreuna poate luna viitoare!

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Fetelor imi cer scuze dar nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris timp de 2 luni.Cine e Barbye?Ce s-a intimplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna fetele...

Laura m-a intrebat de ce nu mai scriu aici, daca m-am suparat... Nu, nu m-am suparat...

Doar ca durerea pierderii sarcinii mele s-a estompat mult. Am incercat sa uit... In mare parte pot sa spun ca am reusit. Nu ma mai gindesc la ce a fost, sint prinsa in viltoarea incercarilor... cind sus, cind jos, cind ma bucur, cind pling...

Dar pentru bebelusul meu pierdut nu mai pling... Nu sint insensibila, dar consider ca am terminat cu asta. Va ramine mereu in sufletul meu si vor ramine si sentimentele din acea perioada, dar pentru a putea merge inainte, trebuie sa nu ma mai uit inapoi...

Va citesc, stiu prin ce treceti, sint alaturi de voi, ma bucur sau sufar, dar nu mai poci sa zic nimic .

Astept sa ramin insarcinata din nou si sa inlocuiesc nostalgia cu bucurie "in direct". Ceea ce va doresc si voua.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, sunt fericita!
Am fost la doctor si mi-a zis ca sunt f.bine, pot sa ma apuc de bebe cit mai curind. De fapt mi-a zis ca pot de luna asta, dar tocmai ce a trecut perioada de ovulatie. Ma oftic ca nu m-am dus la control de saptamina trecuta, poate acum eram si eu cu bebe in burtica. Si fibromul meu a scazut la 1,5 cm (de la 6 cm cit ajunsese in timpul sarcinii). Asa ca acum nu mai am nici un motiv sa-l amin pe bebe.

Laura, iti tin pumnii pentru maine dimineata. (daca mai ai rabdare pana atunci ).
Vivela, ma bucur ca ai trecut cu bine peste chiuretaj. Si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani, urmata de chiuretaj si nici la mine nu a fost asa rau cum credeam. Intr-adevar, e important si cum se poarta doctorul, si al meu e un scump! Tu poti sa te apuci de bebe dupa primul CM, nu trebuie sa mai astepti,pentru ca sarcina ta era f. mica.
Lariana, iti tin pumnii cu sotzul, sper sa-si fi revenit si sa fiti si voi fericiti. Eu cred ca ai suferit destul, e timpul si pentru ceva bun in viata ta! In nici un caz nu cred ca e cazul sa astepti doi ani dupa cezariana. Auzisem ca ar fi bine cel putin 6 luni, dar dupa cum vezi Ilenutza noastra a ramas dupa 4 luni, deci se poate.
Nadia si Bubulina, nu fiti triste, ca luna viitoare o sa fie cu noroc. Si vin si eu cu voi la mamicutze!
Flavia , Mirela, Ale, Della, Nushulica, si cu voi vreau la mamicutze luna viitoare!!! Sa fim toate impreuna!
Ale, si eu simt cum pe masura ce trece timpul mi se estompeaza durerea pierderii sarcinii trecute. Bineinteles ca nu o sa-l uit niciodata pe bebele meu, dar acum nu ma pot concentra decit la sarcina viitoare. Simt eu ca de data asta o sa fie cu noroc.

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Ale si Cristina Ana , va invidiez daca simtiti ca durerea se estompeaza . La mine , chiar daca au trecut atatia ani, e ca un jar care mocneste , chiar daca deasupra are o pojghita ce pare stinsa. E de ajuns sa sufii putin pt. ca "flacarile "durerii sa se arate din nou..De cele mai multe ori , atunci cand sunt f f suparata dintr-un oarecare motiv , imediat imi aduc aminte de tot ce s-a intamplat , chiar daca nu are nici o legatura cu supararea mea Psihologii spun ca durerea datorata pierderii unei persoane sau despartirii de i persoana trebuie sa treaca in 6 luni -1 an . Ce depaseste , se inscrie in sfera patologicului. Oare sunt bolnava?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Draga Cristina am vazut pozele si iti spun ca o sa fii o foarte frumoasa graviduta.Merita sa ne luptam ,sa speram pentru a ni se implini visul.Sintem oarecum apropiate in ceea ce priveste necazul nostru.La mine nefericitul eveniment a avut loc pe 12.06.Pentru mine luna iunie nu mi-a adus decit necaz si durere.Mi-e greu sa uit,sa nu ma gindesc zilnic ,sa nu pling.Imi imaginez cu ar fii fost daca ar fii trait. Parca traiesc un film care la un moment dat se rupe,ma lovesc de realitate si doare al naibi de rau.

Mergi la inceput