Durerea unei pierderi de sarcina (6)
Raspunsuri - Pagina 7
blueeyes2003 spune:
Cristina_ana iti tinem pumnii pentru maine sa vii cu vesti bune!
Si eu am avut mari emotii cand am fost la dr. dar mi-a spus ca sunt bine si putem sa incercam din nou si atunci au disparut toate emotiile.
Cu siguranta esti bine si te vei apuca serios de proiectul
Suntem alaturi de tine!
Lariana bine ai revenit! Sper ca esti mai bine!
MIRELA
lariana spune:
BRAVO FETELOR!Ma bucur nespus de mult pentru voi,sa va dea D-zeu sarcini usoare si copii sanatosi.Ma bucur mult si doresc bafta si celor care asteapta...Cind ma gindesc cit mai am si eu de asteptatMulti pupici tuturor.
Vivela spune:
Fetelor, am scapat, vie si nevatamata din povestea cu chiuretajul de care ma ingrozeam. A fost destul de neplacut, dar nu groaznic. Doctorul meu, dragut cum il stiam, a incercat sa-mi limiteze suferinta cat a putut, l-am simtit alaturi de mine - ceea ce e mare lucru, cred. In toata nebunia asta, am aflat si o veste buna, ca am un col super bun pt sarcini, ca e tare incapatanat in a sta inchis (el a "negociat" destul de mult pana a vrut sa se deschida si s-a inchis instant cand a terminat treaba). Eu cred ca ma apuc de tripleti, in conditiile astea, ca trebuie sa profit .
Ieri dimineata am facut chiuretajul si pana azi nu am sangerat nici o picatura iar durerile de dupa au fost mai mici decat la un ciclu obisnuit. Asa ca ma consider din punctul asta de vedere o norocoasa.
Mi-a zis sa astept 3 luni, dar eu cred ca n-o sa am rabdare. In plus, imi spusese ca termenul asta e mai mult pt refacerea psihicului decat a uterului, care se reface f usor. Iar eu, daca o sa ma simt bine in continuare, cred ca o sa ma reapuc peste vreo luna de proiectul bb.
Ileana, ma bucur pentru tine, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si noroc pentru bebeul tau.
Va pup pe toate si astept si eu cu sufletul la gura in fiecare zi sa dati de veste ca sunteti . Asa ma conving si eu ca sperantele noastre nu sunt desarte si dorninta noastra de a avea bb se implineste.
Gabi
blueeyes2003 spune:
Gabi ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si nu ai suferit foarte mult(fizic,bineinteles)
Ai dreptate,e mare lucru sa simti ca este alaturi de tine si incearca sa-ti limiteze suferinta atat cat poate.Si mie mi s-a zis ca am colul inchis si lung si asta este bine pentru ca sunt cazuri in care daca este deschis trebuie cerclaj sau Doamne fereste,pierzi sarcina.Dar se poate intampla ca un col inchis sa se deschida in timpul sarcinii sau va ramane asa?
Si eu stiam ca trebuie sa astepti macar un CM pentru ca uterul sa se refaca si daca esti pregatita psihic poti sa te apuci de treaba!
Bafta!
MIRELA
lariana spune:
Fetelor,la cit timp dupa o cezariana pot incerca din nou?Deoacamdata am 3luni de la operatie.Am aflat ca pot naste normal dar conditia e sa fie bb mai mic de 3500gr si dupa o perioada de cel putin 2 ani.Este adevarat oare?
Laura Ioana spune:
Ileana ce frumoooos e punctisorul tau Sa creasca mare si sa va bucure Si eu sufeream de dureri de cap in sarcina, cica sunt normale in primul trimestru
Lariana ma bucur ca esti bine. N-ai mai trecut de multisor pe la noi si kiar ma ingrijorasem (stiam ca ai ceva probleme cu jumatatea)! Ileana a ramas graviduta la 3 sau 4 luni de la cezariana, asa ca sigur si la tine e OK
Z 26 Asteptarea asta ma omoara Nu simt nimic, doar uneori, usoare dureri de burtica. Sanii nu ma dor si cand ii verific sunt in stare sa ma ciupesc, numai sa simt ceva durere
Andreea, Nadia care-i treaba cu testele?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
nushulica spune:
laura cand faci testul?? si bubulina??candddd?? ca nu mai am rabdare
ileana ce amintiri mi-ai trezit cu "punctuletzul"tau
INGRID
Laura Ioana spune:
Nushulica cred ca maine fac testul pe care deja l-am achizitionat, in caz de ceva va anunt
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
lariana spune:
Doamne ce sentiment frumos ne trece cind spunem:sint insarcinata... Ileana e adevarat ca nu ai anul de la cezariana?Cum te simti, ce a spus dr,etc,etc.Fetelor m-am rugat la Dumnezeu cind am nascut sa-mi traiasca copilul dar nu a fost sa fie, acum zic ca poate e mai bine asa caci poate se chinuia.Jumatatea mea sta la mumasa deocamdata, am considerat ca e bine sa ne separam o vreme,adica pina miine seara.Sper ca in aceste 3 luni sa-i fii revenit mintea la cap.Va pup si cit mai multe liniute roz ....
lariana spune:
Am uitat ca mai aveam o rugaminte la voi.Sa ma introduceti in acea lista ca am nascut la 35 de saptamini,trebuia cam pe 24 iulie 2006.Ileana nu ma uita cu raspunsurile....