Durerea unei pierderi de sarcina (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ralu prin cate ai trecut!!! Imi pare foarte rau si cu siguranta o noua sarcina iti va da putere sa mergi mai departe!
Am auzit de multe cazuri in care inf. cu candida si streptococ B au dus la pierderea sarcinii.Dar tie nu ti s-a spus ca ai colul deschis si ca ai infectie?
Daca imi permiti sa-ti dau un sfat,mergi in continuare la dr. Nayel si ai sa vezi ca totul va fi bine data viitoare.Trebuie sa gandesti pozitiv si sa ai incredere in Dumnezeu ca nu va mai lasa sa se intample asa ceva!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by andreea16

Fetelor, dragutelor, nici o veste inca. Adica CM nu a venit pana acum, iar eu nu am repetat inca testul. Mai astept un pic. Inutil sa va spun ca ma duc din 10 in 10 min la baie sa verific…

Si eu verific la fel...
Fetelor, ziua 29... testul inca nu l-am facut, de fapt am facut unul sambata dar nu a aparut nimic, probabil era prea devreme; poate mai fac unul azi sau maine. O sa va spun rezultatul, normal. Sper sa fie + (Clear Blue arata + sau -) si sper din suflet de data asta sa fie ok.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

Nadia iti tinem pumnii sa ai pe test + sau II Asteptam rezultatul!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

am scris un mesaj kilometric si a disparut

Netu' meu nu merge si va scriu de la servici, asa ca pot intra doar dupa amiaza.

Ralu e ingrozitoare experienta ta! Majoritatea doctorilor sunt niste nenorociti si nu au pic de respect pt viata oamenilor!!!! Data viitoare va fi bine cu siguranta, kiar daca va trebui sa faci cerclaj si sa stai in pat!

Adela multa sanatate si nu-ti face griji: o viroza nu pune in pericol viata lui bebe

Andreea ceva noutati?

Eu sunt in Z 25 si nu am nici un simptom Sunt cam suparata pe treaba asta

Sa vad daca rezolv cu netu' acasa si mai vb, daca nu, ne 'vedem' maine dupa amiaza

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

andreea16 acum imi amintesc ca ai mai scris despre asta. Maca se ia 20 de zile/luna din prima zi a cm, nu mai stiu exact cate pe zi (3-4), dar asta scrie pe cutie. Eu nu am mai apucat sa iau dar cred ca merita incercat.
cristina_ana nu ai mai trecut pe la noi. Mai e un pic pana in octombrie. Succes la medic sa primesti numai vesti bune.
Ralu nu stiam prin ce ai trecut. Imi pare rau. Nu mai am cuvinte...cosmarul tau a durat mai multe zile decat al meu...

Parca nu mai imi vine sa scriu ceva despre mine sa nu supar fetele mai tare dacat sunt, dar am promis ca vin cu vesti de la eco. Ultimele 2 zile am avut o durere de cap groznica si nu m-am ridicat din pat. Azi m-am simtit bine si am fost la eco si am primit poza cu punctuletul. Nu i-am auzit inima, dar a zis ca bate si e bine. Mi-a facut fisa si mi-a luat sange pt analize. Nu mai intru in detalii, dar am fost f emotionata.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eiancu/detail?.dir=/429ere2&.dnm=a6c5re2.jpg&.src=ph
tuturor si astept vesti bune si de la voi....

Ileana 6+
my baby

Mergi la inceput

Ileana ce emotionant!!! Iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina super usoara si un bebe sanatos!
De ce te-a durut capul? Sa nu stai asa cu dureri ci sa mergi neaparat la medic pentru ca atunci cand aud de dureri de cap in sarcina... Sper sa nu fi fost nimic important.
Imi imaginez ce emotionata ai fost! cand l-ai vazut pe bebe!
Ma bucur ca atat tu cat si bebe sunteti bine!
Nu ai greturi,varsaturi sau alte neplaceri ale sarcinii? Ce bine!!!

Laura imi pare rau ca nu-ti merge netul pentru ca ti se simte lipsa pe aici
Nu fi nerabdatoare pentru ca vor aparea si simptomele de sarcina in curand!
Eu sunt Z 8!
pentru toate fetele!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ileana, tare dragut punctuletzul tau. Itzi doresc sa creasca mare si sa te bucuri de el! Eu va citesc in fiecare seara, dar nu prea am mai scris, recunosc, pentru ca vin atit de obosita de la serviciu incit nu mai sunt buna de nimic. Eu la serviciu nu am acces la net, asa ca nu va pot scrie in timpul zilei. Dar de citit va citesc ZILNIC, sunt dependenta de site-ul asta. Si te rog mult de tot sa nu ne parasesti, adica sa scrii in continuare si aici, pentru ca noi te iubim si ne bucuram pentru tine din tot sufletul. Si tu ne dai tare multe sperante ca vom reusi cu toate pana la urma.
Eu pana maine cind ma duc la doctor o sa tot o tin intr-un stres.Nu stiu ce ma fac daca imi da vreo veste proasta. Dar sper sa fie bine. O sa va scriu maine mai mult
Pupici!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Buna fetelor.Iata ca dupa 2 luni de zile mi-am facut si eu aparitia in asteptarea unor vesti bune,dar vad ca lista creste,creste ceea ce e foarte dureros.Sint in urma cu toate dar poate pe scurt imi poate spune cineva daca se afla vreo fericita printre noi... Multa sanatate tuturor si ceea ce va doriti.

Mergi la inceput

Lariana, bine ai revenit!!!
Vestea buna e ca Ileana e gravidutza!!!!! Si alte citeva fete asteapta vestea cea buna zilele astea!!
Tu ce mai faci? Esti bine?

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Si Arthurana e gravidutza!!!!!

Cristina

POZE

Mergi la inceput