Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Iar pe pag. 2? Scuze ca nici eu nu am scris de 2 zile.

Andreea felicitari pentru vedeta ta mica! Spune-mi te rog unde pot vedea si eu poza castigatoare?

Nadine mii de felicitari! Ai curaj!

Anis off, off .. tare greu e cu copilas bolnav, daca mai ai si burtica ... Dar ce dintoasa e Anis! Maaaama! Bianca abia are 6.

Azi i-am catarit. Bianca are 8700g si 72cm, Rares are 10800g si vreo 78-79cm (se foia de numa-numa, ca pe metru era un pui desenat si trebuia sa imi arate "pui,pui .. hushshiii").

Ma duc ca am un interviu cu o bona, la o agentie. sper sa fie bine.
Mai intru mai tarziu.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Andreea, multa sanatate lui Tudor.
Si Alex este racit, ii curge nasul si a facut rosu in gat, in plus stau sa-i mai iasa doua masele si vreo 2-3 canini. Nu ma lasa sa ma uit. Asa ca de ieri ii dau antibiotic.
In rest este vesel, nu-i tace gurita toata ziua. Merge (fuge) toate ziua prin casa si afara, de mancat mananca destul de bine. A invatat sa deschida usile si sa treaca peste praguri si nu-l pot scapa o clipa din ochi ca . Ii place sa danseze, are cateva melodii preferate si cand vede vidoeclipurile se opreste din ce face si se pune pe dansat. Este asa de scump , daca te pui in fata lui te da la o parte ca sa poata sa se desfasoare.
Sa va spun cum ne intelegem: Danonino este danan, banii si banalele sunt ba, cocosul este coco (cand vede cartea Punguta cu doi bani arata pe coco), aduce acasa jucariile de la nepotul sotului . A adus un pistol si il indreapta catre noi si zice pac. Ma mir cate intelege si stie la varsta lui, dar sunt convinsa ca si ai vostrii copilasi sunt la fel.
Mai face si zice multe, nu-mi mai aduc acum aminte.
Intru rar, dar scriu multicel. Sper sa mai am timp sa imtru si sa pun si poze noi.
si sanatate la toti copilasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Laura, Pisicut, multumim!
Laura, uite link-ul. http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=baby_star
In poza asta i-au taiat putin din cap .
Poza initiala o gasesti la staruri in devenire, la copii 1-2 ani.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Intru si eu putin de tot si mai revin dupa ce-l culc pe praslea.

Albinutzza- pupici multi lui Luca sa-i treaca repede durerea si sa iasa odata maselutele buclucase care nu lasa baiatul sa doarma!

Anis- multa sanatate pt Ingrid, sa scape repede de problemele la burtica!!!!! Si sa iasa odata toti dintisorii sa va lase si pe voi sa dormiti!!!

Emanuela- pai program de somn... Mario de ex se trezeste dim la 7-8, papa lapte, se culca iar vreo ora si ceva, si apoi se mai culca dupa supa (pe la 3 si ceva) si doarme 2-2 ore si jum, dar azi de ex, s-a trezit la 9, nu a mai vrut sa doarma oricat m-am chinuit, si s-a culcat pe la 2, cu chinuiala si s-a trezit la 17.30 tras de el...... Sper sa nu mai faca asa sau sa-l tina programul......

Fug acum ca am treaba, intru mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Andreea off si voi..sper sa scapti cat mai repede.Cred ca ai dreptate ..cu feritul in perioada eruptiei dintilor.

Eu m-am trezit azi si cu tensiune f mica, 10.3, am tras-o pe ciocolata calda de mi s-a acrit, dar ma simt ceva mai bine.

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Hai sa va zic ceva dragutz.
Ma plimbam cu Ingrid in parc si vine o fetita de aproape 4 ani..3 ani jumate cum zicea ea..si ma intreba :"da de ce aveti burtica asa mare?", eu tac..ca nu stiam ce sa-i zic...ma gandeam oare ce i-o fi zis parintii, chestii de alea cu barza...etc Ea vine si ma mangaie pe burtica si zice," e un bebe acolo ,nu? "eu zic "da"...si ea zice..."stiu ca si eu tot la mami in burtica am crescut"...

Vai..a fost asa dulce ,m-a dat gata..

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Tudor are bronsiolita. Din nou! Avem acelasi tratament din primavara. Il chinuim din nou cu inhalatii. Nici nu mai stiu ce sa zic. Ne-a dat sa facem si analize, pentru ca se spune ca cei care fac bronsiolita de cel putin 2 ori pana la 2 ani au risc crescut sa fie astmatici. De trebuie sa facem IDR, imunograma si inca ceva, nu mai retin.

A, si f. interesant e ca ma ia si pe mine o raceala. Eu credeam ca adultii nu iau racelile de la copii.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Nadine,felicitari si tie.
sanatate multa puilor si mamicilor

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc tuturor pentru gandurile frumoase!
Om trece noi si peste asta!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Off, andre-ea...sper sa fie doar bronsiolita si atat.Stiu e greu..ca doar am tras-o si noi.Cum Dumnezeu vine toamna si incep si problemele ..off

AniS 22+

Mergi la inceput