Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
multa sanatate lui ingrid.
eu n-am trecut prin enterocolite insa din ce-am citit prin carti astia zic ca au ajuns la concluzia ca nu tre sa tii regim drastic la copil numai cu supa de morcovi. ca-i trebuie ceva mai consistent gen orez cu legume si carnita de pui.
ce de dinti are ingrid...hai ca in curand o sa-i iasa toti si o sa se linisteasca. si tu la fel.
oricum la cat de bine mananca ea o sa-si revina repede.

albinutza,
a mea se scoala de obicei pe la 6-6.30. dar inca mai are zile cand se trezeste si la 5. sau chiar 3-4 daca o doare ceva. eu daca nu reusesc s-o adorm la loc in 15-30min ii dau lapte. pt ca am ajuns la concluzia ca, chiar daca nu se trezeste de foame, in timp ce se foieste prin pat i se face foame. si mie mi se intampla daca ma trezesc noaptea si nu mai am somn. si dupa ce-i dau lapte adoarme f repede. si cand se trezeste apoi din nou ii dau mai putin ca tot nu mai bea asa de mult.
uite chiar acu 2 nopti s-a trezit si a mea la ora 3.30 urland (cred ca o durea burta ca a mancat niste porumb copt - n-am vrut sa-i dau dar a urlat ca vrea) si am linistit-o, a ras 170ml lapte si s-a culcat la loc pana la 7.
in general daca eu cred ca plange de la dinti ii dau cu gel pe gingie si adoarme in 5 min la loc. daca nu adoarme trec la operatiunea lapte.

fetelor,
a aparut un supliment cu retete de copii al revistei mami. are si articole interesante despre nutritie.

am si eu o intrebare la voi: ai vostrii cand si cat dorm? a mea inca doarme de 2 ori pe zi. 12-14 si 16.30-18. daca nu doarme inainte de masa de pranz e tare maraita la masa. as vrea sa aiba doar un somn ca uneori nu mai vrea sa doarma dupa-amiaza si ii pica ochii in gura seara la baie.

in alta ordine de idei: ieri am inceput operatiunea spalatul pe dinti. ne-am spalat toti trei si a fost f fun i-a placut mult. deja a prins miscarea si e f incantata.

mamica de maria, 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Anis,in primul rind muuuulta-multa sanatate printesei tale si tie multa putere!
Vroiam sa te intreb ce fel de apa folosesti la Ingrid?Poate faptul ca i-ai schimbat apa pentru ceai sau prepararea laptelui i-a daunat la burtica.E doar o parere,pentru ca eu am tras-o cu Mihnea de la apa de izvor si de atunci ii dau doar apa plata!
de la noi!

Nadine,FELICITARI !Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina usoara si uin bebe sanatos !

Albinutzza,FELICITARI pentru maseluta si sa iasa repede sa nu-l mai necajeasca!Eu mai folosesc la Rares glicerina cu anestezina din farmacie.Deocamdata am scapat;au iesit primele 4 ,sa vedem cit de repede au sa apara si celelalte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Anis, eu am remarcat (si mai ziceau si alte fete) ca se prind imediat virusii de Tudor in perioada cand ies dintii. Cred ca le scade imunitatea. Tudor a avut de fiecare data rosu in gat, si de cand stam mai mult pe langa copii si ne jucam si cu jucariile lor a racit mai rau. Cred ca trebuie sa ii ferim mai mult in perioadele astea. Acum e clar o epidemie ceva ca am auzit multi copii bolnaviori. Sanatate multa micutei! Tu n-ai gasit pe nimeni sa te ajute? Stiu ce rau e cu copil miorlait care vrea numai in brate si numai la "MAMAAA!".
Apropo, mai stiti ca ma plangeam ca zice numai tata? Acum as da orice sa il mai aud zicand si tata. Dar nu, mama e in top. Vrea numai la mine, se joaca numai langa mine, m-a omorat.

Tudor e racit destul de rau. La pranz ma duc la dr. Stanciu sa vedem ce e exact. Tuseste urat, ca atunci cand a avut bronsiolita. Sezonul asta zicem pas la Baby expo. Desi primesc pe mail tot felul de lucruri interesante: amprentele mainilor in ciocolata, picturi pe fata, clovni si baloane. Ce s-ar fi distrat Tudor! Off! El sa fie sanatos!
A, am primit pliantul lor si am vazut ca au un cupon pe care daca il prezinti joi dimineata completat intri gratuit (primele 200 persoane).

Felicitari fotomodelului Teo! Fotogenic baiat are mama! Cine a facut poza?

Va pup! Si va urez sanatate ca-i mai buna decat toate!

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Felicitari Nadine pentru burtica!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Emanuela, merci pt sfaturi sunt bine venite. Sper totusi sa fie maselutele si sa treaca rpd. Am sa incerc si cum zici tu. Sa vedem cum se va prezenta la noapte.

Anis, sa ne dai de veste ce ti-a zis dr.

Andreea la fle si voua, sanatate si sa speram ca nu e rau

Eu vineri ma duk la baby expo, cred ca dim, dar nu cred ca-l voi lua pe Luca. Abia astept, ca in primavara am fost cu concursul si am fost super agitati, n-am vazut nemek

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

, daca ai cu cine sa mergi, ai putea sa il lasi pe Luca la locul de joaca si tu sa te plimbi pe la standuri. Eu asa as fi facut daca nu era racit.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Felicitari micutei vedete!!! Bravo TEO!!! La cat mai multe premii! Acusor ma bucur tare mult pentru voi! Sa va traiasca!

Anis si Andreea, multa sanatate puiutilor, sa le treaca repede si sa fie la fel de vioi si mancaciosi ca inainte

si eu cred ca e de la maselute, pupam falcutele lui Luca
Chiar ieri ne jucam cu baloane de sapun si mi-am amintit ca am vazut acu ' cateva zile poze cu Luca si el parea tare incantat de balonase

Nadine, sarcina usoara si bebelus sanatos! Pai taci si nu spui nimica? deja esti in sapt. 15
Suntem 3 gravidute in grupa de martie-aprilie, foste iulie-aug 2005 Gia deja stie ca ascunde in burtica o fetita.

Simona, multumim

Emma se mai vaita de dinti noaptea, dar spre bucuria mea s-a trezit doar de doua ori azi-noapte, dupa o luna de trezit de 50de ori pe noapte
I-au iesit cele 4 masele intr-o luna si acuma sta sa mai sparga un dinte, sper ca cei 4 canini si ultimile 4 maselute sa iasa dupa 18 luni, sa mai faca si ea o pauza, ca mor de mila ei cum se vaita si duce manutele la gurita

Pupici,

Katink

Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Multumim mult pentru felicitari, fetele!

Nadine, felicitari pentru burtica! Se inmultumesc burticile! Mai ca imi faceti pofta !

Anis, Andre_ea, multa sanatate puilor. Cum ziceam, si Teo e infundat in nas, dar numai noaptea. Dubios. Maine mergem la pediatru. Eu sper sa nu fie ceva cu urechile. Prea se trage de ele.
La varsta asta mai poate face bronsiolita? Mai suiera noaptea, dar nu din piept. E mai mult ca un sforait.

Si eu vreau sa ma plimb putin printre standuri la Babyexpo, dar nu cred ca reusesc vineri. Avem si concurs si premierea. In plus, nu merge nimeni cu noi din familie. Toata lumea lucreaza . Cred ca mai dau o fuga si in week-end. Vreau sa-i iau un sac de dormit. Poate asa sta intr-un fel invelit. Acum mai merge, dar ce fac la iarna? Nu e chip sa stea invelit. Cand era mai mic bagam paturica sub el, dar acum se muta de la un cap la altul al patului.
Sa vedem ce mai luam.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

PREZENT! si noi cu intarziere.
Nu v-am scris de multa vreme din lipsa de timp. La inceput au fost muraturi, compoturi si zacusca. Apoi m-am imbolnavit si doua zile nu m-am ridicat din pat. Norocul meu este ca am un ingeras de baiat care s-a jucat singurel, venea in pat langa mine cand ii era somn si nu facea galagie. A fost greu dar a trecut. Si acum lucram la casa si cat a fost cald am stat pe afara.
la copilasii bolnaviori sa le treaca repede.
Felicitari mamicilor insarcinate, va admir ca aveti asa curaj, multa sanatate va doresc, bebelusi sanatosi, frumosi si mancaciosi.
Dania multumim de site-uri .
Mamini, La Multi Ani pentru frumoasa Sofia! (cu intarziere)
Andreea, felicitari si sanatate lui Teo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Anis, imi pare rau ca Ingrid este bolnavioara. la amandoua sa treceti peste asta cat mai repede.
Nadine bine ai revenit. Felicitari pentru burtica, sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios. la Anais sa se faca bine.

Mergi la inceput