Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Nadine, felicitari pt. burtica! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Multa, multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Acusor, am pus linkul cu fotomodelul pe prima pagina, la Teo . Nu te superi, nu? trebuie sa ne mandrim cu trupa noastra .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

andre-ea sanatate multa puiului mic. Cred ca e cumplit. Eu multumesc lui Dumnezeu ca am copii asa de sanatosi. In 15 luni i-a curs lui rares de 2 ori nasul ate 5-6 zile si a avut dearee acu o luna, iar bianca mi-a facut niste reactii mai urate la vaccinuri si o alergie la niste cereale. Pot sa zic ca ai mei nu stiu ce inseamna sa iei medicamente.
M-am cutremurat ieri cand am vazut in parc doua fetite gemene cam de 5-6 ani, foarte frumoase, dar care nici capul nu puteau sa si-l tina bine. Le tinea cate o persoana de sub umeri, suspendate aproape in aer si faceau cativa pasi impleticiti, fara sa isi lase greutatea corpului in picioare. Mi s-a strans inima in piept si am multumit din nou ca mie mi s-a dat un dar asa de minunat.

Va spuneam mai devreme ca am un interviu cu o bona. Am fost mai dimineata la o agentie, am spus ce caut si a sunat atunci, pe loc o tanti care a zis ca ok, vine sa discutam. cand a venit la interviu, era deja montata de acasa sa refuze job-ul. Ca e prea greu, prea mult efort si prea mare responsabilitate. Ca ea vrea numai un copil de care sa aiba grija. Cand i-am povstit care e tehnica pe care o folosesc la scos copii afara cand sunt singura, a facut niste ochi si o mutra la mine A zis ca ea nu ar putea asa ceva. Ma rog .. ideea e ca nu o sa fie usor sa gasesc pe cineva dispus la efortul asta. Mai mult ca sigur ca nu ma pot intoarce din octombrie la munca.

Nu am avut timp de poze, dar am pus 5 filmulete noi-noutze.
Le gasiti aici:
http://dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20060918&ctime=093308
Daca dati volumul mai tare (calitatea inegistrarii lasa de dorit), puteti auzi pe ficioru'miu cum spune "pui" si stranuta "a-ciu" . Si fara alte artificii tehnice, se poate vedea fii'mea care se ridica singura in picioare la gardutz (poate o sa radeti, ca ai vostri fug de luni bune, dar ea abia de 3 zile face lucrul asta) si se aplauda singura, ca ea gaseste in aproape orice lucru pe care il face un bun motiv de ovatii si autoapreciere.

Noapte buna si vise frumoase la mamici, tatici si ingerasi

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca tot bantui singura pe aici la o bucata de noapte, in loc sa ma bucur ca am copii cuminti care dorm si sa profit, mi-am amintit sa va spun cateva dume scoase de soacra'mea.
Eu l-am intarcat pe Rares la sfarsitul lui iulie. Dupa ce m-am intors de la Piatra, el nu a mai avut nici o tentativa sa suga. M-a surprins odata cand ma schimbam si a venit fuga-fuga, dar a pus obrajorul pe san si m-a luat dragastos in brate (m-a busit plansul instantaneu, binenteles). Va dati seama ca dupa 3 saptamani nu mai aveam strop de lapte. La 2 zile dupa ce m-am intors la copii, soacra'mea la telefon intreaba daca ii mai dau sa suga (stia f. f. f. bine ca eu plecasem in Piatra o saptamana ca sa-l intarc). Ii zic ca nu, ca doar l-am intarcat. La care ea: "Ei, mama ... eu stiu .. dar nu il chinui?! Mananca ceva? (stia inca de cand eram la Piatra ca Rares se apucase de baut lapte la bibe fara problema la 2 zile dupa plecarea mea)" Adica eu imi chinui copilul si mai bine sa-i dau sa suga ( nu ca ar fi avut ce).

La inceputul lui septambrie, cat am fost la mare, copii au ramas in continuare la mama mea. Ne-am intors la ei dupa o despartire de 2 saptamani, a fost o intalnire lacrimogena ( eu de emotie, Bianca ca nu il mai recunostea pe taica'su pe care nu-l vazuse de o luna si a apucat-o plansul ca cine e nenea care o ia in brate, Rares alintandu-se si guduranduse in toate felurile). Toata ziua aia Rares a vrut numai cu mine, numai la mine in brate, cu nimeni altcineva. Suna soacra'mea spre seara, sa se intereseze care-i treaba cu nepotii ei. Din intamplare raspunde maica'mea care, intrebata cum a fost intalnirea, ii zice ca ei i s-a parut ca cei mici au facut mai urat ca atunci cand l-am intarcat pe Rares. La care vine replica socrosenie: "Vai, nu care cumva sa-i de Laura iar sa suga!" (asta la o luna jumate dupa ce il intarcasem).
In caz ca nu v-am spus pan acum, ea e profa de sport. Vine sambata pe la noi, vaicarandu-se ca ce orar aiurea are. Luni 5 ore, marti 3 ore, .. etc. Ca are ore dupa masa, ca vaaai, in 2 zile termina la ora 17 (precizez ca pleca la scoala in zilele alea la 12/13). Azi imi zice ca sa vad cum fac, ca astia mici ai mei au un program de somn/masa cam nasol din punctul ei de vedere si ca mai bine sa-l schim, in functie de orarul ei . Adica daca ea termina orele la 15 - 16, copii mei sa nu doarma (cum fac acum), ci sa fie treji, dormiti si hraniti, ca sa-i scoata ea la plimbare. Adica pt o ora cat sta ea cu ei, eu sa stric tot programul pe care si l-au facut in jumate de an. Plus ca ei sunt invatati si dupa masa vor in parc, sa mearga pe jos, sa se joace (ceea ce ea in nici un caz nu poate face singura), nu sa stea in carutz.

Offf... m-am intins o gramada. Scuze macar acuma pot pleca la somn, ca m-am "racorit", am mai spus si altcuiva ce soacra am.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am revenit si eu!

Andre_ea- sanatate multa lui Tudor, sa treca repede raceala! Si succes la dr!

Albinutzza- ai mare dreptate! Si eu m-as duce sb singura si sa ma duc duminica cu Mario numai pt concurs dar stiu ca e nasol rau cu locurile de parcare..... Mai vad eu ce fac pana at, dar as vrea sa ma uit si eu pe acolo ca sunt tare multe lucruri de care am nevoie si ma gandeam ca poate gas pe acolo..... Succes la noapte cu bondarasul! Somnic usor!

Katink - spor la dintisor sa iasa repede si apoi...pauza binemeritata pe care ti-o doresti!

Acusor- poate suiera pt ca nu poate respira pe nasuc? Mario macar cand era racit noapte respira bine pe nasuc, nu stiu sa explic de ce, ziua era mai infundat, si cand se infunda noaptea se trezea si tb sa-i pun iar picaturi... Iar cu invelitul, si Mario se dezv tot timpul dar am obs ca at cand e frig in camera si ii e si lui frig sta invelit pana la gat pana dim... Pe mine ma intereseaza aparatori de pat ca pe astea pe care le am s-a urcat cu picioarele si s-au rablagit rau de tot! Pupici si sanatate multa, sa va treaca repede ca vineri aveti multa treaba!!!!!!

Pisicut- felicitari pt asa copil cuminte si tie multa sanatate!!!! la mine, cand sunt bolnava... parca at vrea Mario mai mult in brate si sa se joace cu mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Multumesc pt felicitari!

Noi nu stim inca sexul, abia in noiembrie!Sanatos sa fie, Doamne ajuta!

Laura, tu cred ca esti mai curajoasa decat mine. Sunt niste scumpici gemenii tai!
Am invata-o si eu pe Anais sa-l mangaie pe bebe, si cand ii spun ma mangaie pe burtica. E o dulce!
Merge de 2 saptamani, dar are zile cand ii e teama si imi ia mana.
I-au mai trecut mucusorii si azi a fost mai bine! Dar totusi mananca f putin!

Sanatate tuturor copilasilor!

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003

Mergi la inceput

Laura- felicitari pt dimensiunile puilor mari!!!!!! Si tie mult succes la interviuri, sa gas pers pe care o doresti!!!! Este adevarat ca e mult mai greu la 2 copilasi dar poate ai noroc! Eu iti tin pumnii!!! Am vazut si filmuletele, nu stiu de ce zici ca nu se aude bine, la mine s-a auzit perfect si cu sonorul dat incet... Am vazut puii superbi!!!! blondini si ce se mai iubesc ei...L-am vazut pe Rares vorbaretul, parca ar fi frate cu Mario la aruncat cu jucariile pe jos si dupa tipa dupa ele..., cum da din cap ca nu si cum se da cu capsorul de pat...(eu la inc am crezut ca e ceva in neregula cu Mario dar m-am mai linistit acum) si a fel se vaita si el, cu mana in cap si se si aplauda ca Biencuta frumusica! Am vazut-o si pe Bianca care inchide ochisorii cum intinde rares manuta spre ea, si cu se ridica ea pe patut! Si nu-ti mai face probleme ca nu merge, fiecare copil are ritumul lui... Mario se ridica pe patut de la la 7 luni si jum dar de mers nu merge decat tinut de manuta, si ce sa-i fac???? Asta ca sa nu mai vb ca nu papa nici pe departe de cum o fac puii tai!!!! care sunt f f f f f f dulci si frumosi si intradevar esti o mamica norocoasa si fericita! Pupici multi pt tine si gemenasii blonzi!!!!

Pisicut - sanatate multa micului dansator! Si felicitari pt progrese, spor la dintisori sa iasa fara dureri mari! Asa este, la varsta asta inteleg lucruri care noua nici nu ne-ar trece prin cap ca stiu ce inseamna..... Pupici! Asteptam cu interes poze cu plimbaretul!!!!

Anis- sanatate multa si ai mare grija de tine si de puiul mic din burtica! Super povestea din parc, sunt asa dulci cand iti trantesc cate o faza din asta!!!

Andre_ea- acum am citit si continuarea! Imi pare tare rau ca sunteti iar bolnaviori si tb sa faceti atatea analize..... Sanatate multa si lui si tie, sa va treaca repede de tot!!!!!! Iar cu luatul de la copii, si eu am luat o raceala de la Mario si am facut o forma mult mai urata decat el...... Sper sa nu fie cazul la tine ca are mare nev de tine sa fii langa el! Sanatate!!!!

Mergi la inceput

Laura- am citit si pov despre soacra.... Imi pare rau ca este asa, a mea nici pov sa vina sa stea vu mario, nu ca mi-as fi dorit, dar este si ea un specimen.... despre care nu pot spune decat ca sunt in culmea fericirii ca am scapat!!!!!! Cu lapticul voiam sa te intreb ce ai facut cand l-ai intarcat pe Rares, cum ai facut sa nu mai ai adica? Ca eu l-am "intarcat" pe Mario la inc lui Iunie, ca am facut o otita urata si a tb sa iau antibiotice, oricum nu mai aveam decat 40 ml pe zi, ca eu i-am dat de mic laptele meu muls si completare bibe, si inca mai am putin! Nu ma deranjaza, nu ma doare si nu am simtit nimic niciodata dar daca storc tot mai curge putin si ma nelinisteste oarecum... Dr de fam mi-a zis at sa iau 5 aspirine pe zi 3-4 zile si ca nu voi mai avea si desi am facut 2 cure din astea...degeaba! Multumesc mult si succes cu socrele minunata, sa nu mai aveti parte de faze din astea... pupici si noapte buna!!!

Mergi la inceput

Nadine- sanatate multa sa va treaca repede raceala si sa pape fata bine! Si tie bebe sanatos!!!!! (oricare ar fi sexul lui!) Pupici multi!!!!

Azi m-am suparat si eu pe Mario, s-a rasfatat rau de tot, si pt ca nu i-am dat tel sa se joace (mi-a mai stricat 2!!!!!) a luat telecomanda si a dat cu ea de pamant si e inutil sa va mai spun ca la cum a trantit-o acum sta desfacuta..... Si asa ca m-am suparat rau pe el, l-am certat si nu am mai vb cu el, si i-am intors frumos spatele! daca nu a plans si s-a jelit cu sughituri!!!! Si venea si tagea de mine si ma mangaia doar-doar ma indupleca! Si mie imi venea sa-l smotocesc si sa-l pup pana il albesc dar atunci se rasfata si mai tare.... Asa ca am strans din dinti, l-am pus in tarc si am plecat de langa el, si dupa ce s-a mai vaicarit un min a inc sa se joace acolo si sa vb in legea lui.... Dar toata seara m-a mangaiat si s-a "dat bine" pe lg mine sa nu ma mai supar pe el.... E o figura... dar s-a rasfatat rau de tot si nu stiu ce sa mai fac cu el cateodata... Sper sa treaca si sa inteleaga cand va fi mai mare ca nu e frumos ce face....

S-a facut tarziu acum asa ca plec si eu la culcare! Noapte buna tuturor!!!! Somn usor si vise placute!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Andre_ea multa sanatate lui Tudor. Daca ai fost cu el la Stanciu stai linistita ca il pune repede pe picioare.

Cuscra pupam nora dintoasa si frumoasa si burtica lui mami care trebuie sa aiba putere.

Katink felicitari ptr burtica si pupam fetele.

Mamini pupam fetele.

Si bineinteles pupam toate mamicile si super bebelusii de la acest capitol.

Mergi la inceput