ce stiti de Teo?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

A cam facut gafe multe, oare noii ei sefi nu s-au suparat?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Si mie mi se parea ca prea era rasul ei. Avea ceva pe constiinta.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pe langa faptul ca a lasat clar sa se vada ca vrea inapoi la PRO si ca realizeaza ca a facut o prostie...a mai si gafat.
Cea mai tare mi s-a parut faza cand Turcescu i-a citit mesajul de la cineva care se intreba ce studii are, ea a bagat-o cu facultatea in fata, "filologie se numea pe vremea mea" (cu accent pe filologie) ca in secunda urmatoare cand Turcescu a intrebat ce limbi a invatat si ea a zis araba-engleza, el a intrebat daca se pricepe la araba si ea raspunde "absolut deloc". Stiu ca exagereaza....dar de ce se mai lauda cu facultatea in care nu a invatat absolut deloc materia de baza?

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

si?si? pana la urma ce face?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

cica in plan personal: s-a maritat, iar in plan profesional: e director de programe la televiziunea romantica. http://www.atac-online.ro/monden504/Teo-s-a-casatorit-in-secret.htm

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

quote:
Cea mai tare mi s-a parut faza cand Turcescu i-a citit mesajul de la cineva care se intreba ce studii are, ea a bagat-o cu facultatea in fata, "filologie se numea pe vremea mea" (cu accent pe filologie) ca in secunda urmatoare cand Turcescu a intrebat ce limbi a invatat si ea a zis araba-engleza, el a intrebat daca se pricepe la araba si ea raspunde "absolut deloc". Stiu ca exagereaza....dar de ce se mai lauda cu facultatea in care nu a invatat absolut deloc materia de baza?

Eu de aici am inteles ca a fost intrebata si a raspuns la intrebare, nu ca s-a laudat.
Apropos, Aissa, tu ce facultate ai facut?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

bine ca nu mai face emisiunea aia de doi bani la ptotv. prea erau numai vedete de-o vara, si foarte rar din cele adevarate. pacat de ea, ca poate mai mult! deci, succes in noul job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Parca a negat in emisiunea lui Turcescu ca s-ar fi maritat!!! Eu asa tin minte! Acum cine poate sti adevarul. O fi vrut sa-si tina viata ei privata departe de ochii lumii.

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Teo e la carcotasi acum... de fapt e unul din carcotasi , in locul lui gainusa... care e plecat in state..ca a castigat nu stiu ce viza..si e plecat cu familia...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

^Chestia asta cu carcotasii cred ca e la caterinca... Asa se prostesc ei cand unul are o problema. A mai fost o chestie de genul asta mai demult. Saptamana viitoare o sa revina Mishu.

Mergi la inceput