ce stiti de Teo?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

m-am bucurat sa o vad pe Teo la Carcotasi (unul din Carcotasi). chiar imi era dor de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

off si on-topic:

1. chiar credeti ca e la mishto faza cu plecatul lui Mishu in State?
2. e posibil oare sa vina Teo definitiv la Carcotashi sau poate la Prima cu o emisiune proprie? stitzi ceva?
3. cine asculta KissFM: ce melodie e aia pe care o dau carcotashii cu Base ? e facuta de ei sau o cinta vreo trupa ? e disponibila pe net ? o are cineva, va rog ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Teo1970 e www.carcotasii.ro/carcomunitate/viewtopic.php?t=4156&start=615" target="_blank">aici pe forumul carcotasilor .. in josul paginii ultimul mesaj a pus cineva un link pt melodia de care intrebi.. vezi daca e ce cauti .. eu nu prind carcotasii si deci singura bucurie e sa ma mai uit pe site-ul lor din cind in cind ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

a renuntat ea la protv-cam fortat ce-i drept, dar acum are un contract de 1 mil dolari pe an ca director la romantica, asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Eu nu cred ca-i da cineva asteia 1 mil dolari pe luna sau cum spunea cineva, 50000/luna.Poate pe luna, nu pe pamint. Sau pe an. Da cine-i asta draga, Angelina Jolie? Astea-s zvonuri aruncate de posturile de televiziune, ca adica vezi Doamne ce bine le merge si cum isi permit ei sa-si plateasca angajatii.
Aici un prezentator super cunoscut de televiziune, care face emisiuni in fiecare dimineata de cite 3 ore are in jur de 200000 lire sterline/ an. Si asta se intimpla in UK nu in Romanica. Sa fim seriosi. Nu cred o clipa cucurile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

si mie mi se par cam exagerate sumele car se vehiculeaza. Nici aici prezentatorii nu castiga atat dar in tara...

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Voua nu vi se pare ca s-a mai ingrasat?

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Unde mai apare? Nu am mai vazut-o de mult timp si chiar mi-e dor

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cica o sa fie gazda la revelionul de la Realitatea Tv, cel putin asa scria in ziarul de ieri. Si mie mi-e tare dor de ea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

de abia astept s-o vad iar la tv ,oriunde s-ar duce,ca mi-e draga tare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput