ce stiti de Teo?
Raspunsuri - Pagina 3
akella spune:
Las' ca Sarbu a infipt laleaua in branza, aducandu-l pe Brenciu in locul Teodorei Trandafir...
"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
felicia74 spune:
Yael mii de multumiri pentru link, ca oricum nu puteam urmari emisiunea la ora aceea din motive de bebeu care doarme. E beton!
Un fel de "nenea Sarbu, imi pare rau de ce-am facut, vreau inapoi, gata sunt cuminte!"
"Cu Protv-ul nu se bate nimeni"... "Am acceptat noul post ca sa am ce manca"... "o sa mai citesc si eu niste carti ca sa ridic nivelul intelectual al emisiunilor"...
Nu pare a se implica deloc in noul proiect, ea de fapt vrea inapoi.
diadaniela spune:
mie mi-e clar ca vrea inapoi la Protv.
cred ca ar face orice sa o primeasca Sarbu inapoi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
craciunitza spune:
A facut deja orice, ca s-o primeasca Sarbu inapoi.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
Victoria spune:
Mie imi place de ea, ca persoana, e spontana si desteapta...Sper, pentru ea, ca manelistii din emisiunile ei sa-i fi fost impusi si nu decisi de ea..ma rog. Si mie mi-a lasat impresia ca a cam facut aseara temenele pe preshul lui Sarbu, e clar ca a dat-o afara, insa si ea a plecat cu toata echipa...
Si nu, Brenciu nu mi se pare la fel de bun...E simpatic da...nu l-as vedea des...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
axia spune:
M-a dezamagit Teo in interviul cu Turcescu, parca avea un batz in....
Nu parea in apele ei. A dat de cateva ori cu mucii-n fasole.
Pacat !
Un pic de dreptate avea ca 50 % din audienta face firma.....Om vedea.
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Poze noi cu Tiberiu
Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
A facut deja orice, ca s-o primeasca Sarbu inapoi.
Poze
Adica? Vrem detalii
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
craciunitza spune:
A spus in emisiune la Turcescu, "este o sansa la un miliard sa ma primeasca Sarbu inapoi".
Victoria, a lamurit-o si pe asta cu manelistii, nu-i plac manelele, doar manelistii, cica-s oameni cul.
axia, si mie mi s-a parut la fel, ca veselia ei era fortata si totusi asta n-a impiedicat-o sa jigneasca cum numai ea stie.
Poze
axia spune:
Numa' esplicatii cusute cu ata rosie a dat.
Nu poa' sa zica adevarul si nici nu se pricepe sa o coteasca elegant si cu umor fin, caci putea.
E clar ca pentru 100 de motive nu vrea sa-l supere pe Sarbu (treaba ei de ce), dar de aici pana la pupat in dos in asa hal, e cam cale lunga, zic eu.
In fine, cum ziceam, m-a dezamagit.
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Poze noi cu Tiberiu
Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.