Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)
Raspunsuri - Pagina 11
atudor spune:
Adina, bine ai revenit !!!!!!!!!
Ai grija de tine si de bebe papusa, stai mai mult in pat; stiu ca si statul pe scaun dauneaza.
Ne bucuram enorm ca esti bine!!!!!!
Pupici multiiiiiiiiiiiiiii
Ana 33w cu
Raluca_u spune:
Adina ce ma bucur ca esti bine si ai revenit acasa. ai grija si cu statul pe scaun ca nu prea iti face bine.
Alex merci mult si ale tale sunt tare frumusele. Fetelor din Bucuresti, vedeti ca la Iana pe Titulescu au produse pentru bebei la reduceri 10 ron bucata - salotete groase, subtiri, pantalonasi si bluzite. unele mai au defecte - adica sunt cate putin patate dar eu am vazut din astea f putine restul sunt super. si calitatea nici nu se compara cu produsele romanesti.
Aveti grija la curatenie - vezi sters geamuri & co, rugati pe cineva sa o faca si voi stati mai cumintele. eu vorbesc din experienta ca am ajuns la spital dupa o sambata de curatenie. acum ma ajuta cumnata, nepoata pe care prind.
va pup si aveti grija de voi si de burtici.
Raluca 32 + cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
alexandra_25 spune:
Adinutza....ce ma bucur ca ai revenit...eram ingrijorata ca la ultimul sms nu mi-ai raspuns....lasa bine ca sunteti bine si oricum nicaieri nu e ca acasa....si mai ai un pic.......multi si nici nu stii cat de bucuroasa am fost cand ti-am vazut mesajul.....sa aveti grija de voi.......
alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
adinazot spune:
ATUDOR,RALUCA,MULTUMESC.ALEX,,am vrut sa iti raspund la mesaj,dar nu stiu ce am tot facut,am tot amanat,si am uitat,mi-a fost f rau 2 zile in spital,am avut un fel de gripa,cu febra 38,2 si transpiratii,dar am luat paracetamol si mi-a trecut.Cred ca de la curentul din spital,dimineata la 6 intra femeia de servici in salon sa curete pe jos si deschide geamul larg si usa LA FEL SI DUPA CE TERMINA UITA SA INCHIDA GEAMUL SI TE LASA LA 6 dimineata cu geamul larg deschis,ce cretine...scuzati expresia,te baga in boala,ce personal cretin in spitalul asta,trebuia sa ma ridic eu sau colega buimace de somn sa ne inchidem geamul...si multe altele...
Adina 31+Alessia
poze
Adina diverse
Ktrinel spune:
Adina, bine ai revenit si ai grija de tine!!
sanatate multa !!!!!!!
Ktrinel si Ana Julia 30sapt
danita spune:
Adina , bine ai venit home ...... !!! stiu prea bine cum e viata de spital ....am stat si eu in vreo 3 ture pe acolo ;) a trecut ! lasa-le in spate ! important e bb si tu ! Eu cred ca am ramas traumatizata psihic de tratamentul din spital ca tot mereu visez tot felul de "proceduri de tortura" ce trebuie sa mi se aplice si de aici incolo va explicati de ce ma uit la tv noaptea :) !
Bb al meu cam mult misca .... in carte scrie 90% din timp doarme parca la mine e invers , la voi cum e ?
pupici
D 28+
BeBelusca
Raluca_u spune:
Danita si eu i-am spus asta doctoritei si stii ce mi-a spus. tu cand dormi stai nemiscata?
si m-am linistit.
asa ca linistestete . bb e bine merci. daca nu misca sa te ingrijorezi.
Raluca 32 + cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
bulisor spune:
Adina bine ai revenit, de cate ori intram pe forum asteptam vesti de la tine cum ca ai venit acasa si ca esti bine, in sfarsit s-a intamplat. Ai mare grija de tine si de bebe, totul o sa fie bine.Bulisor24+Mara
bamboletta spune:
Buna seara burtici
Dupa cum stiti ieri am fost la cursurile LAMAZE vad ca RAMSAN v-a povestit cum a fost
Azi am fost la medicul de familie,m-a cantarit 74 kg,tensiunea 12.7 mia mai dat sa fac hemoleucograma,urina si VDR si cam atat
ALEXANDRA25-am vazut hainutele Mark imi place mult cele in cutie,sa le poarte sanatos
ATUDOR-si eu la fel patesc sunt tare uituca de cand sunt eu care nu uitam mai nimic acum sunt cu capul in nori
Am luat pt bebelina creme pt corp de la NIVEA si SANOSAN
RALUCA_U-am vazut si pozele tale cu hainute,dar ai cumparat nu gluma si sunt asa scumpele si dragalase mici
ADINAZOT-bine ai revenit ma bucur tare mult ca sunteti bine sa stai cumintica si sa ai grija de bebelina
Deci nu este voie sa spalam hainutele bebeilor cu lenor sau cocolino?
RAMSAN-te-ai facut grasunica m-ai intrecut eu am 74 kg
pupici pe burtici
bamboletta 31+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"