Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Atudor daca tot ai program administrativ (si eu am) ai grija cum te apleci!! Si asta da dureri de spate...

Corect este sa flexam genunchii, eventual sa ne sprijim cu palmele pe genunchi si sa nu ne aplecam din mijoc!
Sa dea DD sa se intoarca... are timp zic eu.

Ramona 32+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Ramsan...multumim pentru ca ne impartasesti si noua din cele invatate....eu chiar am nevoie de cateva ponturi...nu iti face probleme ca am inteles bine......
Fetelor....iar va apuca harnicia...stati cuminti...sa nu va obositi...

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Ramsan, nu prea ma aplec, aspiratoul il car dupa mine prin casa ca are ditai firul ; mai nasol e cu spalatul geamurilor (norok ca nu-s d'alea monstru si nu trebuie sa ma intind prea mult) si cu spalatul pe jos caci toata suprafata casei necesita sters cu mopu'...Poate ne da si tati o mana de ajutor (desi el trebaluieste prin curte mai mult).

Ana 33w cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Raluca...am vazut pozicile....ce frumoase hainutze ai luat...tu ai fost mai harnica...eu sunt de abia la inceput...:)

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelooor, eu la serviciu am niste zile infernale, de nu apuc sa termin ce am de facut deloc ... iar acasa sunt in santier si mai dureaza cam o luna si nu ma pot abtine, fac curat in fiecare zi, ca ma obsedeaza sa stau in mizerie...si a doua zi e si mai rau ... si ma culc super obo in fiecare noapte, al meu tipa la mine sa nu mai fac nimic, ca sunt inconstienta ... si NU MAI POOOOOT!

Pupicei, Ingeras 26+ Maya

Mergi la inceput

Ingerasa, scumpa, incearca sa nu te enervezi; eu stiu perfect ce inseamna, am fost cu casa in renovare 2 luni si jumatate timp in care nu stiam daca se mai termina sau nu ; abia de o luna ne-am mutat inapoi; simteam ca nu mai pot + ca dupa ce s-a terminattotul si a trebuit sa nemutam inapoi, nu mai gaseam in lucruri (nici acum nu m-am dumirit care pe unde sunt) - le tinusem in garaj in saci, imagineaza-ti...+ curatenie + aranjat...ce sa-ti spun. Tin'te tare, ai rabdare si nu te agita, nu face bine lui bebe.
Uite un mare pt tine

Ana 33w cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor , niste anunturi si niste surprize in emailul comun din yahoo va asteapta ! :)
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Am mai pus cateva pozici

http://new.photos.yahoo.com/aciorascu/#page1

Ana 33w cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Revin si eu dupa o absenta mai lunga, dar casa mea e vraiste. Si bineinteles ca acum cand am terminat de renovat si am toate lucrurile aruncate pe jos sau in saci, rudele toate au treaba sau pleaca care incotro numai sa nu ma ajute. Asa ca fac curat juma de ora, juma plang de nervi. De cand am cumparat apartamentul asta numai probleme. Mai nou nu pot folosi baia absolut deloc pentru ca e teava de scurgere infundata cu moluz de la nesimtitii de lucratori, iar vecinii de sub mine sunt niste dezaxati care nu ne permit sa o schimbam. Trebuie lucrat de la ei din baie si nu sunt de acord sub nicio forma ca si-au zidit usa de vizitare. Asa ca stam fara apa, sunt plina de praf si transpirata si de-abia imi tarasc burta de colo colo. Imi vine sa imi iau campii...Si eu care vroiam sa fie totul gata pentru bebita. Nu stiu pe viitor ce naiba masuri sa luam cu vecinii nebuni. Voi stiti cum se poate proceda cumva?

mayaione 33w si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dragele mele burtici!
Am revenit si eu dupa o absenta de 2 saptamani de stat in spital.In primul rand vreau sa va multumesc celor care mi-ati trimis mesaj si m-ati sunat,sunteti de nepretuit.Noi acum suntem bine,dar m-am cam speriat,am avut dureri si contractii pe care mi le-au potolit la spital,am stat 10 zile cu perfuzie de gynipral,f bun medicament si s-au stabilizat lucrurile,bb e bine,s-a intors cu caputul in jos,dar eu va trebui sa stau NUMAI in pat pana la nastere ca am colul deschis.Dar asta este,ma bucur ca mi-au dat drumul acasa pt ca la spital tare greu trece timpul,si e si f deprimant cu tot ce se intampla acolo,nu mai vreau sa stiu nimic.Acum am sa fiu din nou alaturi de voi.Ma duc s citesc inapoi,ca am ce...
va pup pe toate!!!!!!!!!

Adina 31+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput