Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
doradora spune:
roxana mie mi-a zis de la inceputul sarcinii sa nu folosesc irigatorul nici de frica. nu il folosisem nici inainte, deci nu m-a deranjat prea tare. asa ca mai bine sa nu il utilizezi.
chris 27+
alexandra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alexandra_25 spune:
Salut burtici.....azi m-am trezit mai devreme si primul lucru pe care il fac dimineata este sa deschid calculatorul sa va citesc....dar nu am avut timp sa va scriu....trebuie sa terminam camera in care vom sta cu bebe....noi nu avem camera separat pentru el....si am fost sa cumparam parchetul si asteptam mobila...asa ca agitatie mare...
Cred ca iar am intarziat si Miro..o fi deja pe drum....drum bun si sa aveti un weekend frumos...am vazut si pozicile si chiar ca ai fost harnicutza.......
Eu sunt cam inafara cu exercitiile pentru nastere....va invidiez ca voi aveti asa ceva....dar ma invatati si pe mine...nu?
Kokorina.....cand vrei detalii cu trimisul pozelor intreaba-ne...hai ca sunt curioasa....
Saryta.....multumim de incurajari...eu chiar am intrat in panica...cand vad cum trec zilele si saptamanile....
Roxana...si tie iti multumesc pentru incurajari...cand imi povestiti voi parca ma incurajez....sper sa fie bine...stii din ce cauza sunt asa?...aud tot felul de povesti care te infioara...si daca e pentru prima data tind sa le cred...pentru ca nu am de unde sa stiu...mersi inca odata.....
Nu mai sunt suparici....acum ca a-ti vazut hainutzele......probabil eram eu prea incantata fiind primele....si mai ales Mark va fi primul nepot..asa ca sa vezi tu ce rasfatat va fi...trebuie sa ma pregatesc de pe acuma....
V-am lasat...ma duc sa ma odihnesc putin ca iar ma doare bazinul....
alexandra 31 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
dolores spune:
alex foarte frumoase hainutzele lui mark
vad ca si tu ti-ai facut program pe ziua de azi...sa vedem pt maine ..
dolores 28+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
atudor spune:
Am inteles...deci fara balsam pt rufe, asta in primul rand.
Chiar asa, care sunt pozitiile corecte cand stam pe scaun? Auzisem ca trebuie sa stam cu spatele f drept, ceea ce-l incomodeaza pe bebicul meu, incepe sa dea suturi pe poarta; si....or exista exercitii sa-i facem pe cei mici sa se intoarca cu caputul in jos? Eu am inceput sa-i explic ca ar fi mai bine pt amandoi; acum nu stiu cat ma intelege
Iar mi-e somn, mai am luni si gataaaaaaaa, concediuuuu . Abia astept sa merg cu mama la cumparaturi.
Ana 33w cu
atudor spune:
Fetelor, ce ati mai facut bun de papa? Vine weekendul si-mi vine randul "la cratita"...ma gandeam la o supa cu galuste...ce ziceti?
Pupi
Ana 33w cu
ramsan spune:
Din ce urmeaza sa va spun nu faceti exercitiile pe care considerati ca nu le puteti face sau nu vi se potrivesc!! Faceti doar ce va place.
Dragelor pozitia corecta pe scaun este cu picioarele un pic cracanate (sorry dar asa trebuie), in nici un caz picior peste picior, si cu talpa pe sol. Si neaparat cu pernutza la spate.
Pentru ca bebe sa se aseze cu capusorul in jos am facut un exercitiu stand pe scaun cu spatarul inspre burtik (adik scaunul pus invers) iar in fata burticii se pune perna (nelipsita) si ne sprijinim pe spatar. Bazinul (pelvisul) trebuie sa stea lejer, nimic ca nu ne jeneze acolo. E usor. Alt exercitiu este stand asezata in patru labe cu capul aplecat incercand sa-ti arcuiesti coloana in sus (nu in jos) precum face o pisica nervoasa. Se tine arcuit pana numeri pana la 5 si relaxezi.
Un exercitiu de dilatare a bazinului este sa stai asezata in fund pe jos si cu picioarele incrucisate turceste. O alta varianta este cu talpile lipite una de cealalta, incercand cu mainile sa-ti departezi coapsele.
Exercitiile astea pentru coapse cica sunt f importante pentru ca ne ajutam si de ele la impins... si nu doar pelvisul trebuie ajutat sa se dilate.
Daca mai am idei, va mai spun... Va pup ca am de facut niste traduceri groaznice
Ramona 32+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
ramsan spune:
Desiree si eu ma plangeam ceva mai devreme ca am ajuns la pragul psihologic de 80 de kg... tu ai 16 eu 15, te ajung din urma sa stii
Ramona 32+
Rares
Ramona
danita spune:
Atudor raportez: ciroba de fasole verde , papricas ( ptr tov de camera) orez cu legume ptr mine, cornulete . ptr maine fac snitele cu cartofi ( cred ;) ) .
sunt obosita frantaaaaaaaaaaaaaaaaa cred ca ma duc la nani !
Dolores ...... ai facut o alegere buna sa schimbi dr ! important e sa simti si tu comod in postura de pacient ... oricum ptr dr noi suntem "un caz" .
pentru durerile de spate( coloana) ce faceti ?
pupici
D
BeBelusca
atudor spune:
Danita, saru'mana pt idei . Mi-am intrebat sieu sotul (sa nu spuna ca-l neglijez complet) si a zis ca ar manca ardei umpluti...ne conformam ca e weekend
Ramsan, multumim pt exercitii. Am notat Chiar o sa tin cont de ele, poate poate se intoarce bebe
Maine am program administrativ: . Sper sa nu exagerez totusi, acum am chef dar parca ma vad maine dimineatza cu ochii scosi si lenesa ...
Pupici burtici
Ana 33w cu
ramsan spune:
Pentru durerile de spate facem toate exercitiile pe care ti le-am descris mai putin cel cu statul pe jos turceste...
Si ar mai fi inca doua exercitii: unul sprijinita cu spatele de perete cu genunchii putin flexati si timp de 5 secunde incercam sa ne lipim mai bine spatele de perete (timp in care inspiram) iar la expirare relaxam spatele.
Se mai recomanda masajele dorso-lombare (de pus taticii la treaba) ca sa simta si ei ca au o contributie), dusurile cu apa calda, pozitia in pat culcata pe o parte cu pernutza intre genunchi sau sub unul din genunchi.
Ideea este sa la aplicam pe toate si la un loc dau rezultate.
Ramona 32+
Rares
Ramona