Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua burtici!

Miro asa cum spunea Lavinia intalnirea de aseara a fost asa de familiarizare dar am invata si lucruri utile cum ar fi pozitia corecta pe scaun, cum sa ne ridicam de pe scaun, cum sa ne ridicam de jos, cum sa facem bebele sa se aseze cu capusorul in jos cu ajutorul diferitelor pozitii (relaxante nu din alea imposibile), cum sa folosim mingea pentru musculatura pelvisului si a coapselor.
Am invatat sa ne relaxam si probabil ca sambata vom invata sa respiram corect in timpul travaliului.

Daca vreti sa venim cu detalii despre toate astea, va rugam sa ne intrebati si va vom raspunde. Exista un impediment: cursul se face in etape si dureaza cam 6 saptamani...ceea ce inseamna ca vom avea o imagine de ansamblu ceva mai tarziu, aproape de momentul zero.

Alex nu fi suparici... eu am vazut pozicile cu hainutele lui Mark primite de la bunica lui si sunt foarte frumoase si mie ca si celorlalte fete mi-a placut setul pentru bebe, ala din cutie. Mi-am propus sa-i cumpar si lui Rares asa ceva ca am vazut ca este destul de complex: are camasuta, pantalonasi, body, caciulita, babetica, manusele nu? Cam astea cred ca sunt piesele de set. Povesteam ca am fost moasa de botez si i-am cumparat bebelusului botezat asa ceva pe un vernil foarte fain.

Aaaa... normal ca am uitat sa va spun... azi am ajuns la pragul psihologic de 80 de kg si cred ca voi ajunge pe la 85 la pofta de mancare pe care o am. Pana acum am pus 15 kg! E prea mult la cei 1,72 m ai mei?

Veronici, Fatima pe unde mai sunteti fetelor? dati-ne un semn de viata!

Va pupacesc si va urez o zi perfecta!

Ramona 32+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxana c. da..sa stii ca imi e de folos sora mea..experienta asta...sunt cu moralul mai ridicat pentru ca stiu ca sunt pe maini bune la d-na doctor si asta conteaza foarte mult..ma bucur ca nu ma mai duc la munca..chiar daca imi lipseste putin..dar incerc sa fac diverse activitati...prin casa si in felul asta sa-mi treaca timpul altfel. am observat ca daca te oprganizezi de pe o zi pe alta trece mai repede timpul....azi fac asta..pt maine am de facut cealalta...si tot asa...picioarele mele nu mai arata ca niste butuci...doar ca m-am ingrasat eu si sunt umflata..dar in rest e ok...va pupam

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

ruxandra nu vrei sa ne zici ce ai in burtik???secret cred ca fatza de fam nu? dar fatza de noi??hai te rugam sa ne zici ce e kinder-ul???

poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna fetele

dolores si alte fete care au facut deja cumparaturi, eu am aflat de la mamicile mele proaspete din birou ca pediatrul nu l-ea dat voie sa spele hainutele cu balsam de rufe, nu stiu din ce cauza...intrebati si voi doctorii vostri, nu stiu ce sa spun..e mia bine sa ne informam dinainte de lucrurile astea

m-am cantarit azi-dimineata si mia bine nu o faceam
am 16 kg in plus fata de greutatea initiala..fetelor, m-am ingrozit....mi se pare enorm pentur luna a 7-a !!!
la voi cum e ?

desiree 27+

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

ramsan ce bine ca avem pe cine intreba...pe mine m-ar interesa pozitia corecta pe scaun, cum sa ne ridicam de pe scaun, cum sa ne ridicam de jos, cum sa facem bebele sa se aseze cu capusorul in jos cu ajutorul diferitelor pozitii. multumesc

poze
poze dolores

Mergi la inceput

desiree..o sa intreb medicul..sora mea asa a spalat hainutzele karinei...referirot la greutate..am pus 15..hihihi..deja

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

m-am mai linistit, dolores...
nu ti-a zis medicul nimic ca ar fi cam mult, nu?

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by desiree

buna fetele,

sunt pe fuga, am intrat numa sa spun ingerasei: suna la HANUL HAIDUCILOR in Berceni, se mananca bine si ieftin sau la CASA ENACHE pe Dorobanti unde am fosteu la o taiere de motz si pentru 13 persoane s-au platit 5.800.000 lei vechi masa+1 bautura.

pupici

desiree 27+

Sar'na muuult de tot. O sa sun sa vad.

Pupicei, Ingeras 26+ Maya

Mergi la inceput

ba da..si mi-a zis sa o las mai moale cu dulciurile si cu fainoasele...acum incerc nu promit ca le las de tot ...sora mea a luat 38 de kg (la acelasi emdic)si acum e la fel ca inainte de a ramane gravi..dar acum depinde de vointa fiecaruia si de organism bineinteles

quote:
Originally posted by desiree

m-am mai linistit, dolores...
nu ti-a zis medicul nimic ca ar fi cam mult, nu?

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CEZ spune:

Buna fetelor!
Sunt . Din pacate nu am mai scris de foarte, foarte mult timp, dar am incercat sa va citesc de fiecare data cand am avut acces la net. De trei luni nu mai merg la munca, din cauza unor problemute, dar mai ales pentru ca la locul meu de munca erau radiatii si conditii speciale de munca, asa ca impreuna cu dr. care imi urmareste sarcina am decis sa stau acasa.
Miro te rog frumos sa ma treci si pe mine cu un carucior roz, deoarece de la 16 saptamani,de la prima eco 3D am aflat ca bebele e o fetita.
Sper sa va mai scriu dar nu garantez nimic, deoarece acasa nu am net.
Va doresc sa va bucurati cat mai mult de perioada ramasa, desi stim toate cate inconveninete au aparut (greutatea, drumurile dese la pisu, carceii si cate si mai cate). Sunt convinsa ca toate asteptati cu nerabdare "marea debarcare", pentru a putea descoperii alaturi de cel mic, sau cea mica o noua lume - o lume a copilariei.

32+

Mergi la inceput