Mamici casnice (67)
Raspunsuri - Pagina 20

maria2mami spune:
........acu nu ma las pana nu va pun boze cu mandra mea....va pup si ma duc sa citesc....acum suntem la mama, am pus azi 50 kg de gogosari, colegu e la tara la o inmormantere (ia murit bunicu...care la crescut...si e tare suparat....nu i-am intrat deloc in voie si am zis mai bine sa ne retragem la mama)....am tras o fuga prin cora si brico....si cam atat.
Maine mergem la gradi de dimi...si apoi am de umblat cu actele de somaj.
va pup si sper sa am si eu cu cinne sa vb in noaptea asta
Ma duc sa citesc din urma
Cami....bozele alea....se aude ceva de ele....sau??
Maria Esti o mami dlaguta fooooc

mariussimiuc spune:
Miha,asteptam pozele! Noi stim ca e o dulce cretofolina ta,dar tot mai vrem sa o vedem!
Cuscra,iti doresc somn usor si Isei la fel,ca sa nu te trezeasca! Sfaturi pentru problema ta chiar nu am.Doar din carti daca vrei.
Miha

mariussimiuc spune:
Alinuta harnicuta! Nici duminica nu te odihnesti?
Miha

maria2mami spune:
.........desi mi-am luat fier de calcat meserias...colegu' sa dat mare destept si mi-a rupt masa de calcat in doua....asa ca mai calcam cand o veni alta masa
...aveti boze aici Miha

alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Alinuta harnicuta!Nici duminica nu te odihnesti?
MihaCand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
usor miha, ca te aude lumea si te crede:))) da' de unde, s-a trezit al meu ca-i trebuie camasa calcata miine dimineata si decit sa ma trezesc devreme, mai bine stau acum.
alexa

maria2mami spune:
Ce misto e sa stai acasa ......da cand ma gandesc ca venea ziua de salariu si io' nu mai iau nici un leut.......ma apuca depresia
....bey...pot sa ma apuc de scris o carte despre soacra-mea???
.....cred ca m-as imbogatii...nu gluma'
Din capitolul "cum si de ce spala soacramea rufe" : (rufe super murdare....)"e lasa mama' ca nu ma chinui prea tare sa le spal...ca nu sunt murdare...doar miros"

mariussimiuc spune:
Super poze Miha! Cretofolina e bestiala! Si cand rade si cand stramba din nasuc...
Alinuto,nu voiai sa se stie ca esti harnicuta?
Miha

mariussimiuc spune:
Aaaaa...si uitai...adicatelea cum mai soro? Cafea numai pentru fetele de la Moenciu,ai?
Miha

maria2mami spune:
Mai Miha...pai daca nu mai puuuuot de doru' lor....cum stateam noi ca fotomodelele in camp si faceam boze si cum am pus la domn'soare moate pe holul vilei, la d-na Bangala...si cum am mancat noi papanasi cu dulceata si clatite si....
offff
Lasa ca tie ti-a dat cuscra-ta .........apropos' bine ai revenit acasa Danelutza
Bey sa nu ziceti ca-s disperata da soacra-mea ma inbolnaveste de nervi....am vrut sa spal o pilota, mama draq de pilota....la masina ei de spalat automata .........(eu am spalat la a mea, de la mama 100 de mii de pilote si perne si paturi, de a gasit-o dracii si nu sa stricat...nu a avut nimic)........si mi-a zis ca nu "imi da voie" sa spal la masina "ei"!!!!!!!
Pai frate' mi sa pus pata pe nemernica , imediat m-am imbracat si am plecat la cautat de mesina de spalat.....la cora m-am intalnit cu un vechi prieten care era reprezentant de vanzari la indesit.....si ma mai luminat nitel........mi-a recomandat Ariston 13.700.000, 1000 rotatii, clasa A cu 7 kg incarcare.....da NU verticala (ca d'aia am la mama si nu e buna de nimic...)
Voi ce-mi recomandati din auzite, vazute , avute[;D]