Mamici casnice (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Nici eu nu cred, dar asta pana nu oi vedea odata...si apoi...dar mi-e frica rau de chestii din astea...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

intrai si eu la huhurezele de ziua, ziceati ca doar eu mi-s pasare de noapte hehehe....
Mireluta merci de numele filmului,eu urasc filmele triste, da'daca-s bine jucate se merita. Lord of war ma fac.
Acuma de intrat intrai, da' cu Irina ma speriai rau di totttttttt. Miha, si tu? Irina, zici ca si Emi vede ceva acoo pe pereti???????? Moaaamaa..... mi s-a ridiat tot paruld e pemine citind ce scriai tu, dar mai bine chestioneaza sotul, in credinta lor cum anume isi gasesc spiritele linistea??? Eu chiar nu stiu ce sa cred, pe bune, citeam si ce scriu fetele la un subiect despre vise, cred ca mai degraba m-as duce la o manastire si m-as inchide acolo o saptamana si as innebuni un calugar sa-mi povesteasca ce trebuie sa cred si ce nu. Am avyt perioade cand credeam si in fantome, simteam atingeri, am stat intr-o vara singura la curte si intr-o seara se schimba tv-ul de la sine, eu il dadeam pe 3 el sarea pe 11 si tot asa de ma cruceam si ras-cruceam. Am vazut documentare despre case bantuite care chiar ca n-au putut fi niciodata locuite, nu stiu poate e vreo forma de energie ramasa si care se re-manifesta indiverse circumstante,. brrr.

Ma duc sa-mi iau mobil. Ce trecere. Pup si scuzati ca nu am citit tot ce ati scris de vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

heey, lume noua, andreea iar probleme cu netu' sau cu timpul liber. miine mergeti la camin? emotii ceva?
pe care l-ai ales pina la urma?(telefonu')

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

unde umblati? ce e cu linistea asta?
fetelor, danelutza cind vine?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

si dulci la toate, inclus cuscra Miha si ginerica rushinos, mai-mai ca se dadea Isa la el, o fi invatzat de la mamasa care si-a cerut soatza in cositorie . Revin cu cetitul si scrisul, acum sintem la capitolul reeducare copil alintat, rasfatzat, urlatoare originala...
va tzuc din nou, dispar ca-mi inchide calculatorul

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

danelutza bine ai revenit si cum a fost in romanica.
eu am avut musafiri,de dimineata pe mama si apoi socrosenia si maine vine iar,ce sa fac tre sa las cu cineva piticul ca sa merg la sedinta cu parintii la scoala

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza,bine ai revenit. multi pupici Isei ca tare frumoasa e.
am vazut pozele cu ea si cavalerul cel frumos Robert.
fug la treaba.
mai vin la o barfa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra-i bine ai ajuns acasa si aici la casnicute! Mey,ai vazut cum ne-a stricat Robert planul de logodna? Da' mai stii?Poate o fi adevarata vorba aia:"daca se tachineaza se iubesc!"

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra se uitau unul la altul pe sub sprincene mey, dar nu-i bai daca o place pe Gogo , mai shtii poate baiatul ishi face griji din cauza distantzei dintre ei si vrea ceva mai in vecinatate , oricum pupici de la socrella pentru ginerel
Danach, Dana banana multzumesc

Acum sa va povestesc sau nu cum a fost in Romanica ?! Hmmm, prima saptamina a trecut frumos, cu prieteni, cu vizite peste vizite, cu agatzamente pentru printzesa, dar la sfirsitul saptaminii, Isabella s-a simtzit pentru prima oara rau, a vomat, a avut diaree, ce mai, patru zile de cosmar pentru mine care nu dormeam nici noaptea. De duminica m-a luat durerea de burtica pe mine, mamoncica, asha ca...
Deci, a fost bine, nu mi-am cumparat decit doua sutiene pentru jumatatile de tzitze pe care le mai am, pentru Isa multe haine ca prea erau frumoase, iar pentru mine ... prea mult lucios in haine, iar eu sint stilul clasic si simplu. Urmatoarea saptamina si ultima a fost de cosmar pentru ca am controlat mica afacere pe care o avem la Iasi, si... surprize, surprize, bani ioccccc, nimic produs, lucrat totul la negru, iar eu am vazut , adica stele verzi, asha ca am pus totul in clar, sper. Deci nopti nedormite, Isabella care a devenit o miriita si o alintata in urma micului virus care i-a facut sa-i creasca cornitzele. In concluzie, Romania e neschimbata in bine, pretzuri mari, oameni saraci, strazile la fel, dar iubesc Iasul asha cum este, numai ca am ramas cu un gust amar si profund dezamagita de persoana in care am avut incredere oarba.
Gata a trecut totul, mi-a fost dor de voi si acum saritzi aici la mine cu idei. Cum o fac pe Isabella sa doarma in patutzul ei. Munca mea de 14 luni s-a dus pe apa simbetei, dupa doua saptamini de dormit cu Isa in acelashi pat. Cind o duc in camarutza ei, urla de duduie peretzii si ma mai si trezeste noaptea sa suga, asta tot in urma bolii, ca deh, nu minca nimic si ma tragea la greu de sutien, asha ca o rezolvam si ziua si noaptea cu suptul. Asta noapte m-a trezit doar o singura data, sper ca la noapte sa ma lase sa dorm.
Ulala, ce-am mai scris, pentru tot timpul cit am lipsit.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor care aveti un baiat mare? sa ma incuscresc si eu?ca fata mea e mare, sau vreo fata mai mare, caci am si baieti?o sa iau un aparat foto din ala de la un prieten al lui Dan si o sa le fac poze la toti sa-i vedeti, apoi sa-mi spuneti care va faceti cuscre cu mine?

bita doina

Mergi la inceput