Mamici casnice (67)
Raspunsuri - Pagina 18

doinabita spune:
Dana , la noi e piata acceptabila, cu toate ca sunt mai multi bisnitari decat producatori...
bita doina

Dana_ch spune:
nici la noi nu a fost scumpa anul asta chiar la unele produse mai ieftine.
mamalor de bisnitari
eu stau deasupra unor magazine si in fata lor mai vin producatori cu pepeni,le da politia amenda aproape in fiecare zi dar ei mai bine platesc amenda decat sa sta o saptamana in piata cu pretul impus de bisnitari,au viata grea. Poze cu
Lucas
poze noi

hanako2004 spune:
buna fetelorva-ti trezit??
noi am fost la gradina zoo si nu prea am putut sa stam prea mult ca venira ploile si ne-a fugarit acasa
ghai sa va zic ce se intamplase aseara ca iar ma prinde napte si nu va mai pot povesti...barrrrr
aseara ne-am pus in pat ..samuras a adormit inaintea mea..am stat ce am stat apoi am zis sa inchid tv si poate ma fura si pe mine somnul
stateam cu spatele la samuras..nu adormisem inca si de odata am simtit o mana care ma mangaia pe spate....voiam sa ma intorc si nu aveam putere sa sugesc gatul..asta durase cateva secunde ...cand mam intors samurai era in fundul patului ..deci el nu avea cum!!!!am fujit repede jos sa-mi revin ..mam pus la pc sa mai uit din ce se intamplase...deodata tel mobil de casa se aprinse si incepu sa faca TATATA....
si ma iutasem erau 35 sec de cand tel se deschise..barrrr.....de 3 ori acelasi tatata...........si lam luat din furca si la-m pus in fata mea langa pc...si nu a mai facut
deci am avut din nou un musafir ne invitat acasabarrrr
nu este prima oara
hai ca va las fug la samurai ca deja scoate foc pe nari cand ma vede la pc..
mai revin..
o zi buna
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOI
EMILY sufletelul nostru
poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

diadaniela spune:
Doina,ce bine ca esti prietena si confidenta ei!
ca mama nu o poate sfatui nimeni. e nemaipomenit ca ai ajuns la nivelul asta de incredere cu ea.
si eu eram la fel cu mama ii povsteam tot,dar prietenele mele nu. ele se fereau de mame cat puteau.
Danuta,ce m-as face eu fara cafeaua ta? esti tare draguta ca-ti amintesti si de fara cofeina a mea.
Irina,brrrrr! cum adica s-a mai intamplat? a mai simtit si altcineva din casa asta sau doar tu? tu ce crezi ca e?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

Dana_ch spune:
aoleuirina brr ca ma luat cu frica.
dana banana pai cum sa uit eu de tine,ia zi cum te mai simti.
mirela vazut admira flacaul,a mai crescut si ce gradina zoo frumoasa,la noi cred nici in o mie de ani nu va ajunge asa frumos.
azi stam in casa,bate un vant tare. Poze cu
Lucas
poze noi

alexa si mami spune:
'neaaata! merge DCul...
dana, sar'mina de cafeluta.
irina, pe bune, vb serios? cum adica nu e prima data? despre ce e vb? brrrr, m-a trecu tun fior cind am citit.
banano, tare activa esti de la un timp. apuca-te si tu de ceva muraturi
doina, mare realizare sunt copiii. eu cred ca fara ei suntem un 0 maaare. asa as vrea si eu sa fiu cu alexa, cele mai bune prietene.
stam in casa ca e o vreme de kko
alexa

diadaniela spune:
Danuta ,sunt ok. doar ca mai uit sa iau medicamentele.
si aseara am baut o cafea mare si buna.cu cofeina.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

hanako2004 spune:
da fetelor am mai patito de cateva ori...si mama lea simtit..numai zic de emi ea saraca nu poate vb sa ne zica ce este insa si ea arata cu degetele pe pereti si uge in pat la mamaie si strange ochii
de cand am venit aici am batai de cap cu ele insa nu sunt mereu..pleaca si iar se intorc
acu doua saptamani a fost vestivalul spiritelor aici in japonia
si fiecare isi cheama familia8decedata )acasa..noi nam chemat insa au venit ne invitati(cred ca mai gresesc casele)vestivalul a durat o saptamana ...intr-una din zile era amiaza..eu facusem dus si mam dus in camera mea sa ma imbrac....emi si mama erau in parc ..deci stiam ca ele nu sunt acasa..deodata se auzi un planset de copill..pe scari in casa...si am fujit crezand ca e emilica...nu era nimeni..am esit pana afara crezand ca o fi pe la poarta..insa nimic nici umbra de copilll....deci venise un bebe la noi..barrr cine stieeee
aici e ceva normal sa fie fantome sunt multe suflete care nu-si gasesc linistea.......
si mi se mai intamplase odata cred ca acu un an ...
sotul iesise de la dus si eu fug repede in camera de sus sa-i aduc schimburiii..cand dau sa cobor scarile am un gemulet mic
asa din fuga vazui cu reluare o femeie in alb imi esise rochia aia alba in evidenta....mi se paru ciudat si ma duc la mam si spun ca vazui o femeie la stalpul din fata casei..ma uit repede pe geam de la bucatarie insa nu mai se afla acolo
atunci iam zis si sotului si mi-a spus ca tre sa fie vreo babuta ce si-a scos catelul lapisatoare...un un
mam dus din nou la geamul de pe scari ...
acel stalp de la etaj nici nu se vede de jos ci doar partea de sus al stalpului..deci era pe stalp...barrrrrrrrrrrrr
cand mi se mai intampla cate ceva nici nui mai spun la al meu ca zice ca din cauza oboseli si tot asa incearca mereu sa fuga de acest subiect(dar si el moare de frica)
vai nu mai vb nika ca poate fac nopti albe si azi
hai va pup
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOI
EMILY sufletelul nostru
poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

mariussimiuc spune:
Helau!!
Irina ce poveastesti tu acolo imi ridica parul in cap! Am avut si eu o perioada de asta nasoala.Numai ca eu refuzam sa cred ca e adevarat,dadeam vina pe mintea mea obosita! Acum de cand am schimbat locul m-am linistit total.Ma mai linisteam,dar nu pentru mult timp atunci cand mergeam la biserica...Nici nu vreau sa-mi amintesc! Brrr...
Miha

alexa si mami spune:
luati de aici! pagina 2!!!! ru-si-ni-ca...
beeey, hai ca io nu cred astea cu fantomele. cred ca totul e in subconstient
alexa